reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

B7BCE757-7365-405B-AE25-0AC6ECBAAE7C.jpeg
9861BD91-DC95-4914-9AEF-E5709191497E.jpeg
Ha ha swietny brzuch , No ja mam podobny i oprócz tego , ze mówią , ze to na pewno juz końcówka , to ostatnio kilkukrotnie tekst obcych ludzi - znowu bliźniaki?? :)

Załączniki

• 9861BD91-DC95-4914-9AEF-E5709191497E.jpeg
    9861BD91-DC95-4914-9AEF-E5709191497E.jpeg
    929,3 KB · Wyświetleń: 435
  • B7BCE757-7365-405B-AE25-0AC6ECBAAE7C.jpeg
    B7BCE757-7365-405B-AE25-0AC6ECBAAE7C.jpeg
    691,3 KB · Wyświetleń: 435
Ostatnia edycja:
reklama
No i witam w sobotę...słoneczną sobotę :D
mój się zamienił z kimś i dziś poszedł do pracy do 14 i zarząd kazał wykorzystać zaległy urlop więc poniedziałek ma zarezerwowany dla mnie i pojedziemy do diagnostyki i pewnie skoczymy do galerii kupić coś dla bratanka Tomka i może dla Kacperka i i i we wtorek wizyta na 10:20 a 18 czerwca prenatalne także czerwiec pełen wrażeń :D od 22-25 jedziemy do teściów..myślałam że się wywinę no ale uległam zresztą musimy jednym dziadkom T. podziękować za prezent weselny bo nie mogli być na naszym weselu a kolejny raz pewnie w tamte strony wybierzemy się na święta :D

Miłego dnia, u mnie już słońce daje więc może jakieś szybkie pranko zrobię :p

To fajnie zapowiada się sobota..i owocny ten czerwiec hehe ;) ja dziś już wczas się obudziłam , bo o 6.30 :D słońce świeci..niestety ma dziś być upał;/ jeszcze muszę tort dokończyć :D a na 12.30 mam prenatalne :D trzymajcie kciuki :*

To fajnie zapowiada się sobota..i owocny ten czerwiec hehe ;) ja dziś już wczas się obudziłam , bo o 6.30 :D słońce świeci..niestety ma dziś być upał;/ jeszcze muszę tort dokończyć :D a na 12.30 mam prenatalne :D trzymajcie kciuki :*

Daj znać jak po prenatalnych :D

2 prania już wywieszone....jeszcze jedno zostało :D

Zawsze w szkole się dziwiłam że facetom na w-fie leci pot z czoła albo że mają mokrą koszulkę a tymczasem wieszając dziś o 8 rano pranie na polu doznałam tego uczucia..normalnie aż mi źle a koleżanka mi mówiła że po porodzie też się strasznie poci :szok: jak ja to zniosę :o

Jeszcze odnośnie pocenia się. Czego używacie pod pachy? Ja chyba jeszcze nie znalazłam nic co by mnie zadowoliło... kulki są dla mnie za mokre, kremy się wałkują pod pachą, dezodorantów w sprayu nie lubię... miałam też takie w żelu coś w fioletowym opakowaniu to przez pierwszy tydzień super a potem jakoś mi się odwidziało bo też cały czas było uczucie wilgoci..

Jeszcze odnośnie pocenia się. Czego używacie pod pachy? Ja chyba jeszcze nie znalazłam nic co by mnie zadowoliło... kulki są dla mnie za mokre, kremy się wałkują pod pachą, dezodorantów w sprayu nie lubię... miałam też takie w żelu coś w fioletowym opakowaniu to przez pierwszy tydzień super a potem jakoś mi się odwidziało bo też cały czas było uczucie wilgoci..
Ja kulek i dla mnie są ok :)

Ja kulek i jednego jedynego dezodorantu nivea fresh natural[emoji4]

reklama

Ja używam rexony albo garniera w sprayu :D a z tym poceniem to nie ma się co dziwić..te upały są najgorsze dla nas..

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry