Domyślam się. W Rzeszowie jest masakra a co dopiero w KrakowieTeż korzystamy z aplikacji niestety jakbym miała nie wychodzić to bym cały czas w domu siedziała. Teraz już jest ok ale sezon grzewczy to jest koszmar. Czasami czuję się na języku taki pył aż. Jak jest bardzo przekroczona norma to nie wychodzę tyle co do samochodu żeby zawieźć córkę do przedszkola. Ale przekroczona jest zawsze wiec niestety nic się poradzic nie da na to.
reklama
Lustysia
Fanka BB :)
Czasem tak jest, u mnie włączył się len po tym długim weekendzie, bo gdzieś ciagle 'biegałyśmy' z przyjaciolka to mamy mniej więcej tyle samo czasu (ja mam w zamrażalniku jeszcze pierogi )Nie wiem czy lubisz pieczarki bo w obiadach od teściowej pieczarki ( choć obiady różne )
Mój wraca około 19.30 no ale mam kardiologa na 18.20 więc pasuje mi coś przygotować wcześniej . Dawno nie miałam takiego lenia [emoji53]
Lustysia
Haha dobrePrzypomniał mi się kawał:
Kochanie, co dziś na obiad?
Nic!
Nic? Wczoraj też nic nie było.
Bo ugotowałam na dwa dni
Anulaa88
Dziękuję[emoji16]już patrzę[emoji16]
Tylko, że ja elektrycznego szukam[emoji16]
karkula309
W zamrażalniku też mam pierogi i nawet nie wiem co jeszcze ja jestem trochę taki chomiczek , przygotowuje sobie zapasy jakby zaraz mieli pozamykać sklepyCzasem tak jest, u mnie włączył się len po tym długim weekendzie, bo gdzieś ciagle 'biegałyśmy' z przyjaciolka [emoji14] to mamy mniej więcej tyle samo czasu (ja mam w zamrażalniku jeszcze pierogi )
E
Ewka34
Gość
Elektryk tez jest z loviDziękuję[emoji16]już patrzę[emoji16]
Tylko, że ja elektrycznego szukam[emoji16]
Biedroneczka10
Dzisiaj po Usg włączył mi się syndrom wiciq gniazda hahaha. W szafie ogarniete, pralka pierze ciuszki, ja zabrałam się za przygotowywanie kocyka do szycia i po drodze od lekarza popołudniu m zamiar coś z kosmetyków kupić. No nareszcie czerpie z tego radość bo do tej pory wszystko co robiłam to z musu a teraz z chęci
Paulana
Ale ja nie mówiłam ironicznie absulutnie
I ja nie mówię nic, że robisz coś źle, bo jak najbardziej sprzątanie w maseczce czy rękawiczkach ma swoje uzasadnienie - słuszne z resztą.
Ja tylko mówię, że wszędzie jest dużo "zagrożeń" itp i nie ma też co popadać w za duży stres w drugą stronę. Ja traktuję wszystko z rozsądkiem
A nie lepiej używać dziewczyny środków mniej żrących? Frogg firma eko np. w Rossmanie widziałam obok proszków taki płyn do prania bez zapachu, barwnika i nawet butelka z przerobu. Pewnie lepsze nawet niż lovi z perfumem Ja np domestosa nie używam tylko bezpieczniejszych środków. Czasem mając czymś antybakteryjnym.W końcu później wszystko co umyte ma z nami kontakt.
Pomijam że wszystko idzie do wody i do gruntu i żyje z nami w naturze sterylnie w domu a w środowisku zginiemy
Ostatnia edycja:
reklama
Lustysia
@KatiNails ja w sumie nigdy nie miałam, moi rodzice tez nie maja. Ale to taka wygoda, nie trzeba stac nad zlewem tylko powkladac, później wyjąc czyściutkie. Człowiek jednak szybko się przyzwyczaja Oby się pospieszył, bo z rosnącym brzuszkiem coraz gorzej stac przy zlewie