reklama
Zawsze możesz dziecko wytrzeć i owinąć w pieluche z flaneliPytałam i niby rzekomo wszystko maja i wziąć tylko te minimum, ale jednak nie ufam im hah nie no, wezmę, dużo nie zajmie, a nie będę się martwiła
Anulaa88
Fanka BB :)
Ja mam na 13.08.Hejka, ma któraś z Was może termin wyliczony przez lekarza a 14 sierpnia? I jakie macie sposoby na puchnięcie stóp? Ja ledwo żyję jak jest gorąco, dobrze że parę dni chłodku teraz u mnie bo przynajmniej moje stopy wchodzą w sandały, ale znowu zapowiadają na południu Polski prażenie!
Z nogami nie mam problemu[emoji4] Na razie nic nie puchnie[emoji4]
Lustysia
Piękna jest ta grzechotka
co wg sądzicie o kosmetykach do pielęgnacji dzidzi z hippa właśnie?
Pisaliście wcześniej o pojemnikach na śmieci, my kupilismy taki. Jak się nie myle to ma 10l.
Załączniki
G
gosc12
Gość
Też mam taki małyChyba będzie się nadawał , ja kupiłam bo jest mniejszy niż balsam i wrzucę go do torebki jak będę gdzieś szła i już.
Załączniki
G
gosc12
Gość
No właśnie nigdy nic nie wiadomo heh :/Moj brat jak zamawial szafe to najpiere mu przyszla wieksza niz miala byc a później z rozbitym lustrem. Ja zamawialam komode i lozeczko, wszystko ok. Teraz czekam na kolejna komode
Nie będziemy kombinować. Pojeździmy po sklepach. Nie będziemy żałować przynajmniej
Fiorna
Lista z mojego szpitala
Do porodu:
- 1 krótka koszula,
- woda mineralna niegazowana ( duża i mała z dziubkiem)
- przekąski,np. rodzynki, chrupkie pieczywo, ciastka z otrębami
Na czas pobytu w szpitalu:
- przybory toaletowe + 2 ręczniki, ręczniki jednorazowe
- duże, chłonne podpaski - 2 paczki
- jednorazowe podkłady do łóżka 60x90- 5 szt
- termometr, 3 saszetki Tantum Rosa,, mydło
- szlafrok, skarpetki, klapki
- jasiek przydatny przy karmieniu
- 2 rozpinane koszule, wygodny, nie obciskający biustonosz
- kubek,
- np. długopis, aparat fotograficzny
- do” kangurowania”- 2 szt pieluszki tetrowe
- 1 pieluszka flanelowa, 1 miękki kocyk lub ręcznik , 1 pieluszka jednorazowa
Do porodu:
- 1 krótka koszula,
- woda mineralna niegazowana ( duża i mała z dziubkiem)
- przekąski,np. rodzynki, chrupkie pieczywo, ciastka z otrębami
Na czas pobytu w szpitalu:
- przybory toaletowe + 2 ręczniki, ręczniki jednorazowe
- duże, chłonne podpaski - 2 paczki
- jednorazowe podkłady do łóżka 60x90- 5 szt
- termometr, 3 saszetki Tantum Rosa,, mydło
- szlafrok, skarpetki, klapki
- jasiek przydatny przy karmieniu
- 2 rozpinane koszule, wygodny, nie obciskający biustonosz
- kubek,
- np. długopis, aparat fotograficzny
- do” kangurowania”- 2 szt pieluszki tetrowe
- 1 pieluszka flanelowa, 1 miękki kocyk lub ręcznik , 1 pieluszka jednorazowa
Poszłam do ośrodka po wyniki pielęgniarka że to sa od nich zlecenia i lekarz musi je zobaczyć więc jej tłumacze że pani dr dała mi skierowanie na te badania żebym nie musiała specjalnie 50 km jechać do diabetologa i ich robić ichcialxbym sprawdzić jak wyszły a ta wzięła je z mojej karty trzyma i czyta że hemoglobiny mogłoby być więcej że lekko cRP podwyższone już mnie nerw wziął pytam cz y moglabym na nie spojrzeć bo tych badań było dużo a ona dalej swoje i czyta na głos i do mnie ze lekarz musi je najpierw zobaczyć i że tragedii nie ma xlozyla i schowala pytam ja bo już mnie wsciek wziął kto jutro przyjmuje odp mi że G....super bo to mój gin i przy okazji kierownik przychodni to sobie z nim o niej pogadam ona mi będzie na głos moje wyniki czytać no ku.....brak słów już nie raz mnie wkurzala ale dziś to przegiela kur....lekarz się znalazł a nie wybuchłam bo z córką byłam i nie chciałam cyrku robić Ale co mnie wkur .....to .......przecież to moje wyniki i mam prawo do wglądu!!!ale jestem zła jutro specjalnie muszę się przejść ale się poświęce
Anulaa88
Ja kupiłam właśnie z hipp kosmetyki[emoji16] Czytałam o nich trochę i myślę, że warto[emoji16]Zobacz załącznik 867286 Dostałam właśnie paczuszkę z hippa
Pisaliście wcześniej o pojemnikach na śmieci, my kupilismy taki. Jak się nie myle to ma 10l.
Zobacz załącznik 867287
reklama
G
gosc12
Gość
Zobacz załącznik 867286 Dostałam właśnie paczuszkę z hippa
Zobacz załącznik 867287
Aaaaa ! Ja mam fazę na jednorożce teraz przy małej gdzie kupiłaś ???