My z mężem mamy po jednym. Mąż jest Damian, a syn Aleks Damian (czystym przypadkiem tak na prawdę bo mój mąż nie jest biologicznym ojcem Aleksa), więc dla utrzymania tradycji będzie Maja KatarzynaBędziecie dawać 2 imiona dla dziecka?
Ja mam 2 imiona a mąż ma jedno i w sumie nie wiem jak zrobimy z synem
reklama
karkula309
Fanka BB :)
Nie wiem czy się da [emoji23][emoji23][emoji23] mam nadzieję że nie odbije się to na mojej psychice [emoji23]Nie no zakazywać zabawy w piaskownicy też nie mam zamiaru byle by rąk nie pakowała do buzi
Hahaha zapomnij o moich rozstepach na tyłku
Miejmy nadzieję! Wracaj szybko do zdrowia :*Ja dziś u ogólnego steryd donosi dostałam inhalacje z soli i syrop narazie osluchowo czysto i mam nadzieję że tak zostanie
Kasiula8989
G
gosc12
Gość
Jakie śliczneWejdz do hm zeby kupić cos dla siebie a wyjdź z ciuchami dla dzieci hahaha
A matka niedlugo z gołym tylkiem
E
Ewka34
Gość
Super!! Ile dalas ze te rozowe komplety? Sliczne sa ❤Wejdz do hm zeby kupić cos dla siebie a wyjdź z ciuchami dla dzieci hahaha
Kasiula8989
Super!! Ile dalas ze te rozowe komplety? Sliczne sa ❤
Ten pierwszy 39.90 a ten drugi z jaśniejszym body byl na wyprzedaży za 20 zl
E
Ewka34
Gość
To nie tak tragicznie jak za caly komplet z czapeczka ale rewelka ❤Ten pierwszy 39.90 a ten drugi z jaśniejszym body byl na wyprzedaży za 20 zl
GorzkaPomarańcza
Ja dzisiaj tez weszlam na chwile w galerii do sklepu i zamiast przegladac sobie sukienki na wesele, ktore bedzie w ten weekend, przegladalam ciuszki dla malego na szczescie nie bylo nic ciekawego, bo do wyplaty bez grosza bym zostalaWejdz do hm zeby kupić cos dla siebie a wyjdź z ciuchami dla dzieci hahaha
reklama
Kasiula8989
To nie tak tragicznie jak za caly komplet z czapeczka ale rewelka ❤
Tam.jest duzo takich kompletow
Bedzie idealny na wyjscie ze szpitala do tego skarpetki i ewentualnie jakis sweterek