Ja moczę nogi w chłodnej wodzie ze zwykłą solą, potem wcieram w nogi balsam perfecty na puchnące nogi. Teraz mi nie puchną bo jest chłodniej ale jak były upały to miałam kostki opuchnięte.Hejka, ma któraś z Was może termin wyliczony przez lekarza a 14 sierpnia?I jakie macie sposoby na puchnięcie stóp? Ja ledwo żyję jak jest gorąco, dobrze że parę dni chłodku teraz u mnie bo przynajmniej moje stopy wchodzą w sandały, ale znowu zapowiadają na południu Polski prażenie!
reklama
G
gosc12
Gość
Poszłam do ośrodka po wyniki pielęgniarka że to sa od nich zlecenia i lekarz musi je zobaczyć więc jej tłumacze że pani dr dała mi skierowanie na te badania żebym nie musiała specjalnie 50 km jechać do diabetologa i ich robić ichcialxbym sprawdzić jak wyszły a ta wzięła je z mojej karty trzyma i czyta że hemoglobiny mogłoby być więcej że lekko cRP podwyższone już mnie nerw wziął pytam cz y moglabym na nie spojrzeć bo tych badań było dużo a ona dalej swoje i czyta na głos i do mnie ze lekarz musi je najpierw zobaczyć i że tragedii nie ma xlozyla i schowala pytam ja bo już mnie wsciek wziął kto jutro przyjmuje odp mi że G....super bo to mój gin i przy okazji kierownik przychodni to sobie z nim o niej pogadam ona mi będzie na głos moje wyniki czytać no ku.....brak słów już nie raz mnie wkurzala ale dziś to przegiela kur....lekarz się znalazł a nie wybuchłam bo z córką byłam i nie chciałam cyrku robić Ale co mnie wkur .....to .......przecież to moje wyniki i mam prawo do wglądu!!!ale jestem zła jutro specjalnie muszę się przejść ale się poświęce![]()
Ale łajza
madziula92
Fanka BB :)
Mam nadzieje, ze mamy jeszcze trochę czasu, bo jeszcze sporo mi brakujePokój dopiero się opróżnia
![]()
my tak, mamy jeszcze dużo czasu, dużo dziewczyn przed nami jest
Ja też je kupiłam bo stosowałam już przy 2dzieci i jak dla mnie są superJa kupiłam właśnie z hipp kosmetyki[emoji16] Czytałam o nich trochę i myślę, że warto[emoji16]
G
gosc12
Gość
my tak, mamy jeszcze dużo czasu, dużo dziewczyn przed nami jest![]()
Ja ostatnio myślę.. i chciałabym termin na koniec sierpnia
Raczej żadnych leków nie będę dostawać bo ogólnie mam niższe ciśnienie. I te leki obniżające tętno lubią też obniżać ciśnienie (u mnie to tak w granicach 90-100/60). Że nie ma dużo tych skoków po 120-130 tętna. I nie są długotrwałe.U mnie w szpitalu nie kąpią[emoji16] w sumie w żadnym w okolicy nie kąpią[emoji4]Hmmm to.dopiero po holterze, będą decydować? Skoro wyniki wszystkie są ok?
Ale na jednej wizycie widzi to co jest teraz, a nie ogólnie co się dzieje i kontrolnie holter.
Ja mam na 21 sierpnia, ale CC 13 sierpniaHejka, ma któraś z Was może termin wyliczony przez lekarza a 14 sierpnia?I jakie macie sposoby na puchnięcie stóp? Ja ledwo żyję jak jest gorąco, dobrze że parę dni chłodku teraz u mnie bo przynajmniej moje stopy wchodzą w sandały, ale znowu zapowiadają na południu Polski prażenie!
miloscwczasachpopkultury
U mnie w szpitalu podczas pobytu samemu nic się nie robi przy pepuszku sami dbają o niego, dopiero po powrocie do domu samemu się to już robi![]()
No to widocznie co szpital i miasto to inne metody, tam Pani powiedziała, że 2 razy mi pokażą, a później ja z moim Facetem mam działać i pielęgnować i robić wszystko przy małej
reklama
madziula92
Ja ostatnio myślę.. i chciałabym termin na koniec sierpnianie gotowa jestem
![]()
oj tam..a ja jakoś nie mogę się doczekać..wiadomo obawy zawsze są i będą :* głowa do góry :*