reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja dziś robię pizzę :) wczoraj był pyszny makaron a na kolacje zapiekanki :) nigdy nie gotowałam ale od kiedy jestem w ciąży codziennie coś przyrządzam :) mieszkamy jeszcze z rodzicami i siostra to mamę mogę odciążyć z obowiązkami wszystkimi :)
A ja właśnie w ciąży mniej gotuję, bo mi się nie chce :D dzisiaj za to zrobiłam naleśniki z nutellą, truskawkami i borówkami [emoji7]

reklama
Lubie chleb ze smalcem i skwarkami :p ja go jem nawet jak ktos widzi :D ale nie zagryzalam kapucha :p
Do takiego chlebka jeszcze ogóreczek kiszony i więcej do szczęścia nie potrzeba.

Mój starszy syn właśnie zrezygnował z pomysłu uczenia się pod Wrocławiem, wpadł na lepszy pomysł: technik logistyk z innowacją pedagogiczną: SŁUŻBA W WOJSKU!
Nie powiem, ciekawa perspektywa, ale żeby ten jego słomiany zapał nie wypalał się tak szybko i do tej szkoły się dostał i wytrwał do końca nauki :)

Do takiego chlebka jeszcze ogóreczek kiszony i więcej do szczęścia nie potrzeba.

Mój starszy syn właśnie zrezygnował z pomysłu uczenia się pod Wrocławiem, wpadł na lepszy pomysł: technik logistyk z innowacją pedagogiczną: SŁUŻBA W WOJSKU!
Nie powiem, ciekawa perspektywa, ale żeby ten jego słomiany zapał nie wypalał się tak szybko i do tej szkoły się dostał i wytrwał do końca nauki :)
Ciekawe... kurcze jak ma takie ambicje to wspieraj go w tym.. moja od przedszkolaka na medycynie.. a to weterynarz,kryminolog,psychiatra.. teraz chce pedagogiczno psychologiczne cos.. tez ja wspieram w tym ;)

Ciekawe... kurcze jak ma takie ambicje to wspieraj go w tym.. moja od przedszkolaka na medycynie.. a to weterynarz,kryminolog,psychiatra.. teraz chce pedagogiczno psychologiczne cos.. tez ja wspieram w tym ;)
Wspieram, wspieram. Dla mnie to lepszy wybór niż wcześniejsze. Perspektywa pracy baaardzo szeroka, możliwości rozwoju i przede wszystkim, jest to obszar jego zainteresowań :)

A Twoja córa to podobnie do mnie. Ja od małego chciałam być pediatrą, potem, tak od ok 6 klasy szkoły podstawowej: paleontolog (dość długo mnie trzymało), później: weterynarz, biolog, mikrobiolog, zoolog, psychiatra, psychiatria z socjologią, wróciło z powrotem do weterynarza. Na tym się skończyło. Jak bym trafiła na studia zaraz po maturze, to nigdy bym ich nie skończyła, bo bym kierunki jak rękawiczki zmieniała :p

Wspieram, wspieram. Dla mnie to lepszy wybór niż wcześniejsze. Perspektywa pracy baaardzo szeroka, możliwości rozwoju i przede wszystkim, jest to obszar jego zainteresowań :)

A Twoja córa to podobnie do mnie. Ja od małego chciałam być pediatrą, potem, tak od ok 6 klasy szkoły podstawowej: paleontolog (dość długo mnie trzymało), później: weterynarz, biolog, mikrobiolog, zoolog, psychiatra, psychiatria z socjologią, wróciło z powrotem do weterynarza. Na tym się skończyło. Jak bym trafiła na studia zaraz po maturze, to nigdy bym ich nie skończyła, bo bym kierunki jak rękawiczki zmieniała :p
Mam nadzieje ze Twojemu jak i mojej sie uda i pojda w to co lubia ;)
Ja chcialam od dziecka byc archeologiem :p

reklama
Dziewczyny jak myślicie mogą już być jagody w lesie ? :D
nudzi mi się i chyba pojadę do lasu .. wczoraj wyrywalam chwasty w ogródku a teraz coś innego bym porobiła dla odmiany :p

Do góry