reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Macie sprawdzonego sprzedawcę , godnego polecenia , jeśli chodzi o biustonosze do karmienia ? Kiedyś wstawiała któraś z dziewczyn tego FabiMax. I na zdjęciu staniki fajnie wyglądają, ale ciekawe jak z rozmiarówka i jakością :)

@klaudiaa975 te body z tej firmy też są na allegro : "makoma "
Screenshot_20180601-143313.png
Screenshot_20180601-142948.png
Screenshot_20180601-143038.png

Załączniki

• Screenshot_20180601-143313.png
    Screenshot_20180601-143313.png
    169,2 KB · Wyświetleń: 388
  • Screenshot_20180601-142948.png
    Screenshot_20180601-142948.png
    219 KB · Wyświetleń: 390
  • Screenshot_20180601-143038.png
    Screenshot_20180601-143038.png
    89,7 KB · Wyświetleń: 394
  • Screenshot_20180601-142858.png
    Screenshot_20180601-142858.png
    138,2 KB · Wyświetleń: 51
Zobacz załącznik 862669Zobacz załącznik 862670Zobacz załącznik 862671
Aha to rozumiem. Ale jeśli byś już serio nie dawała rady to zrezygnuj i myśl o sobie i dziecku, bo to teraz najważniejsze :)

Hmm, narazie jest tak jak było tzn już pokazuje :)

Dziś dotrze łóżeczko i już tylko w lipcu fotel rozkładany do pokoiku małej dla mnie bardziej do karmienia małej, do usypiania i czasami będę tam spać żeby mój Bartek miał spokojny sen po pracy jak już wróci po miesiącu wolnego :)

I jest nowe miejsce do robienia fot hahah Zobacz załącznik 862672
No pieknie :) mebelki kupowaliscie teraz czy juz mieliscie?

Kupowaliśmy niedawno na Allegro. Regał 200 zł, komoda 170 :)
Taka komode chyba tez bede musiala zamowic, regal by juz sie nie zmiescil :) Wlasnie moj napisal, ze lozeczko przyszlo. Myslalam, ze sprzedawca nie zdazy wyslac przed swoim urlopem :)

Jaki rozmiar czapeczek kupujecie na sam poczatek? Mam chyba z 3 i kazda w innym rozmiarze, juz sama nie wiem...
Co bedziecie miec w lozeczku? Chcialabym jak najmniej rzeczy, zeby jak najbardziej zredukowac ryzyko sids

Taka komode chyba tez bede musiala zamowic, regal by juz sie nie zmiescil :) Wlasnie moj napisal, ze lozeczko przyszlo. Myslalam, ze sprzedawca nie zdazy wyslac przed swoim urlopem :)

Jaki rozmiar czapeczek kupujecie na sam poczatek? Mam chyba z 3 i kazda w innym rozmiarze, juz sama nie wiem...
Co bedziecie miec w lozeczku? Chcialabym jak najmniej rzeczy, zeby jak najbardziej zredukowac ryzyko sids
W łóżeczku tylko dziecko, żadnych ochraniaczy nie będę mieć, ani pościeli na początek również[emoji4]

Ja będę miała ochraniacz po jednej stronie i prześcieradło. Raczej spodziewam się upałów więc będę przykrywać pieluszka albo robić kokon z pieluszki do spania.

Ja mam przeróżne rozmiary czapeczek, najmniejsze chyba 44, ale wszystkie dostaliśmy po bratanku :)

My w łóżeczku prześcieradło i w zależności co nasze dziecko będzie lubiło: albo rożek/otulacz albo płaska poduszka+kołderka. Ochraniacze założę dopiero po kilku miesiącach :)

reklama
Ja też nie zakładam na razie żadnych ochraniaczy i będę chciała żeby dziecko spało w cienkim rożku chyba że będę wiedziała że mu za gorąco to będę kombinować [emoji5]

Do góry