reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
O Jezu popłakałam się [emoji5]
Ale ciąża mi mózg odcina czasem[emoji5]
Napisałaś placki ziemniaczane z gwary poznanskiej to ja myślałam , że te placki to oprócz tego że z ziemniaków to jeszcze z czegoś, myślę może jakaś mąka poznańska bo taką znam [emoji5]
Ale jaja [emoji5] a ogólnie wiem co to gwara poznańska. [emoji5]
Hahahahaha też się prawie popłakałam [emoji23][emoji23][emoji23]

Znalazłam taki, ale chyba 70zl plus przesyłka to dużo :/
Chociaż wydaje się taki stabilny ..
Screenshot_2018-06-05-14-44-29-457_com.opera.browser.png

Załączniki

• Screenshot_2018-06-05-14-44-29-457_com.opera.browser.png
    Screenshot_2018-06-05-14-44-29-457_com.opera.browser.png
    60,2 KB · Wyświetleń: 346
Ja np smaruje pupę, piersi i brzuch balsamem do ciała najzwyklejszym z babydream i co prawda jest taki gesty i trzeba trochę rozsmarować, ale się dobrze wchłania i skóra jest po nim nawilżona :)
Ja też ich używam i jestem na razie mega zadowolona[emoji16]
O Jezu popłakałam się [emoji5]
Ale ciąża mi mózg odcina czasem[emoji5]
Napisałaś placki ziemniaczane z gwary poznanskiej to ja myślałam , że te placki to oprócz tego że z ziemniaków to jeszcze z czegoś, myślę może jakaś mąka poznańska bo taką znam [emoji5]
Ale jaja [emoji5] a ogólnie wiem co to gwara poznańska. [emoji5]
Ja też![emoji23][emoji23][emoji23] poprawiłaś mi humor na maxa[emoji16] czasem się zdarza[emoji16]nie przejmuj się[emoji16]
Ja chce cheesburgera od 1,5 tygodnia i nadal po niego nie pojechałam [emoji23]
A ja wczoraj byłam[emoji23][emoji16] i lody też zjadłam[emoji16]

O Jezu popłakałam się ☺
Ale ciąża mi mózg odcina czasem☺
Napisałaś placki ziemniaczane z gwary poznanskiej to ja myślałam , że te placki to oprócz tego że z ziemniaków to jeszcze z czegoś, myślę może jakaś mąka poznańska bo taką znam ☺
Ale jaja ☺ a ogólnie wiem co to gwara poznańska. ☺
Jedyne co mi sie nasuwa to to --->[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Ale spokojnie mi tez ta ciaza jakos na mozg nie sluzy :D

reklama
Do góry