G
gosc12
Gość
E no co ty właśnie pasuje do dziewczynkiMoże taki mało dziewczęcy ten kolor ale kupowałam jeszcze jak nie bylam pewna płci jakoś zaraz po połówkowym usg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
E no co ty właśnie pasuje do dziewczynkiMoże taki mało dziewczęcy ten kolor ale kupowałam jeszcze jak nie bylam pewna płci jakoś zaraz po połówkowym usg
Jednak weźmiemy cabrio , jest trochę lepszy od Citi i daszek ma plastikowy nie materiałowy. Podobno dziecko się mniej w nim poci i jest wygodniejszy. A 100zl różnicy. Tylko pomóżcie z kolorem
Zobacz załącznik 864668
Noworodek nie reaguje ani na misie ani na grzechotki jest po prostu za malutki je i śpi i tak do prawie 4 tygTak, jestem pewna. I tak kupiłam go za pare groszy, wiec jak coś to po szpitalu pójdzie w śmieci. A tak jak już mówiłam jeśli tfu tfu urodzilabym w 34/35 tyg będąc nad morzem to chce żeby dziecko na podróż powrotna 6 h miało jakaś przytulankę, grzechotkę itd
No właśnie mam dylemat. Ten jasny czy czarnyMi się podoba grey i sand
Też myślałam żeby pod kolor wózka ale w sumie jak bym zalozyla na stelaż to i tak nie będzie widać koloru wózka i k właśnie zdecydował że czarny ładniejszy więc zamawiam czarny. Wstrzymałam się jeszcze chwilę bo tak się zastanawiam czy lepiej kupić lepszy fotelik. Ale jak my będziemy rzadko jeździć i nosić mała w tym nosidełku to chyba maxi Cosi Citi będzie w sam raz ? Tylko szkoda , że nie ma takiego daszka jak twój
Gdybym miała synka pewnie też ten kolor bym wzięłamy kupiliśmy właśnie fotelik maxi cosi cabrio fix w kolorze nomad blue
A jakie macie zdanie o cabrio fix ?
Nie sądziłam że aż tak ciężko się dodzwonić a co dopiero umówić do okulisty oczywiście prywatnie bo na fundusz to sobie mogę zaklepać termin na 2020 rok
No my zapłacimy za wózek + Citi - 1500 a za wózek + cabrio - 1600. Plus adaptery. Więc to tylko 100 zł różnicy. A tez wyczytałam że dużo lepszy. Tylko kolor .. czarny, szary lub ten jasny nie mam pojęcia a chciałabym zamówić :/Lepszy jest maxi cosi cabriofix lub pebble, lepiej wyprofilowany pod względem ciała dziecka, bezpieczniejszy i wygodniejszy
Ja zamawiam z Allegro ten maxi cosi cabriofix za 500 zł. Tez się zastanawiałam nad tym maxi cosi city, bo tańszy, ale jednak pare osób mi odradziło go.