reklama
oliwiapatrycja
Fanka BB :)
Ja mam to samo tez nic smażonego. Zresztą żadnego mięsa jakoś teraz jeść nie mogę. A do tego tak jestem wyczulona na zapachy, jak otworze lodówkę to musze na chwilę zatykac nos bo inaczej wiadomo co.. odrazu łazienka.To dobrze macie...
Ja nie mogę czuć nic smażonego masakra :/
Jak dziś smażyłam kotlety to myślałam ze zwymiotuje na patelnie hahaha
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
W pierwszej ciąży tak wszystko co smażone (wystarczył zapach) kończyło się kibelkiem [emoji23]Ja mam to samo tez nic smażonego. Zresztą żadnego mięsa jakoś teraz jeść nie mogę. A do tego tak jestem wyczulona na zapachy, jak otworze lodówkę to musze na chwilę zatykac nos bo inaczej wiadomo co.. odrazu łazienka.
oliwiapatrycja
Masakra z tym jest:-/Jak tu cokolwiek zrobić w kuchni W pierwszej ciąży tak nie miałam jadłam wszystko zapachy mi nie przeszkadzały. Kiedy to się skończy.. :-/W pierwszej ciąży tak wszystko co smażone (wystarczył zapach) kończyło się kibelkiem [emoji23]
U mnie trwało aż pół ciążyMasakra z tym jest:-/Jak tu cokolwiek zrobić w kuchni W pierwszej ciąży tak nie miałam jadłam wszystko zapachy mi nie przeszkadzały. Kiedy to się skończy.. :-/
Teraz też mnie męczy ale nie aż tak jak w pierwszej ciąży. No i mam to szczęście że mam wyrozumiałego męża.
'Jak masz się źle czuć nie rób obiadu kupię pierogi czy zamówię pizzę'
Syn je w przedszkolu. Mi głównie owoce przez gardło przechodzą i ziemniaki z masłem [emoji23]
MUSZĘ dziś kupić ziemniaki! Aż do teraz nie wiedziałam, że tak bardzo ich potrzebujęU mnie trwało aż pół ciąży
Teraz też mnie męczy ale nie aż tak jak w pierwszej ciąży. No i mam to szczęście że mam wyrozumiałego męża.
'Jak masz się źle czuć nie rób obiadu kupię pierogi czy zamówię pizzę'
Syn je w przedszkolu. Mi głównie owoce przez gardło przechodzą i ziemniaki z masłem [emoji23]
@KatiNails dziękuję Ci za inspirację!
Hahaha nie ma za coMUSZĘ dziś kupić ziemniaki! Aż do teraz nie wiedziałam, że tak bardzo ich potrzebuję
@KatiNails dziękuję Ci za inspirację!
Izulek78
Pralinka, dziękuję za miłe słowa. Masz rację, trzeba myśleć pozytywnie i będzie dobrze. Piękny masz brzuszek! Pozdrawiam!Kochana nie stresuj się to w niczym nie pomoże :* ja wiem ze tak łatwo się mówi ale każda z nas ma jakieś obawy większe lub mniejsze ale nie pozwól by te czarne myśli zaprzątnęły twoją głowę... Pamiętaj że to jakie masz podejście i to co siedzi w głowie ma baaardzo duży wpływ na to jak się czujesz i co cie spotyka,wiem że to może się wydać śmieszne ale jeżeli myślisz dobrze to dzieje się dobrze :*
Izulek78
Megalija, bardzo się cieszę, że u ciebie wszystko dobrzeMelduje się! Była spora obsuwa u lekarki więc powiedziała mi wprost, że się trochę spieszyi sprawdzimy przez brzuch czy ciąża umiejscowiona jest w macicy i czy wygląda ok. No i jest. siedzi sobie 10 mm zarodek w sporym pęcherzyku. Skierowałam mnie na badania (mocz, gr krwi, toxo, kiła, HIV, glukoza, TSH i jeszcze coś tam) i za 2 tygodnie się widzimy już na prawilnym badaniu USG przez pochwę, badaniu ginekologicznym i cytologii. Oczywiście wolałabym już dziś takie pełne badanie mieć ale rozumiem, że jak już po godzinie pracy ma pół godziny opóźnienia, a u mnie wszystko wygląda dobrze to nie będzie jeszcze przedłużać tylko umawiamy się na inny termin. Mam to w pakiecie wiec mnie nie zabolało w portfelu
Dobrego dnia dziewczyny! A no i piękne brzuszki Wam się pokazały! <3
reklama
Aegi
Zaangażowana w BB
Moze to glupie pytanie...ale jak np. z maseczkami na twarz, kremami przecwizmarszczkowymi, samooplalaczem etc.? Dalej uzywacie czy powinno sie zupelnie odstawic? Ja poki co odstawilam, ale nie wyobrazam sobie totalnie przez cala ciaze nic nie uzywac... poza tym jestem biala jak sciana.. :/