reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A mi się wydaje , że nie nakręcają się wzajemnie tylko jedna wię więcej , druga mniej. Lub kilka ma takie same objawy i jest wporzadku i jedna chce się uspokoić lub dowiedzieć. Ale może się mylę.. wątpię ,żeby świadomie się nakręcały i straszyły.
Klaudia one tego nie robią specjalnie tylko nieświadomie sobie dobierają do głowy i jak któraś coś napisze że ma z czymś problem to już druga dopytuje o więcej i " kurcze ja może też to mam " i wtedy dostaje poparcie że lepiej to sprawdzić nie ma co bagatelizować .. a na końcu pisze że jedzie 7 raz na izbę przyjęć i pewnie dostanie opiernicz jak znów nic nie będzie .. wiadomo jeśli coś nas niepokoi to warto to sprawdzić no ale jednak z umiarem .. sama raz spanikowałam jak miałam bóle jak na okres i pojechałam na izbę lekarz mnie zbluzgał i od tej pory nie jeżdżę i rzeczywiście widocznie takie bóle mają się zdarzać bo niektóre z was też je mają . A na forum co chwilę pytanie o te bole i pisze dziewczyna ze byla z tym raz na izbie ,lekarz z izby i jej lekarz mówił że to normalne ale ona się boi i znów kupa komentarzy " jedź na izbę, jedź na izbę [emoji880] "

reklama
A mi się wydaje , że nie nakręcają się wzajemnie tylko jedna wię więcej , druga mniej. Lub kilka ma takie same objawy i jest wporzadku i jedna chce się uspokoić lub dowiedzieć. Ale może się mylę.. wątpię ,żeby świadomie się nakręcały i straszyły.
Jestem tam od niedawna ale takie moje obserwacje. Skoro duzo dziewczyn pisze, ze ma takie same objawy to znaczy, ze to jest normalny objaw ciazy. Poza tym ktoras pisala, ze jak lezala w szpitalu to jedna dostawala skurczy a za chwile wszystkie na sali tez je odczuwaly :)

Ja nie zamierzam tak sterylnie wychowywać dziecka. Wszystko z umiarem. Na pewno będę uważała na podwórku na piaskownice. Gdzie dziecko pcha rączki do buzi a w piach sikają psy czy koty..
Psy moze nie na zamknietym placu ale koty napewno ;) tez nie bede sterylnie wychowywac malej ;) moja sie paprala w ziemi, lapala robale,musialam uwazac zeby ich nie zjadla na poczatku hyhy brudna zasypiala gdy sie zmeczyla ;)

Skojarzenie ?:D ze mną jakie masz ?:D
Chodzi o to że was kojarzę :) u ciebie to kojarzę nawet rozstępy na tyłku [emoji23][emoji23]
Będziecie dawać 2 imiona dla dziecka? :D
Ja mam 2 imiona a mąż ma jedno i w sumie nie wiem jak zrobimy z synem :p
My jedno :) oboje mamy po jednym i tak jest nam wygodnie więc niech tak zostanie i u małego :)
Mówił mi nazwę, ale nie pamiętam[emoji23] ogólnie mam liczyć 10 ruchów od rana. Jak będzie 10, to wtedy przestać[emoji16]Chyba dwa[emoji4]mąż się uparł[emoji16]
No to ja właśnie też słyszałam o tej metodzie :) ale póki czuje małego dużo to nie liczę :)
Ja nie zamierzam tak sterylnie wychowywać dziecka. Wszystko z umiarem. Na pewno będę uważała na podwórku na piaskownice. Gdzie dziecko pcha rączki do buzi a w piach sikają psy czy koty..
Ja właśnie jeszcze nie wiem jak chce wychować małego.. też myślałam o tej piaskownicy co tam sikają i srają zwierzaki ale z drugiej strony od lat dzieci się w tym bawią i tak już po prostu jest , więc jak mały pójdzie do przedszkola to raczej nie będę mówiła nauczycielkom że mają zakaz wpuszczania mojego dziecka do piasku [emoji23]

Będziecie dawać 2 imiona dla dziecka? :D
Ja mam 2 imiona a mąż ma jedno i w sumie nie wiem jak zrobimy z synem :p

Tak, przy chrzcie chciałam dać Adela albo Alicja, ale później przeanalizowałam to i gdyby miała mieć drugie imię na „A”, pierwsze na „K” i nazwisko na „Ł” to wyszłoby kał [emoji5][emoji28][emoji28][emoji28] także jednak inne muszę poszukać. Może Laura [emoji166]

Klaudia one tego nie robią specjalnie tylko nieświadomie sobie dobierają do głowy i jak któraś coś napisze że ma z czymś problem to już druga dopytuje o więcej i " kurcze ja może też to mam " i wtedy dostaje poparcie że lepiej to sprawdzić nie ma co bagatelizować .. a na końcu pisze że jedzie 7 raz na izbę przyjęć i pewnie dostanie opiernicz jak znów nic nie będzie .. wiadomo jeśli coś nas niepokoi to warto to sprawdzić no ale jednak z umiarem .. sama raz spanikowałam jak miałam bóle jak na okres i pojechałam na izbę lekarz mnie zbluzgał i od tej pory nie jeżdżę i rzeczywiście widocznie takie bóle mają się zdarzać bo niektóre z was też je mają . A na forum co chwilę pytanie o te bole i pisze dziewczyna ze byla z tym raz na izbie ,lekarz z izby i jej lekarz mówił że to normalne ale ona się boi i znów kupa komentarzy " jedź na izbę, jedź na izbę [emoji880] "
Wybacz ze sie smieje ale to na serio smiesznie brzmi.. takie durne napedzanie sie.. ;)

reklama
To dobrze, że mnie tam nie ma[emoji23][emoji23][emoji23] Ja jestem panikarą, ale bez przesady[emoji16] ześwirowałabym tam [emoji23][emoji16]

Do góry