karkula309
Fanka BB :)
Klaudia one tego nie robią specjalnie tylko nieświadomie sobie dobierają do głowy i jak któraś coś napisze że ma z czymś problem to już druga dopytuje o więcej i " kurcze ja może też to mam " i wtedy dostaje poparcie że lepiej to sprawdzić nie ma co bagatelizować .. a na końcu pisze że jedzie 7 raz na izbę przyjęć i pewnie dostanie opiernicz jak znów nic nie będzie .. wiadomo jeśli coś nas niepokoi to warto to sprawdzić no ale jednak z umiarem .. sama raz spanikowałam jak miałam bóle jak na okres i pojechałam na izbę lekarz mnie zbluzgał i od tej pory nie jeżdżę i rzeczywiście widocznie takie bóle mają się zdarzać bo niektóre z was też je mają . A na forum co chwilę pytanie o te bole i pisze dziewczyna ze byla z tym raz na izbie ,lekarz z izby i jej lekarz mówił że to normalne ale ona się boi i znów kupa komentarzy " jedź na izbę, jedź na izbę [emoji880] "A mi się wydaje , że nie nakręcają się wzajemnie tylko jedna wię więcej , druga mniej. Lub kilka ma takie same objawy i jest wporzadku i jedna chce się uspokoić lub dowiedzieć. Ale może się mylę.. wątpię ,żeby świadomie się nakręcały i straszyły.