reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Skończone [emoji173]️Zobacz załącznik 862798

Jeszcze jak u nas w mieszkaniu będą różowe jasne ściany , to tak ślicznie się będzie łóżeczko odbijało [emoji173]️[emoji173]️

Prześlicznie, tak słodko i różowo jak dla księżniczki [emoji102][emoji177][emoji7]

Mój Bartek już kończy składać łóżeczko to zaraz Wam pokaże moje, materac będzie za około 10 dni to narazie takie puste, ale już i tak się cieszę mega :)

A mi materacyk nie przyszedl :( ale za to mam torbe do szpitala spakowana,a ze oni ciuszki daja,pampersy,podklady itd to duzo nie bralam :p tylko kapciochy musze sobie kupic bo te co mam awaryjnie do szpitala,to za cieple sa ;)

To pewnie w poniedziałek przyjdzie :) ja za tydzień zamawiam z Allegro za 180 zł piankowo-lateksowy.

No ja już dziś poprasowalam te piżamy moje, pieluchy tetrowe i flanelowe i dopakowalam do tej małej torby sportowej na ramie co są tam rzeczy dla dzidzi i tez dużo nie musiałam brać tylko to czego w szpitalu nie oferują, i tez muszę jakieś właśnie kapcie zamówić sobie cienkie albo kupić.

Prześlicznie, tak słodko i różowo jak dla księżniczki [emoji102][emoji177][emoji7]

Mój Bartek już kończy składać łóżeczko to zaraz Wam pokaże moje, materac będzie za około 10 dni to narazie takie puste, ale już i tak się cieszę mega :)
Czyli zlozyliscie lozeczko bez materaca.. hmmm moze tez jutro zlozymy.. sie je umyje dokladnie ,bo uzywka byla :p i poczekam za reszta.. :rolleyes:

Piękna sukienka! Młoda ma dobry gust ! :dKochana mi w pierwszej ciąży urosły przez pierwsze trzy miesiące ciąży o trzy rozmiary.
W tej dopiero teraz tak na prawdę zaczęły ostatnio jak siara zaczęła się pokazywać. I nawet nie tyle co urosły bo po ciąży z synem mam flaki pocięte przez rozstępy co po prostu się zrobiły pełniejsze i przez to wydają się że są większe.
To delikatnie pełniejsze są , ale nawet nie musiałam staników wymieniać na wieksze. Jedynie wypełniły biustonosz , mam nadzieję , że jeszcze urosną bo nawet wstyd dziecko karmić taką zerówką .. a po karmieniu biust maleje jeśli prawie nic nie urósł ?

A u mnie jednak lozeczko sie sklada :) a mielismy tylko zobaczyc czy sa wszystkie czesci :) kupowalyscie cos w 5 10 15? Jest 50% ale jeszcze nie wiem dokladnie na co

Ja nie i nawet nie patrzyłam, bo już serio wszystko mam kupione albo wrzucone to co brakuje na Allegro do koszyka i przy wypłacie od razu zamawiam :)

Śliczna:) ja bym pewnie w jej wieku nakupila zabawek :D

No właśnie haha :D

Mam nadzieję :D

No z pewnością masz ciezko w takiej sytuacji :/

A po domu jak Ci będzie mleko leciało to na co przykleisz wkładki ?:D

Ja nigdy nie widzę twoich zdjec :(

A teraz?
IMG_1527877933.518790.jpg
IMG_1527877939.033728.jpg

Ale mi chodziło teraz o staniki jak nosze hah :) nie po ciąży :p

Załączniki

• IMG_1527877933.518790.jpg