Klaudia, pytałaś czy są usztywniane biustonosze do karmienia. Jak dziś przeglądałam allegro jak kupowałam to widziałam, że są z tej firmy ava ale nie wiem jak z rozmiarem na twój biust bo ja mam duży a ty chyba piałaś, że masz mały.
reklama
Lustysia
Fanka BB :)
Oj nie rób smaka na takie fast foodziki ja bym zjadła Przynajmiej frytki z seremJa to w raju jestem [emoji7] dziś mąż zadbał o obiad [emoji23] nie dałam rady zjeść całego [emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 863855
G
gosc12
Gość
Poruszę jeszcze temat termometru bezdotykowego. Macie coś sprawdzonego godnego polecenia?
Planuje ten lub ten zamówić
Załączniki
Angelika22
G
gosc12
Gość
Też miałam taką nadzieję. Moja mam po naszej 3ce nie ma żadnego rozstępu a ja mam. Tak samo było z porodem. Mama urodziła mnie w domu zanim karetka dojechała bo rodziła 20min, z bratem rok później ledwo zdążyła do szpitala. Najmłodszego brata rodziła przed 4stką, ważył 4200 i to jej najdłuższy poród 1,5godziny. Miałam nadzieję, że ja też taki będę miała a tu d..a 13godzin męczarni zakończone cc Także z tymi genami to też nie zawsze się sprawdza.
Ja miałam ale nie pamiętam jakiej firmy i nie sprawdzał się. Zaniżał temperaturę nawet o 1.5 - 2st. Teraz będę używała zwykłego alkoholowego w pupkę jakby było trzeba.
No to rzeczywiscie roznie. Czyli nie ma co patrzeć na to. U nas sprawdzało się z miesiączką. Między moim, mamy i siostry okresem była roznica co miesiąc 1/2 dni , może z ciążą będzie tak samo bo rodziła w terminie i przed. Nigdy po. Też bym tak chciała
G
gosc12
Gość
No właśnie mały..Klaudia, pytałaś czy są usztywniane biustonosze do karmienia. Jak dziś przeglądałam allegro jak kupowałam to widziałam, że są z tej firmy ava ale nie wiem jak z rozmiarem na twój biust bo ja mam duży a ty chyba piałaś, że masz mały.
B ://
Więc zamówię chyba jeszcze jeden zwykly. A jak się okaze , że mam pokarm to pojadę gdzieś do sklepu kupić taki lepszy droższy ale z przymierzeniem
Myślę, że na początek miękki ci wystarczy. Przez pierwsze tygodnie nawet spałam w miękkim staniku bo mleko ciekło więc przyklejałam wkładki laktacyjne.No właśnie mały..
B ://
Więc zamówię chyba jeszcze jeden zwykly. A jak się okaze , że mam pokarm to pojadę gdzieś do sklepu kupić taki lepszy droższy ale z przymierzeniem
G
gosc12
Gość
G
gosc12
Gość
Mam jeden cały miękki taki do szpitala i po domu i myślę dokupić jeszcze jeden. I drugi usztywniany dołem, na początek chyba więcej nie trzeba tym bardziej, że nie wiadomo czy w ogóle będę karmić :/Myślę, że na początek miękki ci wystarczy. Przez pierwsze tygodnie nawet spałam w miękkim staniku bo mleko ciekło więc przyklejałam wkładki laktacyjne.
reklama
Anulaa88
Ja mam już od dawna na tyłku i udach[emoji4]przywykłam[emoji4] W ciąży jeszcze ani jednego, ale myślę że to kwestia czasu[emoji16]Gdzie macie rozstępy ? Ja wczoraj zauważyłam , że zrobiły mi się na pośladkach mam nadzieję , że cały tyłek taki nie będzie kupiłam dzisiaj krem z bielendy ale wątpię żeby pomogło
@Fiorna ten sanity mogę polecić[emoji4] Ten sam co Klaudia pokazała na zdjęciu[emoji16] Ma go też @karkula309 i chyba @Maljan [emoji4]