reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Na 30 stopni, bez ryzyka, krótki program, do delikatnych tkanin.
Możesz też użyć tego
Zobacz załącznik 868386
Dostępny w większych marketach np. tesco, carrefour (ja to w nim kupowałam).

Poza tym dzień dobry dziewczyny, trochę Was podczytałam, ale że nie mam nic do dodania od siebie, to tylko miłego dzionka życzę. :)
Dzięki, pewnie tak upiore[emoji6]

reklama
Muszę tam zajrzeć :) jesteś zadowolona ?:)

I tak zaczniemy wszystko po moim 37tc ale skakać po oknach czy myć podłóg nie chce. Boje się , że łożysko się odklei czy coś. Wolę spokojnie czekać aż mała zechce wyjsc :)
A mama zawsze nam pomoże, przynajmniej będzie szybciej porobione :)
Próbowałam. Wysłałam zdjęcia, dzwoniłam, pisałam. Nie było sensu. Zablokowali numer. Ja też już nie chciałam się denerwować bo to byl grudzień, byłam juz w ciąży. Kosztowały nie dużo więc postanowiliśmy że na początek trudno, niech zostaną.

Jasne, że się da :) a to Ty ich zaskarzylas tak ? To tym bardziej nie będzie problemu z przełożeniem terminu. Ale dowiedz się pierwszy czy jesteś potrzebna na rozprawie. Bo czasem może odbyć się być oskarżycielki :) może iść za ciebie np. twój adwokat jesli masz :)

Nawet nie marzę o takiej niespodziance [emoji173]️
Ale ciekawa jestem, jaka niespodzianka i jaka praca. Wydaje mi się , że jedno z drugim się wiąże. :) Fajnie jak byś miała rację :D
Ogólnie jestem zadowolona jak na meble za takie ceny. Bo nie oszukujmy się, wszystkie te meble są ze sklejki i na 30 lat to one nie będą [emoji23]

Ok czyli różnią się tylko tym ile razy jest dziecko kłute :) a ile takir skojarzone kosztują?
Napewno różnią się składem też, te które są pojedyncze to dalej te którymi my byliśmy szczepieni. 5 lat temu za 1 płaciłam 150 zł ale teraz nie wiem ile kosztują. Ja po rozmowie z pediatra postawiłam na te 5 w 1. I najlepiej właśnie porozmawiać z pediatra na ten temat.

reklama
@Maljan ogółnie poruszyłas dosyć istotny temat i ważny już teraz. Pierwsze szczepienie jest jeszcze w szpitalu. Niektórzy rodzice nie chcą szczepić szczepionka refundowana tylko dostarczają swoją płatna.
Wiem, że ważny, ale nie chcę wprowadzać zamętu na forum. Szczepienia to temat jak religia i polityka [emoji23] a podejrzewam, że we wszystkich tych tematach możemy mieć różne zdanie [emoji23]

Do góry