reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja dzisiaj byłam u okulisty bo mi ginekolog kazał. I na fundusz żeby się dostać jeszcze przed porodem to muszę przynieść skierowanie i musi pisać pilne. To może i ty tak spróbuj ?

ja chodzę do gina prywatnie więc nie wiem czy bym dostała skierowanie ale chyba tak czy siak wolę prywatnie..zupełnie inne podejście do pacjenta. Mam kuzynkę która jest w 18 tygodniu i poszła do endokrynologa na fundusz po czym stwierdziła że jednak pójdzie sobie na prywatną wizytę tam gdzie ja chodzę :D

reklama
A ja troche z innej beczki;)
Mam straszne uplawy. Wkładkę zmieniam tak z 4 5 razy w ciagu dnia.
Zastanawiam się czy to normalne ma któraś tak?:p
Ja noszę wkładki od początku. I upławy też mam od początku. Raz jest ich więcej, raz mniej. Lekarz mi powiedział, że to normalne[emoji4]
Nie sądziłam że aż tak ciężko się dodzwonić a co dopiero umówić do okulisty :o oczywiście prywatnie bo na fundusz to sobie mogę zaklepać termin na 2020 rok :szok:
Skorzystaj z tego, że jesteś ciężarna i zgodnie z nową ustawą muszą ci zagwarantować specjalistę bodajże do kilku dni[emoji4]

Załączniki

• 20180502_191251.jpg
    20180502_191251.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 67
ja chodzę do gina prywatnie więc nie wiem czy bym dostała skierowanie ale chyba tak czy siak wolę prywatnie..zupełnie inne podejście do pacjenta. Mam kuzynkę która jest w 18 tygodniu i poszła do endokrynologa na fundusz po czym stwierdziła że jednak pójdzie sobie na prywatną wizytę tam gdzie ja chodzę :D
Też chodzę prywatnie do ginekologa. A skierowanie to trzeba mieć od lekarza rodzinnego. Ja tak zrobię i idę do okulisty który przyjmuje prywatnie więc w sumie taka sama opieka :p ale prywatna wizyta kosztuje 80-130 zł więc jak coś będzie nie tak to pójdę prywatnie :)

reklama
Do góry