reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Kurcze ja to mam problem taki z obiadem ze trzy obiady dostałam od teściowej , mam oprócz tego młode ziemniaki które pasuje zużyć i pieczarki ( chce zrobić krem pieczarkowy ) w zamrażarce nie ma miejsca my tego nie przejemy teraz i aż nie wiem co zrobić z tymi obiadami :D dlatego jeszcze leżę :)
Zawsze możesz do mnie wyslac, co by się nie zmarnowało hehe ja tez leżę, zreszta mam jeszcze czas, bo mój wraca dopiero Ok 17 ;)

reklama
Zarówno z farbowaniem włosów, jak i robieniem paznokci to przestarzałe mity [emoji23] Która szanująca się fryzjerka czy stylistyka paznokci pozwoliłaby sobie żeby truć klientów. Teraz już nie ma szkodliwych farb z amoniakiem... przynajmniej nie są dozwolone. Na wszystko są normy[emoji4] Nie popadaj w paranoję [emoji8] sama się nakręcasz[emoji16] jakby to było takie szkodliwe, to pomyśl, ile osób nie będących w ciąży by chorowało[emoji4] Wszystko jest dla ludzi[emoji16] @KatiNails pięknie to wytłumaczyła!!![emoji16][emoji16][emoji16]
Bardziej szkodzi smog, czy inne pierwiastki lotne np.w okolicach hut[emoji4] arsen,rtęć....
Na skurcze stosuję się magnez[emoji16]No właśnie oni od lat to polecają[emoji16]Medela spoko, ale chyba dla mnie za droga. Zastanawiam się jeszcze nad Canpol easy start [emoji16]
A zobacz ten z lovi ;)

Mówimy o tym na co masz wpływ i przed czym możesz się chronić :) ale jasne, rozumiem twoja ironię, nikt nie lubi jak się komuś co radzi, ja tylko mówię co wiem, nikogo nie zmuszam, także luuuuz ;)
Ale ja nie mówiłam ironicznie absulutnie :D
I ja nie mówię nic, że robisz coś źle, bo jak najbardziej sprzątanie w maseczce czy rękawiczkach ma swoje uzasadnienie - słuszne z resztą.
Ja tylko mówię, że wszędzie jest dużo "zagrożeń" itp i nie ma też co popadać w za duży stres w drugą stronę. Ja traktuję wszystko z rozsądkiem :)

Zawsze możesz do mnie wyslac, co by się nie zmarnowało hehe ja tez leżę, zreszta mam jeszcze czas, bo mój wraca dopiero Ok 17 ;)
Nie wiem czy lubisz pieczarki bo w obiadach od teściowej pieczarki ( choć obiady różne ) :D
Mój wraca około 19.30 no ale mam kardiologa na 18.20 więc pasuje mi coś przygotować wcześniej . Dawno nie miałam takiego lenia [emoji53]

Dlatego ja mam zmywarkę Haha
Fajnie, ze humorki się nas dziś trzymają :D Taki poniedziałek nam nie straszny. Mąż pisał do mnie przed chwila co dziś na obiad robię, ja na to ze nic ha to zaczął się śmiać, ze mak (od dziś u nas nowe kupony) Haha

Przypomniał mi się kawał:

Kochanie, co dziś na obiad?
Nic!
Nic? Wczoraj też nic nie było.
Bo ugotowałam na dwa dni ;)

Nie no to jasne :) rozumiem :) mój woli akurat dostać 80% za opiekę, a mieć potem wypłacona kasę za urlop:)
Ale każdy kalkuluje tak żeby to jemu było najlepiej :D
No i z resztą u obcych to wiadomo, że najlepiej myśleć o sobie a nie o pracodawcy. A jak pracujesz u mamy to chcesz dla niej też jak najlepiej i chcesz się dogadać tak żeby wszyscy byli zadowoleni :)

Dlatego ja mam zmywarkę Haha
Fajnie, ze humorki się nas dziś trzymają :D Taki poniedziałek nam nie straszny. Mąż pisał do mnie przed chwila co dziś na obiad robię, ja na to ze nic ha to zaczął się śmiać, ze mak (od dziś u nas nowe kupony) Haha
My mieliśmy na poprzednim mieszkaniu. A tu od 3 miesięcy czekamy na tą zmywarkę co właściciel jak się wyprowadzaliśmy obiecał założyć..

reklama
Do góry