reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Wyobraźcie sobie że ja nigdy nie byłam nad polskim morzem :D jak byłam młodsza to rodzice jakoś się nie interesowali koloniami - jak chciałam na wakacje to mnie na 2 miesiące wywozili na podlasie do babci :p zaś moje rodzeństwo 4 i 5 lat młodsze ode mnie jeździło na kolonie nad morze.
Mąż z rodzicami jeździł praktycznie co roku i uznał że mnie tam nie zabierze na wakacje bo strasznie go denerwowały tłumy i niekiedy polskie cebulactwo. Za to zabrał mnie 2 lata temu do Barcelony a w tamtym roku byliśmy na Fuerteventurze. Nad polskie morze wyciągnę go kiedyś przed lub po sezonie. Za rok planujemy wakacje z małym również za granicą.
W pracy go znajomy kiedyś zaczepił że gdzie w tym roku się wybiera na wakacje to odpowiedział że w tym roku wybraliśmy porodówkę :-D:-D

reklama
Czyli u Was jak by nie patrzeć się zgodzilo heh :p i to są takie bóle jak na okres tylko dużo mocniejsze ? Te kręgosłupa ?
Mega mocne.Ja miałam przy drugim porodzie. Bóle parte przy nich to Pikuś. Niby zależne od tego jak dziecko ułożone. Jak twarzyczka w stronę kręgosłupa to ponoć występują. Mówię ponoć bo gdzieś o tym usłyszałam

Mam głupie pytanie :-D jak kupujecie sobie jakiś nowy ciuch to pierzecie go przed pierwszym założeniem? Oczywiście przypuśćmy że nie ma żadnych widocznych zabrudzeń

reklama
Do góry