Hej dziewczyny
mam tylko 600 wiadomosci do nadrobienia, w sumie to nie wiem czy dam radę, a to tylko od wczoraj południa... Byłam dziś na godzinnym 'tylko' shoppingu i kupiłam mnostwo rzeczy dla małej praktycznie same ubranka i jeden zestaw pieluszek, dla siebie bluzke i biustonosz do karmienia. W zasadzie to wszystko z wyprzedaży, wiec wydałam na wszystko troszkę okolo 60€, także super
Odwiedziłam tk maxx, 2x h&m i c&a. Później byliśmy w szpitalu na ktg. Aż godzinie mnie trzymali pod tym urządzeniem. Już mi tak nie wygodnie było, ale na szczęście lekarz powiedziel, ze wszystko w porządku i już nie musimy tam jezdzic poki co
Dodatkowo powiedział mi jak to z tymi zastrzykami, które muszę cały czas brać. 24h przed porodem nie powinnam, a Przynajmiej minimum 12, ale lepiej jednak ta dobę, Wiec jak będę czuła jakies bóle to już lepiej nie brać. W czwartek organizują w szpitalu tzw. Infoabend, czyli będą opowiadać o szpitalu, oprowadzać, mówić co przygotować itd. Planujemy tam pojechac, bo jestem ciekawa
Wczoraj odwiedziliśmy babies r us kupilismy wanienkę plus stelaż, prześcieradła do łóżeczka, ręczniczek jeszcze jeden do kąpieli i ta gąbkę taka na przewijak, nie wiem jak to się nazywa [emoji14] i dla mamy pudełko waty cukrowej [emoji23] do tego zamówiliśmy jeszcze taki zestaw do pielęgnacji maluszka na Amazonie, bo w sklepie był prawie 10€ droższy taki sam [emoji14] a to dzisiejsze zakupy plus zamówienie z Amazona
Zobacz załącznik 868937
Zobacz załącznik 868938
Zobacz załącznik 868939
Zobacz załącznik 868936