reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Tak, jestem pewna. I tak kupiłam go za pare groszy, wiec jak coś to po szpitalu pójdzie w śmieci. A tak jak już mówiłam jeśli tfu tfu urodzilabym w 34/35 tyg będąc nad morzem to chce żeby dziecko na podróż powrotna 6 h miało jakaś przytulankę, grzechotkę itd :)
Noworodek nie reaguje ani na misie ani na grzechotki ;) jest po prostu za malutki je i śpi i tak do prawie 4 tyg

Też myślałam żeby pod kolor wózka ale w sumie jak bym zalozyla na stelaż to i tak nie będzie widać koloru wózka :p i k właśnie zdecydował że czarny ładniejszy więc zamawiam czarny. Wstrzymałam się jeszcze chwilę bo tak się zastanawiam czy lepiej kupić lepszy fotelik. Ale jak my będziemy rzadko jeździć i nosić mała w tym nosidełku to chyba maxi Cosi Citi będzie w sam raz ?:) Tylko szkoda , że nie ma takiego daszka jak twój :D

Lepszy jest maxi cosi cabriofix lub pebble, lepiej wyprofilowany pod względem ciała dziecka, bezpieczniejszy i wygodniejszy :)
Ja zamawiam z Allegro ten maxi cosi cabriofix za 500 zł. Tez się zastanawiałam nad tym maxi cosi city, bo tańszy, ale jednak pare osób mi odradziło go.

reklama
Lepszy jest maxi cosi cabriofix lub pebble, lepiej wyprofilowany pod względem ciała dziecka, bezpieczniejszy i wygodniejszy :)
Ja zamawiam z Allegro ten maxi cosi cabriofix za 500 zł. Tez się zastanawiałam nad tym maxi cosi city, bo tańszy, ale jednak pare osób mi odradziło go.
No my zapłacimy za wózek + Citi - 1500 a za wózek + cabrio - 1600. Plus adaptery. Więc to tylko 100 zł różnicy. A tez wyczytałam że dużo lepszy. Tylko kolor .. czarny, szary lub ten jasny :D nie mam pojęcia a chciałabym zamówić :/

Do góry