reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mam jeden cały miękki taki do szpitala i po domu i myślę dokupić jeszcze jeden. I drugi usztywniany dołem, na początek chyba więcej nie trzeba :) tym bardziej, że nie wiadomo czy w ogóle będę karmić :/
Ja tez mam jeden miekki na fiszbinach do karmienia i jeden zwykly.. tyle ze ja mam ogromny biust.. :confused2: i ten miekki chyba byl I albo J :confused2: i jest mi ciut za maly.. ale obwodem (75) za duzy :confused2: i zawsze tak jest.. to jest wkurzajace..

reklama
Ja mam już od dawna na tyłku i udach[emoji4]przywykłam[emoji4] W ciąży jeszcze ani jednego, ale myślę że to kwestia czasu[emoji16]

@Fiorna ten sanity mogę polecić[emoji4] Ten sam co Klaudia pokazała na zdjęciu[emoji16] Ma go też @karkula309 i chyba @Maljan [emoji4]
Taak,prawda z tym termometrem .. mamy klub termometrów :D

Ja też polecam. Od kilku dni mam temperaturę , mierze chyba po 10 razy dziennie i nie raz sprawdzam z tradycyjnym i się zgadza wszystko [emoji106]

Dzisiaj zadowolona kupiłam 2kg truskawek idę sobie , nawet zdjęcie mężowi zrobiłam .. a za chwilę na podziemnym parkingu , na środku pasa jeb , woreczek pekl i jak grzyby w lesie zbierałam sobie 2kg truskawek. Dobrze że mam torebkę duża to było gdzie wrzucać. Ale zdjęcia już nie zrobiłam i tak bałam się że mnie jakieś auto pierdzielnie :D
IMG_20180604_180918.jpg

Załączniki

• IMG_20180604_180918.jpg
    IMG_20180604_180918.jpg
    91,8 KB · Wyświetleń: 294
Dzisiaj zadowolona kupiłam 2kg truskawek idę sobie , nawet zdjęcie mężowi zrobiłam .. a za chwilę na podziemnym parkingu , na środku pasa jeb , woreczek pekl i jak grzyby w lesie zbierałam sobie 2kg truskawek. Dobrze że mam torebkę duża to było gdzie wrzucać. Ale zdjęcia już nie zrobiłam i tak bałam się że mnie jakieś auto pierdzielnie :D Zobacz załącznik 863894
Nie zmeczylas sie tym zbieraniem? :p

Dzisiaj zadowolona kupiłam 2kg truskawek idę sobie , nawet zdjęcie mężowi zrobiłam .. a za chwilę na podziemnym parkingu , na środku pasa jeb , woreczek pekl i jak grzyby w lesie zbierałam sobie 2kg truskawek. Dobrze że mam torebkę duża to było gdzie wrzucać. Ale zdjęcia już nie zrobiłam i tak bałam się że mnie jakieś auto pierdzielnie :D Zobacz załącznik 863894
Wybacz[emoji16] ale śmieje się[emoji16]wyobraziłam sobie to[emoji16]

reklama
Do góry