reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Jak czytałam o podróżach z dzieckiem to pisze że w dalsze podróże to jednak lepiej jak skończy 3 miesiące , zbadać przed wyjazdem maleństwo u pediatry i można podróżować [emoji16] ważne niby żeby przez pierwszy miesiąc go nigdzie nie brać bo ma jakiś czas adaptacji w domciu .
Ja raczej zaczekam na podróże tak myślę z 5 miesięcy , ale to już nie ze względu na maluszka a na siebie [emoji16][emoji16] wydaje mi się że z takim maleńkim to bym miała jakaś gehennę i bym się o wszystko martwiła i wiele ograniczeń [emoji16] ale to pewnie też zależy jakie maleństwo będzie [emoji12]
Maluchy dadzą nam same do zrozumienia czy nadają się na podróże :)

reklama
Niby tych ryb wędzonych na zimno się nie powinno. Makrela często też jest wędzona na zimno. Dodatkowo akurat makrela może zawierać dużo rtęci j innych nie korzystnych pierwiastków. Ale ja i tak że 2 razy jadłam:)
Takie mleko prosto od krowy albo śmietaną od Pani Zosi [emoji14] to nie ale to co w sklepie.
A ja jadlam paste z tunczyka, ktorego tez nie powinno sie jesc :) i oscypka. Bez przesady :)

A no to zostało Ci tylko odpoczywanie :)
Ja tak myślę, czy lepiej za rok czy za dwa. Czy w przyszłe lato, Alicja nie będzie jeszcze za malutka żeby gdzieś dalej jechać na tydzień na przykład. A mi się marzy spokojny sylwester tylko z K. W domu, z malutka za ścianą w łóżeczku ❤️
Moja siostra urodziła się w kwietniu a w lipcu/sierpniu byliśmy tydzień w górach i później dwa tyg nad morzem, Wiec wszystko kwestia czy z dzidzia wszystko w porządku i nie ma przeciwwskazań oraz chęci rodziców ;)

Może dzidzia się tak wierciła :)
Ja też chcę na wesele [emoji30]
Wybaw się również za mnie :D
Mnie chyba ominie wesele mojej przyjaciółki, swoją droga miałam być swiadkowa, ale stwierdziłam ze na miesiac przed to ja nie dam rady... i jak tylko się dowiedziałam, ze w ciazy jestem poinformowałam ja o tym :(

reklama
Do góry