Juz doczytałamW którym jesteś tyg? Nie widzę suwaczka..
reklama
oliwiapatrycja
Fanka BB :)
W którym jesteś tyg? Nie widzę suwaczka..
Dzisiaj według usg wyszło 11 tydz
Om 23.10
A suwaczka nie mam
chomiczka007
Moderatorka
Ja z pierwszym synkiem byłam w 12tc + 2dni i tez bylo za wczesnie. Teraz ide raz a porzadnie bo w 13tc +1dzień
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Witam, jestem nowa na forum i mam nadzieję zagoszczę na dłużej u was termin z om 6.08. Jestem już mama 2 letniego urwisa. Teraz niestety ciąża zagrożona w 6 tc wykryty krwiak leki na podtrzymanie. W piatek byłam ma wizycie krwiak niestety dalej jest i tylko minimalnie się zmniejszył, dodatkowo złapałam infekcje grzybiczą... mam nadzieję, że wszystko skończy się dobrze tymbardziej, że jesteśmy po 1 poronieniu...
Cześć
to podobnie jak ja tylko póki co nie wiem nic o zagrożonej ciąży, jutro mam wizytę, ale też mam taki termin z OM, jestem mamą prawie 2 letniego urwisa ( w maju skończy), pierwsza ciąża zakończyła się poronieniem..
A tak w ogóle dziewczyny to powiem Wam, że strasznie dużo piszecie, i nie wyrabiam za często z pisaniem, ale czytam kiedy tylko mogę, (praca, dom, małe dziecko, zmęczenie... i człowiek nie wie sam kiedy odpływa )
NowaNatka
Ja prenatalne mam w 12tc+6
Wiec mam nadzieje ze będzie odpowiednio duży
Co do pluci poznałam w pierwszej ciazy właśnie na badaniu prenatalnym w 12tyg.mysle ze jak jest dobry lekarz i sprzęt (plus oczywiście jego chęci) to jest w stanie określić płeć
Wiec mam nadzieje ze będzie odpowiednio duży
Co do pluci poznałam w pierwszej ciazy właśnie na badaniu prenatalnym w 12tyg.mysle ze jak jest dobry lekarz i sprzęt (plus oczywiście jego chęci) to jest w stanie określić płeć
Kasiulla_88
Aktywna w BB
hej dziewczyny. sytuacja z dziś. Grześ od rana wymiotuje jak coś zje lub się napije a ja co... zaraz po nim to samo ehhh czy ktoś ma może pomysł u 4 latka wymioty bez gorączki i innych objawów? co takiemu maluchowi dać? na złość większość leków od 6 roku życia....
@Kotek92 - fajnie że jesteś z nami! trzymam kciuki żeby wszystko było ok. Krwiaki potrafią ładnie się wchłonąć - moja znajoma, wówczas mama trzech chłopców była w kolejnej ciąży - poważnie zagrożonej z powodu krwiaka. Starsi chłopcy w przedszkolu, mama wyłącznie leżąca, tata pracujący, a najmłodszy miał 1.5 roku. Przychodziłam pomagać 3 razy w tygodniu przy najmłodszym bo jemu się przecież nie wytłumaczy, że mama musi leżeć i nie może się nim zająć (a nie mogła go nawet podnieść), sąsiadka czasem obiad im zrobiła, mąż wspaniale się spisywał i ogarniał cały dom i po kilku tygodniach krwiaka nie było.
cabanianka
Aktywna w BB
Na pewno trzeba dziecko nawodnić u mnie w takiej sytuacji orsalit elektroity podaję nie smakują więc po troszeczku łyżeczkąhej dziewczyny. sytuacja z dziś. Grześ od rana wymiotuje jak coś zje lub się napije a ja co... zaraz po nim to samo ehhh czy ktoś ma może pomysł u 4 latka wymioty bez gorączki i innych objawów? co takiemu maluchowi dać? na złość większość leków od 6 roku życia....
Colorado1989
4te5tf. ?
reklama
Colorado1989
Rany, kot napisał i wysłał posta [emoji23] sorki za zaśmiecanie [emoji16]
Wy tu o prenatalnych... A ja chyba za miesiąc z hakiem [emoji16]
Wy tu o prenatalnych... A ja chyba za miesiąc z hakiem [emoji16]