reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny jak wy pierzecie kocyki? U mnie na metkach na kocykach jest niby znaczek, że nie można prać w pralce. Ale nie chce mi się tego prać ręcznie [emoji14] może w pralce w 40° na najmniejszych obrotach?

Dziewczyny jak wy pierzecie kocyki? U mnie na metkach na kocykach jest niby znaczek, że nie można prać w pralce. Ale nie chce mi się tego prać ręcznie [emoji14] może w pralce w 40° na najmniejszych obrotach?
Ja w palce prałam wszystko nie patrzyłam nawet na metki :D tylko że ja miałam dużo i za darmo więc mi nie było szkoda . Ale nic się z nimi nie działo

Nie boisz się wyjeżdżać na wycieczki w tak późnym tygodniu ? Ja bym chyba się bała i też wątpię że miała bym sily :p
Czuje się dobrze w dodatku mamy tak zaplanowana podróż że nie będę jechać więcej nic ok 3,5 h , jedziemy w miejsce gdzie się super zrelaksuje no i sprawdziłam gdzie szpital i jest 30 minut drogi od miejsca gdzie będziemy. Wrócę akurat w 36 TC. Jakby się coś okazało że nie mogę jechać to pojedzie mąż z córką sam i tyle ale nie sądzę. Myślę że urodzę w terminie także od powrotu jeszcze miesiąc do terminu porodu.

Ja prałam 40° syntetyczne nic się nie dzieje nawet domowe nasze w 60° syntetyczne piore co 3 tyg i nic im nie dolega ;)

reklama
Ja wzielam na delikatne 30 lub 40 nie pamiętam. Ale wzięłam na motylku i nic się nie stało :)

Do góry