Jak rodzilam 1 dziecko to była że mną kobieta i miała brzuszek jak ja w 6miesiacu a czekała na IP do porodu a jak ja koło niej ustalam to chuda byłam ciałem ale brzuch razy 3 do niej położne byly w szoku ze ona z tym brzuszkiem do porodu urodziła 30 min szybciej niż ja synka 2700g zdrowy wszystko okod początku tak mam[emoji4] dziś na szkole rodzenia miałam brzuch jak dziewczyny z 25tc[emoji23][emoji85]
reklama
GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Musisz jesc wiecej lodow [emoji23]@GorzkaPomarańcza wygrałaś [emoji16] ale się nie poddaje jeszcze[emoji23][emoji16]
Anulaa88
Jak wyszliśmy, to od razu na lody pojechaliśmy[emoji23][emoji23] Marzyłam o lodach z maca [emoji16]Musisz jesc wiecej lodow [emoji23]
Lustysia
Apropo nutelli to ja mam czekoladowa rodzinkę [emoji23]Ja wczoraj kupiłam nutellę ale boje się ją otworzyć żeby nie mieć wyrzutów sumienia
Załączniki
miloscwczasachpopkultury
miloscwczasachpopkultury
O, widać mój suwaczek?
Ja wczoraj kupiłam nutellę ale boje się ją otworzyć żeby nie mieć wyrzutów sumienia
Oj tam, nie ma co się przejmować Ja właśnie pół tabliczki czekolady wsunełam i zjadlabym jeszcze gdybym miała więcej
Maljan
Ja mam sporo bluz i mam też chyba 3 takie misiowe pajacyki/kombinezonikiA macie coś cieplejszego? Chodzi mi o jakąś bluzę/sweterek? Coś grubszego niż pajacyk czy śpiochy. Widziałam gdzieś na liście wyprawkowej
Maljan
Tylko pamiętaj że karetka zawiezie Cię do najbliższego szpitala, a nie do tego co chceszMy mamy 30km i najgorsze jest to że tylko ja mam prawko aktywne w rodzinie
Muszę liczyć albo na znajomą albo na karetkę.
reklama
Maljan
Brzuszek mały, ale jak ładnie wyglądasz@GorzkaPomarańcza masz mój brzuch[emoji16][emoji23]Zobacz załącznik 865045