reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Moja corcia kupila sobie sukienke za te pieniazki ktore dostala ;) i zaraz ja ubrala w sklepie hyhy
taka :Zobacz załącznik 862740
Śliczna:) ja bym pewnie w jej wieku nakupila zabawek :D
Ale sliczna :) ja bym pewnie w jej wieku na glupoty wydała :D
No właśnie haha :D
A pewnie nagle wystrzela po porodzie, zobaczysz :D
Mam nadzieję :D
:D taki mam zamiar ale jak to wyjdzie to się okaże. Jeśli wytrzymam do 38 też nie będzie tragedii Ale jak tu leżeć i odpoczywać przy dwójce dzieci i braku męża u boku :/
No z pewnością masz ciezko w takiej sytuacji :/
Taki, taki zamówię rozmiar. Jeden czarny, drugi ten beżowy i starczy :)

Ja na wyjście tylko takie, w domu to bez stanika wolność i swoboda hahah :)
A po domu jak Ci będzie mleko leciało to na co przykleisz wkładki ?:D
Zobacz załącznik 862755Zobacz załącznik 862756Zobacz załącznik 862757Zobacz załącznik 862758

A tutaj pare ostatnich drobiazgów z pepco do pokoiku małej :)
chmurka 15 zł , słoiczek 5 zł, haczyki po 5 zł, a ramka 4 zł z Kik :)
Ja nigdy nie widzę twoich zdjec :(

I co?[emoji4] ale dostałaś wiadomość, że już wysłane? Bo pewnie przez długi weekend się opóźnia [emoji39]Ja to was podziwiam [emoji4] Ja muszę przymierzyć każdorazowo stanik i dopiero kupuję [emoji4] teraz to tym bardziej[emoji16]oby ci się tylko przydały[emoji16] Czasem dzieci nie lubią czapek, ani żadnych ozdób i opasek[emoji16]

A to wtedy schowam dla drugiego dzieciaczka lub wydam :p
Ja też wolę przymierzać ale czasem nie ma jak :(

Bardzo ładnie to wygląda. Też kiedyś kupiłam serce takie jak ty masz chmurkę .
Ale niestety przyznam że żałuję :D
Pomimo tego że to wszystko jest takie ładne to nie może być tego u mnie za dużo . Denerwuje mnie jak muszę ścierać z tego kurze i się robi taka graciarnia na komodach. Najpierw właśnie chciałam poustawiać tak patyczki do uszów na komodzie , waciki ale się nie przełamie .. zaraz wydaje mi się że jest to szorstkie z kurzu. Także będę podziwiać tylko u was na zdjęciach :D
Podobnie mam z baldachimem.. bardzo to ładnie wygląda ale ciągle myślę że to szkodzi dziecku , taka łapalnia kurzu. .
Może te obawy u mnie stąd że sama miałam bardzo długo problem z kurzem , ciągle miałam katar

reklama
Bardzo ładnie to wygląda. Też kiedyś kupiłam serce takie jak ty masz chmurkę .
Ale niestety przyznam że żałuję :D
Pomimo tego że to wszystko jest takie ładne to nie może być tego u mnie za dużo . Denerwuje mnie jak muszę ścierać z tego kurze i się robi taka graciarnia na komodach. Najpierw właśnie chciałam poustawiać tak patyczki do uszów na komodzie , waciki ale się nie przełamie .. zaraz wydaje mi się że jest to szorstkie z kurzu. Także będę podziwiać tylko u was na zdjęciach :D
Podobnie mam z baldachimem.. bardzo to ładnie wygląda ale ciągle myślę że to szkodzi dziecku , taka łapalnia kurzu. .
Może te obawy u mnie stąd że sama miałam bardzo długo problem z kurzem , ciągle miałam katar
Bardzo mozliwe ze masz przez swoje doswiadczenia taka awersje do kurzu ;)

Do góry