E
Ewka34
Gość
Ja znam jedna Adele.. ma zryta banieAdela też śliczne i mało spotykane[emoji16] Ale masz rację, nie ma co ryzykować ze skrótem [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja znam jedna Adele.. ma zryta banieAdela też śliczne i mało spotykane[emoji16] Ale masz rację, nie ma co ryzykować ze skrótem [emoji4]
A może te bóle brzucha ze stresu ? Mówili coś lekarze więcej na obchodzie po południu ?Dziękuję dziewczyny za ciepłe myśli i słowa. Mam nadzieję że będzie dobrze. Fajnie że tak dużo piszecie, bo mam co czytać ale mam jakiegoś lenia i nie chce mi się odp tym bardziej że na prawej ręce mam wenflon i strasznie jest mi niewygodnie.
Na ktg skurczy brak a ciągle mam intensywne bole jak na miesiączke. Eh już sama nie wiem co jest grane. Mam tylko cicha nadzieję że nie będę tu leżeć do samego porodu..
Ja mam od rana bez przerwy ale nawet nospy nie biorę. Chyba już się przyzwyczaiłam. Taki mój urok widocznie [Emoji16]Tez mam te bole.. teraz wieczorami nawet mocniejsze.. jakos nie schizuje
Dokladnie, tez jakos nie zwracam na nie uwagi chyba ze mocno zaboli,ale to najczesciej wieczorem i w nocyJa mam od rana bez przerwy ale nawet nospy nie biorę. Chyba już się przyzwyczaiłam. Taki mój urok widocznie [Emoji16]
Slodziak ❤
Oj już tak robiłam to i tak siedzę 3 godz bo już babki są przede mną hehTo musisz przyjść godzinę wcześniej i zająć kolejkę
Ja dziś u ogólnego steryd donosi dostałam inhalacje z soli i syrop narazie osluchowo czysto i mam nadzieję że tak zostanieJuż lepiej ja już nie czuje że chora
Młody mniej kaszle i nie ma gorączki ostatnia wczoraj wieczorem także chyba jakiś wirus nas dorwał [emoji33]
Rozchwytywany ten twój lekarzOj już tak robiłam to i tak siedzę 3 godz bo już babki są przede mną heh
że stresu raczej Nie, bo jechałam tu na wiekszym luzie niz ostatnio bo w kwietniu lezalam tutwj z tego ssmego powodu.A może te bóle brzucha ze stresu ? Mówili coś lekarze więcej na obchodzie po południu ?