reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A ja nie mam nic do noska :o a co się używa ? I konieczne to jest ?
I skarpety wzięłaś takie typowe zimowe ciepłe ? Bo ja w lato po domu muszę mieć skarpety nawet bo tak mi nogi marzną a przy porodzie podobno tym bardziej kobiety potrzebują. Tylko czy nie głupio będzie w takich pampuchach ?:D
W lato chyba się nie przydadzą , ja w styczniu rodziłam i ani do porodu nie miałam skarpet ani później na sali jak już byłam :D

Na Kamieńskiego, zgadza się :)

Zawsze możesz mieć dziecko obok siebie w bujaczku-leżaczku, aczkolwiek ja go używałam sporo później, jak Jasio sobie ciamkał chrupki kukurydziane, żeby nie usmarował pościeli w wyrku :)

Ja pewnie dużo czasu będę spędzała w salonie i chyba od pierwszego miesiąca będę mogła układać malutka w tym bujaczku na leżąco ?:)
Screenshot_2018-06-11-20-09-55-808_com.opera.browser.png
Screenshot_2018-06-11-20-08-45-503_com.opera.browser.png

Tylko zastanawiam się który kolor :)

Załączniki

• Screenshot_2018-06-11-20-09-55-808_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-06-11-20-09-55-808_com.opera.browser.png
    79,4 KB · Wyświetleń: 334
  • Screenshot_2018-06-11-20-08-45-503_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-06-11-20-08-45-503_com.opera.browser.png
    58,6 KB · Wyświetleń: 366
Tez mam 3 koszule od nich. Wzięłam dwie w rozm.M i jedna S
I ta mniejsza jest mała na ciążę , obcisła jest. Ale po porodzie jak brzuch zejdzie to będzie w sam raz :) ale ze szlafroka jestem bardzo nie zadowolona. Miałam odesłać ale już mi się bawić z tym nie chciało..
To będziemy remontować razem :D my też będziemy w końcu się meblować, dekorować, kupować poerdolki typu garczki, obrusy, kwiatki na okna i cała reszte. Też doczekać się nie mogę [emoji173]️ tylko ciekawe kiedy nam się uda, czy przed porodem czy zaczniemy dopiero po. Ciekawe kiedy mała zechce wyjsc :) chcielibyśmy skończyć i wyprowadzić się do połowu lub końca sierpnia. W zależności jak długo K będzie mógł być przy nas.
Czemu jesteś ze szlafroka niezadowolona? Ja też tam zamawiałam i dla mnie jest fajny :)

Internetu w domu nie mam bo jakaś awaria a na tel mam resztki transferu wiec z nudów przeglądałam wszystkie ciuszki dla małej, torby do szpitala , dołożyłam kubek i sztućce:D jeszcze muszę włożyć chusteczki higieniczne, i ręczniki papierowe . Rano tylko zdążyłam zalicytować i wygrać kilka rzeczy dla małej . Bez internetu bieda :( :D

reklama
Do góry