reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Ja czekam. I tak z chęcią ludzie wepchnęli by się przede mnie. Nie chcę mi się z nimi kłócić.. w bankach, w sklepach. Też się wpychają. Już mogę poczekać ,choć wszytko mnie boli ale jak chamsko się wcisną przed mój brzuch to mam ochotę i kopnąć w dupę..
Dlatego zobaczymy.. ide z mezem ,a on mnie hamuje od chamstwa niestety.. [emoji12]

Ja tez mam takiej wielkości szufladę i jest moim zdaniem pojemna. Na bank schowam tam kocyki i z 3 duże opakowania pampersow na zapas :)
Ja też dużo schowałam i jeszcze miejsce jest, ale jest ( i właśnie zapomniałam tego słowa i moge użyć w końcu tej odpowiedniej emotikonki. Uwaga ! : [emoji23] .
Jest "nie wysoka" ... Rany. :D haha
Włożyłam kołderkę z poduszka i już się nie zamknęła. Będę musiała spróbować bardziej rozłożyć :D

Załączniki

• 15282219137151840050828.jpg
    15282219137151840050828.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 84
Tak mi się wydaje, ze jeśli już będzie ostateczny termin, dziecko nadal nie będzie chciało wyjść to przebijają to i wtedy wszystko się zacznie

Jak same nie odejdą podczas porodu. Ja miałam przebijany dlatego że już rozwarcie 10 cm skurcze parte się zaczynały a pęcherz płodowy dalej w całości.

reklama
Ja zapomniałam wam się pochwalić kobitki, że dziś się umówiłam na wizytę 11 czerwca na 17:20 na 3 prenatalne + sesja 3D/4d za 200 zł to wszystko, będę wtedy już w 33 tygodniu :)

A 13 czerwca mam wizytę na NFZ na 10 :)
Także tydzień pełen wrażeń
To super tydzień się zapowiada
Ja mam wizytę w czwartek i wtedy umówię się na prenatalne gdzieś za 2-3tyg to będzie 31-32tc

Do góry