Ja moczę nogi w chłodnej wodzie ze zwykłą solą, potem wcieram w nogi balsam perfecty na puchnące nogi. Teraz mi nie puchną bo jest chłodniej ale jak były upały to miałam kostki opuchnięte.Hejka, ma któraś z Was może termin wyliczony przez lekarza a 14 sierpnia? I jakie macie sposoby na puchnięcie stóp? Ja ledwo żyję jak jest gorąco, dobrze że parę dni chłodku teraz u mnie bo przynajmniej moje stopy wchodzą w sandały, ale znowu zapowiadają na południu Polski prażenie!
reklama
G
gosc12
Gość
Poszłam do ośrodka po wyniki pielęgniarka że to sa od nich zlecenia i lekarz musi je zobaczyć więc jej tłumacze że pani dr dała mi skierowanie na te badania żebym nie musiała specjalnie 50 km jechać do diabetologa i ich robić ichcialxbym sprawdzić jak wyszły a ta wzięła je z mojej karty trzyma i czyta że hemoglobiny mogłoby być więcej że lekko cRP podwyższone już mnie nerw wziął pytam cz y moglabym na nie spojrzeć bo tych badań było dużo a ona dalej swoje i czyta na głos i do mnie ze lekarz musi je najpierw zobaczyć i że tragedii nie ma xlozyla i schowala pytam ja bo już mnie wsciek wziął kto jutro przyjmuje odp mi że G....super bo to mój gin i przy okazji kierownik przychodni to sobie z nim o niej pogadam ona mi będzie na głos moje wyniki czytać no ku.....brak słów już nie raz mnie wkurzala ale dziś to przegiela kur....lekarz się znalazł a nie wybuchłam bo z córką byłam i nie chciałam cyrku robić Ale co mnie wkur .....to .......przecież to moje wyniki i mam prawo do wglądu!!!ale jestem zła jutro specjalnie muszę się przejść ale się poświęce
Ale łajza
madziula92
Fanka BB :)
Mam nadzieje, ze mamy jeszcze trochę czasu, bo jeszcze sporo mi brakuje Pokój dopiero się opróżnia
my tak, mamy jeszcze dużo czasu, dużo dziewczyn przed nami jest
Ja też je kupiłam bo stosowałam już przy 2dzieci i jak dla mnie są superJa kupiłam właśnie z hipp kosmetyki[emoji16] Czytałam o nich trochę i myślę, że warto[emoji16]
G
gosc12
Gość
my tak, mamy jeszcze dużo czasu, dużo dziewczyn przed nami jest
Ja ostatnio myślę.. i chciałabym termin na koniec sierpnia nie gotowa jestem
Raczej żadnych leków nie będę dostawać bo ogólnie mam niższe ciśnienie. I te leki obniżające tętno lubią też obniżać ciśnienie (u mnie to tak w granicach 90-100/60). Że nie ma dużo tych skoków po 120-130 tętna. I nie są długotrwałe.U mnie w szpitalu nie kąpią[emoji16] w sumie w żadnym w okolicy nie kąpią[emoji4]Hmmm to.dopiero po holterze, będą decydować? Skoro wyniki wszystkie są ok?
Ale na jednej wizycie widzi to co jest teraz, a nie ogólnie co się dzieje i kontrolnie holter.
Ja mam na 21 sierpnia, ale CC 13 sierpniaHejka, ma któraś z Was może termin wyliczony przez lekarza a 14 sierpnia? I jakie macie sposoby na puchnięcie stóp? Ja ledwo żyję jak jest gorąco, dobrze że parę dni chłodku teraz u mnie bo przynajmniej moje stopy wchodzą w sandały, ale znowu zapowiadają na południu Polski prażenie!
miloscwczasachpopkultury
U mnie w szpitalu podczas pobytu samemu nic się nie robi przy pepuszku sami dbają o niego, dopiero po powrocie do domu samemu się to już robi
No to widocznie co szpital i miasto to inne metody, tam Pani powiedziała, że 2 razy mi pokażą, a później ja z moim Facetem mam działać i pielęgnować i robić wszystko przy małej
reklama
madziula92
Ja ostatnio myślę.. i chciałabym termin na koniec sierpnia nie gotowa jestem
oj tam..a ja jakoś nie mogę się doczekać..wiadomo obawy zawsze są i będą :* głowa do góry :*