reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja np nie czuje żeby mi twardniał brzuch. Ale podobno do 10 razy na dzień to normalne. A w twojej ulotce nie pisze że w ciąży nie zaleca się używać aplikatora tylko palcem ? U mnie tak pisało [emoji4]
Palcem jest bezpieczniej.. Ja tych twardnien wczoraj mialam grubo ponad 10 ;) moze za duzo robilam w domu.. a lekarz mi mowil ze mam odpoczywac :p

reklama
Palcem jest bezpieczniej.. Ja tych twardnien wczoraj mialam grubo ponad 10 ;) moze za duzo robilam w domu.. a lekarz mi mowil ze mam odpoczywac :p
Ewka to odpoczywaj :) córa duża pewnie pomaga, poradza sobie z tatulkiem [emoji14] mnie się też już nie chce ale usilnie próbuje dotrzymac z odpoczynkiem chociaż do 34tygodnia :)

Ja też mam ich zawsze sporo...z tym, że dopiero niedawno "odkryłam", że nie zawsze to jest twardnienie brzucha...Czasem mylę je z zaparciami. Albo, jak zjem coś, co mnie uczula...A takie rzeczy też się zdarzają, bo słodyczy mi się chce[emoji23][emoji16] brzuch mi twardnieje, tylko inaczej niż przy skurczach[emoji4]

Dzień dobry :) my od 7 na nogach, wyszykowalismy się i już dojeżdżamy do Polkowic, bo na 11 msza w kościele i Komunia chrześniaka mojego Bartka. Także odpicowalam się i mam nadzieje, że wytrwam na mszy i do końca wszystkiego.

Miłego dnia :) dziś całe szczęście chłodniej i 20 stopni także pogoda sprzyja.

IMG_1528011923.855385.jpg

Załączniki

• IMG_1528011923.855385.jpg
    IMG_1528011923.855385.jpg
    403,5 KB · Wyświetleń: 419
Dzień dobry :) my od 7 na nogach, wyszykowalismy się i już dojeżdżamy do Polkowic, bo na 11 msza w kościele i Komunia chrześniaka mojego Bartka. Także odpicowalam się i mam nadzieje, że wytrwam na mszy i do końca wszystkiego.

Miłego dnia :) dziś całe szczęście chłodniej i 20 stopni także pogoda sprzyja.

Zobacz załącznik 863334
Ślicznie wyglądasz :*

Ewka to odpoczywaj :) córa duża pewnie pomaga, poradza sobie z tatulkiem [emoji14] mnie się też już nie chce ale usilnie próbuje dotrzymac z odpoczynkiem chociaż do 34tygodnia :)
Dzieki ;) Staram sie serio,ale nie umiem siedziec w miejscu,zawsze znajde cos co trzeba zrobic hyhy oni hmmm czy pomoga.. jak sie im powie :D zreszta stwierdza ze jest czysto itd :D

Dzieki ;) Staram sie serio,ale nie umiem siedziec w miejscu,zawsze znajde cos co trzeba zrobic hyhy oni hmmm czy pomoga.. jak sie im powie :D zreszta stwierdza ze jest czysto itd :D
A cora twoja ugotuje coś czy jeszcze nie ? Ja już nie pamiętam jak to jest mieć 14 lat :D wiem że jak miałam 16 to coś tam robiłam ale co było wcześniej - nie wiem :D

Ja nieaplikuje tym jajcem tylko czystym palcem ;) juz od poczatku ciazy tak robie,balam sie ze cos uszkodze tym aplikatorem ;) a brzuch tez mam twardy.. a jak leze to mam czesto te skurcze niebolesne i caly czas musze zmieniac pozycje zeby sie ich pozbyc ;)

Też się zastanawiałam nad rezygnacja z aplikatora, ale nie wiedziałam czy palcem nie będzie za płytko. Chyba też z niego zrezygnuję bo normalnie strach o przebicie wód płodowych.

Ja też mam ich zawsze sporo...z tym, że dopiero niedawno "odkryłam", że nie zawsze to jest twardnienie brzucha...Czasem mylę je z zaparciami. Albo, jak zjem coś, co mnie uczula...A takie rzeczy też się zdarzają, bo słodyczy mi się chce[emoji23][emoji16] brzuch mi twardnieje, tylko inaczej niż przy skurczach[emoji4]
Nie no te skurcze rozrozniam ;) ostatnio byly dosc bolesne,ale dobrze ze przeszlo.. :p nie chce jezdzic na IP :p

reklama
Do góry