E
Ewka34
Gość
To fabula serialu [emoji23]A ty z tylu tysięcy odcinków tylko to bzykanie zapamiętałashahaha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To fabula serialu [emoji23]A ty z tylu tysięcy odcinków tylko to bzykanie zapamiętałashahaha
To podeslij mi takie mleko@luiza a u mnie w sklepie rodem z PRL dalej można takie mleko i kefir kupić w szklanej butelce że sreberkiem
Ja lubię mleko z granola która samo robimy, albo kaszkę manna i kaszkę kukurydziana to najlepiej z owocami. Takie z bułką też pamiętam ale ja lubiłam to wtedy.
Tak, od dlaczego ja.Chyba wszystko zaczelo sie od seralu " dlaczego ja?". Pamietam jak kiedys ciotka mi przezywala przez telefon, ze ona to sie dziwi, ze ludzie z takimi problemami ida do tv [emoji23]
Oo, to fajny klimat musi mieć ten sklep.@luiza a u mnie w sklepie rodem z PRL dalej można takie mleko i kefir kupić w szklanej butelce że sreberkiem
Ja lubię mleko z granola która samo robimy, albo kaszkę manna i kaszkę kukurydziana to najlepiej z owocami. Takie z bułką też pamiętam ale ja lubiłam to wtedy.
Co śmieszne, po tych parunastu latach jak oglądnęłam kilka odcinków, doszłam do wniosku, że tam tak na prawdę NIC się nie zmieniło.To fabula serialu [emoji23]
Chyba wszystko zaczelo sie od seralu " dlaczego ja?". Pamietam jak kiedys ciotka mi przezywala przez telefon, ze ona to sie dziwi, ze ludzie z takimi problemami ida do tv [emoji23]
Ale chyba juz nie leci w tvp nie?Tak, od dlaczego ja.
Pamiętam, że jakieś 3-4 lata temu stałam na poczcie w kolejce. Za mną stał facet, który rozmawiał z koleżanką. Z ich rozmowy wywnioskowałam, że dawno się nie widzieli i on akurat opowiadał co robi. Pozwolę sobie go niedokładnie zacytować; "gram w ambitnych produkcjach TV i ogólnie dla telewizji". Sobie myślę, spoko, ale nie odwrócę się, bo nie będę z siebie mohera ciekawskiego robić, obczaiłam gościa jak wychodziłam z poczty. Dwa dni później, mój piękny K, skacząc po kanałach, trafił na trudne sprawy i patrzę a tam kto? ambitny koleś z poczty
Oo, to fajny klimat musi mieć ten sklep.
Co śmieszne, po tych parunastu latach jak oglądnęłam kilka odcinków, doszłam do wniosku, że tam tak na prawdę NIC się nie zmieniło.
Ja nie moge spac na plecach,bo nie moge oddychac.. na prawym boku tez nie bo dol mnie boli i czesto mam skurcze ,na lewym zas,mala mnie kopie mocno jakbym ja gniotla.. wiec spie po trochu w kazdej pozycjiŚpicie na plecach ? Wiem, że można spać jak wygodnie. Ale czy to też tyczy się pleców ? Do tego w tym tygodniu ? Bo czasem tylko leżenie na plecach przynosi mi ulgę w bólu kręgosłupa.
I jeszcze jedno pytanieod wczoraj boli mnie krocze. A dzisiaj czuje jak by mi mała miała wypasc, mam takie uczucie jak chodze. To możliwe, że mała już jest tak nisko ?
Od paru lat już nie, na szczęście przestali toto produkować, nawet we wiadomościach o tym mówili, hehe, taka sensacjaAle chyba juz nie leci w tvp nie?
Nie śpię na plecach, bo nie mogę oddychać, mam wrażenie jak bym miała coś ciężkiego na piersi. Do tego wgniata mnie ten ciężar brzucha we flaki i czuję kłucie. Także śpię na którymś boku. A krocze to mnie boli już od marca, najpierw czułam to tak jak bym rurką między nogi dostała, a potem zwykłe ciągnięcie. Teraz mnie boli tylko wtedy kiedy za dużo pochodzę.Śpicie na plecach ? Wiem, że można spać jak wygodnie. Ale czy to też tyczy się pleców ? Do tego w tym tygodniu ? Bo czasem tylko leżenie na plecach przynosi mi ulgę w bólu kręgosłupa.
I jeszcze jedno pytanieod wczoraj boli mnie krocze. A dzisiaj czuje jak by mi mała miała wypasc, mam takie uczucie jak chodze. To możliwe, że mała już jest tak nisko ?
Ja nie moge spac na plecach,bo nie moge oddychac.. na prawym boku tez nie bo dol mnie boli i czesto mam skurcze ,na lewym zas,mala mnie kopie mocno jakbym ja gniotla.. wiec spie po trochu w kazdej pozycji
Moze za duzo chodziszmala ma juz swoja wage ,wiec bedzie cie napierac juz
![]()
Ja czuję jak by mnie ktoś kopnął w krocze i po bokach jak bym miała zakwasy, siniaki..Od paru lat już nie, na szczęście przestali toto produkować, nawet we wiadomościach o tym mówili, hehe, taka sensacja
Nie śpię na plecach, bo nie mogę oddychać, mam wrażenie jak bym miała coś ciężkiego na piersi. Do tego wgniata mnie ten ciężar brzucha we flaki i czuję kłucie. Także śpię na którymś boku. A krocze to mnie boli już od marca, najpierw czułam to tak jak bym rurką między nogi dostała, a potem zwykłe ciągnięcie. Teraz mnie boli tylko wtedy kiedy za dużo pochodzę.