reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Szary będzie ;) Tylko my farbę w Polsce kupilismy [emoji23], rodzice przyjadą dopiero w połowie lipca to nie wiem...
Aha :D to nie ciekawie :D w takim razie albo módlcie się żeby starczyło na styk albo bedziecie musieli kupić na miejscu. Może znajdziecie taki sam kolor. Myślę , że na całym świecie są identyczne :D gorzej tylko z firmą :huh:

reklama
Kupilismy dzis 4 kg truskawek i robimy naleweczke z truskawek.. mniamiiii :p narazie sa w sloju zasypane cukrem.. za trzy dni dolewamy alkohol.. no i tyle ze wypije ja gdy przestane karmic :D a to moze potrwac troche.. :D
I w tym roku chyba zrobimy orzechowke z zielonych orzechow na zoladek ;)

Aha :D to nie ciekawie :D w takim razie albo módlcie się żeby starczyło na styk albo bedziecie musieli kupić na miejscu. Może znajdziecie taki sam kolor. Myślę , że na całym świecie są identyczne :D gorzej tylko z firmą :huh:
Nie sadze, żeby dało się coś dopasować Eh :( bo to te farby brokatowe, a bez sensu żeby każda ściana była w innym kolorze. I tak mamy dwie jedna z takim drobnym brokatem, a druga taka z mega błyskiem, piękne są :(

Wyszły mi rozstępy ! Takie duże i nie uwierzycie gdzie... chyba nikt się tam nie sparuję kremami na rozstępy :D na pachwinie udowej... No ja się pytam jak to się mogło stać...

W tym miejscu to chyba mało widoczne będą?
Ja się obawiam, że mi na brzuszku mogą wyjść. W tej ciąży to ja już mam taki brzuch jak miałam do porodu z córką a tu jeszcze 2 mce. Jak nic nie wyskoczy to będzie cud.

W tym miejscu to chyba mało widoczne będą?
Ja się obawiam, że mi na brzuszku mogą wyjść. W tej ciąży to ja już mam taki brzuch jak miałam do porodu z córką a tu jeszcze 2 mce. Jak nic nie wyskoczy to będzie cud.

u mnie pojawiły się rozstępy na piersiach i z boku ud..tak dziwnie, a smaruję codziennie po kąpieli..:)

Ostatnia edycja:
Dobra dam tu ;)

Zobacz załącznik 865339 Zobacz załącznik 865340 feniks jest na szyji ;) Zobacz załącznik 865351[/QUOTE

O ten na szyi fajny. A ten napis to chyba świeży bo taka zaczerwieniona skóra?
Ja nie mam tatuażu. Zawsze chciałam mieć ale zawsze też za mało odwagi miałam. Tatuaż to prawie jak mąż. Już na całe życie ☺ a ja lubię zmiany szczególnie w swoim wyglądzie i nie wiem czy po jakimś czasie by mi się nie znudził. To byłby wtedy problem.

reklama
Nie sadze, żeby dało się coś dopasować Eh :( bo to te farby brokatowe, a bez sensu żeby każda ściana była w innym kolorze. I tak mamy dwie jedna z takim drobnym brokatem, a druga taka z mega błyskiem, piękne są :(
Kazda sciana nie,chociaz to kwestia gustu ;) a jakbys zrobila 2/2 lub 3/1 ,my mamy 3 sciany jednego koloru a jedna tapeta ;) ;)

Do góry