P
pralinka92
Gość
A czy ktos jeszcze nie mial pierwszej wizyty tak jak ja?
Ja jeszcze nie miałam mam 10.01 na 10 godzinę hehe to będzie 8 tydzień
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja w srode pierwsza wizyta i bedzie rowno skonczony 7 tydzien.A czy ktos jeszcze nie mial pierwszej wizyty tak jak ja?
co do zaparc, to ja mam! Mam swietna przemiane materii i nigdy nie mialam z tym problemu, a teraz jest inaczej, ide do toalety i nic. Chyba kupie suszone sliwki, podobno pomagaja.A czy któraś kupiła już jakieś ubranko dla dzidziusia? Tak dla nastroju wiadomo że n uniwersalne bo płci jeszcze chwilę nie poznamy
U mnie waga startowa 60 przy 175 cm
Też zakładam chodzenie na basen ponoć tak jak pilates wpływa na lżejszy poród..ile w tym prawdy nie wiem...
Mam jeszcze takie pytanie czy któraś z was boryka się z zaparciami? Nigdy w życiu czegoś takiego nie przechodziłam a od 2 tyg mam tak że wypróżnianiem się po 3/4 dniach ale z takimi bólami że wpolzgieta chodzę po łazience i normalnie "rodzeństwa" kamienie
Fajnie! Ciesze sie, ze u ciebie wszystko dobrze :-)My już po wizycie USG pokrywa się z terminem z OM 6t1d serduszko pika termin 29.08.2018