E
Ewka34
Gość
A moja malutka chyba wie ze mamusia odpoczywa, bo wariuje jak nigdy,caly czas praktycznie ,z malutkimi przerwami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Po roku mam zamiar wrócić do pracy, nawet muszę [emoji4] Z jednej wypłaty byśmy nie wyżyli[emoji4] Dziecko mam zamiar do żłobka zapisać [emoji16]A czy Wy zamierzacie wracać do oracy po urlopie macierzyńskim? Czy bierzecie wychowawczy później na parę miesięcy? Bo zastanawiam się czy będę miała odwagę oddac malego do zlobka po roku czasu.
Tak były.. aż całe dwie[emoji4] Sukienki, jak zwykłe wymiotło.A.byly te sukienki maxi? Chcialam sobie kupić ale juz nic nie dostalam
Kurczę dziwne... zostawiają cię w szpitalu na obserwacji?Cukier godzine po posilku 110 wiec w normie wiec nie wiem skąd ten cukier w moczu ?
Tak już leżę.Po roku mam zamiar wrócić do pracy, nawet muszę [emoji4] Z jednej wypłaty byśmy nie wyżyli[emoji4] Dziecko mam zamiar do żłobka zapisać [emoji16]Tak były.. aż całe dwie[emoji4] Sukienki, jak zwykłe wymiotło. Kurczę dziwne... zostawiają cię w szpitalu na obserwacji?
Też bym zjadła chipsy[emoji39] nie tknęłam ich od początku ciąży[emoji85]
Ja z Medeli, ale zastanawiam się dalej czy elektryczny czy dwufazowy ręczny. Jak myślicie ? Potrzebuje tylko po to żeby odciągnąć gdybym miała za dużo i pobudzić laktację gdyby było za mało. Raz na jakiś czas odciągnąć do pudełeczka gdybym chciała wyjść. To lepiej który ?Ja kupuję ten co napisałas avent elektryczny. Znalazłam na necie najtaniej za 370 zł chyba jakoś tak. Wyślę Ci linka później
A jak ktoś pali i będę to wdychać to idzie ten syf do dziecka czy tez nie ? Myślałam ,że tak i zawsze uciekam od palących.Przez krew i układ oddechowy do dziecka nic nie przechodzi przechodzi wyłącznie przez łożysko - krew matki z krwią dziecka się nie miesza a łożysko dużo substancji też nie przepuszcza także spokojnie , bo sama siebiw trochę stresujesz :* a stres bardziej jeszcze może dziecku zaszkodzić :*
Tak, a moim wypozyczaja ale ja nie chcę się prosić i używać po kimśA wlasnie, odnosnie laktatora,bierzecie do szpitala?
Trzymaj się :* i daj znać w miarę na bieżąco co u Was :*Zostaje w szpitalu... ciśnienie 140/100 i cukromocz. Muszą mnie ustabilizować
U mnie też już czekająU nas to samo [emoji23] niech stoi [emoji14] jeść nie woła a nie daj Boże coś by się wcześniej zaczęło to przynajmniej jeszcze pakowaniem ja czy mąż się stresować nie będziemy. Zobacz załącznik 863695
Z ryżemTez by mi pasowało zrobić bo widziałam jak ostatnio się mężowi oczy zaświeciły jak ktoś coś powiedział o pomidorowej. A ja tak nie lubię tego jeść [emoji849][emoji849]
U mojej mamy jest tu zmywarka, ale od roku służy nam za szafkę u siebie też nie chce i nie kupujemy jakoś mnie denerwuje to opłukanie, chowanie itp. wolę sobie po swojemu wymyć w zalewie. A będę sama z malutka więc dużo do mycia na pewno nie będę miałaMy mieliśmy na poprzednim mieszkaniu. A tu od 3 miesięcy czekamy na tą zmywarkę co właściciel jak się wyprowadzaliśmy obiecał założyć..
A czemu wcześniej z musu ?Dzisiaj po Usg włączył mi się syndrom wiciq gniazda hahaha. W szafie ogarniete, pralka pierze ciuszki, ja zabrałam się za przygotowywanie kocyka do szycia i po drodze od lekarza popołudniu m zamiar coś z kosmetyków kupić. No nareszcie czerpie z tego radość bo do tej pory wszystko co robiłam to z musu a teraz z chęci
Hm. Może i można tak vinishem a próbowałaś tym z Loveli odplamiaczem ?Dziewczyny a macie jakiś sposób jak doprać takie jasno żółte plamki na ubrankach niemowlęcych? Mamy ciuszki bo bratanku i na kilku rzeczach nie sprały się te plamki. Mogę te ciuszki namoczyć w vanishu a później wyprać jeszcze raz? Czy macie jakieś inne sposoby?
Jest dada 1 ale widziałam jedynie w Hebe i raz w Biedronce.Ja właśnie jeszcze nie mam żadnych i się zastanawiam, przy córce używałam dady ale nie ma 1 w sumie z tych pieluszek dady byłam zadowolona. Cały czas też się boje z myślami jakie chusteczki. Czytam na srokao i już glupieje.
Ja mam fioletoweSą dady rozmiar 1 ale żółte nie fioletowe
Są dady rozmiar 1 ale żółte nie fioletowe