Biedroneczka10
Fanka BB :)
U nas straszy burza ale póki co ani kropla nie spadła. Ja dzisiaj jestem wykończona nawet nie wiem czemu aż tak bardzo.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Śliczna ja bym pewnie w jej wieku nakupila zabawekMoja corcia kupila sobie sukienke za te pieniazki ktore dostala i zaraz ja ubrala w sklepie hyhy
taka :Zobacz załącznik 862740
No właśnie hahaAle sliczna ja bym pewnie w jej wieku na glupoty wydała
Mam nadziejęA pewnie nagle wystrzela po porodzie, zobaczysz
No z pewnością masz ciezko w takiej sytuacji :/taki mam zamiar ale jak to wyjdzie to się okaże. Jeśli wytrzymam do 38 też nie będzie tragedii Ale jak tu leżeć i odpoczywać przy dwójce dzieci i braku męża u boku :/
A po domu jak Ci będzie mleko leciało to na co przykleisz wkładki ?Taki, taki zamówię rozmiar. Jeden czarny, drugi ten beżowy i starczy
Ja na wyjście tylko takie, w domu to bez stanika wolność i swoboda hahah
Ja nigdy nie widzę twoich zdjecZobacz załącznik 862755Zobacz załącznik 862756Zobacz załącznik 862757Zobacz załącznik 862758
A tutaj pare ostatnich drobiazgów z pepco do pokoiku małej
chmurka 15 zł , słoiczek 5 zł, haczyki po 5 zł, a ramka 4 zł z Kik
Tyle , że ja zawsze miałam małe i myślałam , że w ciąży podrosną :/ a tu nic.. a jak jeszcze się zmniejsza po karmieniu to masakraCoś jak u mnie masakra
I co?[emoji4] ale dostałaś wiadomość, że już wysłane? Bo pewnie przez długi weekend się opóźnia [emoji39]Ja to was podziwiam [emoji4] Ja muszę przymierzyć każdorazowo stanik i dopiero kupuję [emoji4] teraz to tym bardziej[emoji16]oby ci się tylko przydały[emoji16] Czasem dzieci nie lubią czapek, ani żadnych ozdób i opasek[emoji16]
Dzieki ja pewnie cos slodkiego bym nakupilaŚliczna ja bym pewnie w jej wieku nakupila zabawek
No właśnie haha
Mam nadzieję
No z pewnością masz ciezko w takiej sytuacji :/
A po domu jak Ci będzie mleko leciało to na co przykleisz wkładki ?
Ja nigdy nie widzę twoich zdjec
Bardzo ładnie to wygląda. Też kiedyś kupiłam serce takie jak ty masz chmurkę .
A mi dzisiaj przyszlo i lozeczko i materacyk materac zostaje w foliiJa chyba poczekam jednak na materacyk.. [emoji14]
Bylam tam ale drogo mieli.. i nic w promocji ciekawego nie widzialam,tzn kazdy ma inny gust no i byc moze juz wykupione
Bardzo mozliwe ze masz przez swoje doswiadczenia taka awersje do kurzuBardzo ładnie to wygląda. Też kiedyś kupiłam serce takie jak ty masz chmurkę .
Ale niestety przyznam że żałuję
Pomimo tego że to wszystko jest takie ładne to nie może być tego u mnie za dużo . Denerwuje mnie jak muszę ścierać z tego kurze i się robi taka graciarnia na komodach. Najpierw właśnie chciałam poustawiać tak patyczki do uszów na komodzie , waciki ale się nie przełamie .. zaraz wydaje mi się że jest to szorstkie z kurzu. Także będę podziwiać tylko u was na zdjęciach
Podobnie mam z baldachimem.. bardzo to ładnie wygląda ale ciągle myślę że to szkodzi dziecku , taka łapalnia kurzu. .
Może te obawy u mnie stąd że sama miałam bardzo długo problem z kurzem , ciągle miałam katar