Lustysia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Akurat zwiększone / zmniejszone napięcie mięśniowe ma teraz bardzo dużo dzieci także urodzonych w terminie
I uznali ja jako późny wcześniak czy jakoś tak dziwne i na początku musiała jeździć czesto na kontrole do szpitala, i jeszcze parę innych rzeczy wyszło po czasie ale już nie pamiętam co.. ja w ciazy mam słabą pamiecAkurat zwiększone / zmniejszone napięcie mięśniowe ma teraz bardzo dużo dzieci także urodzonych w terminie
Ja tez sobie przyjemności nie odmawiam Placuszek z banana i płatków owsianychz jogurtem naturalnym i borówkami [emoji173]️
Zobacz załącznik 863849
Zapomniałam się Wam pochwalić jakie kubki dostaliśmy od teściów na Dzien dziecka
Zobacz załącznik 863850
Przede wszystkim nospa może powodować zmniejszone napięcie mięśniowe. Bo nie tylko mięśnie macicy rozluźnia ale i szkieletowe dzieckaZa dużo leków się bierze i później takie skutki.
Dlatego ja nie czytam Internetow i wypowiedzi wszzystkich. Lekarz powiedział, że bardzo dobrze robię, że tak nie czytam wszystkiego co popadnie i ze mam super podejście do spraw porodu itd
37tc to już dziecko w terminie. Chyba że miała małą masę urodzeniową, to wszystko bardzo prawdopodobne że mogli ją uznać za późnego wcześniaka.I uznali ja jako późny wcześniak czy jakoś tak dziwne i na początku musiała jeździć czesto na kontrole do szpitala, i jeszcze parę innych rzeczy wyszło po czasie ale już nie pamiętam co.. ja w ciazy mam słabą pamiec
Chyba 2780 i 49 cm37tc to już dziecko w terminie. Chyba że miała małą masę urodzeniową, to wszystko bardzo prawdopodobne że mogli ją uznać za późnego wcześniaka.
Przez ciepło tak sie jesc nie chce, u Ciebie to same dobroci ja na obiad miałam pierożki, a teraz deserekMniam. Ja w ogóle apetyt ostatnio straciłam i jem bardzo mało jak na mnie. Max 2 posiłki dziennie. Dziś o 10 śniadanie i nadal nic oprócz tych truskawek i loda i czipsow. Obiadu nis mam ochoty, ale zrobię sobie kanapki z nutella
No pięknie [emoji177][emoji7]
Eee to nie taka małaChyba 2780 i 49 cm