reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A mi nic nie przyszło :( przedtem miałam oliwkę za grosz ale o pampersach mnie nie powiadomiła aplikacja :/
Bo one są od 34 tyg no chyba że sie zmieni w ustawieniach termin porodu na szybszy :)ja wpisalam szybciej
Screenshot_20180518-134811.png

Załączniki

• Screenshot_20180518-134811.png
    Screenshot_20180518-134811.png
    96,4 KB · Wyświetleń: 370
reklama
Kosztował 499 zł, my mamy bez bazy - mój nie jest przekonany do nich więc nie braliśmy :)
Mi się podoba ten sposób łatwego wpinania i wypinania fotelika, bo chcemy wozic go później na stalazu wozka. A tak zapinać i rozpinać te pasy za każdym razem, foteliki chyba nie tak łatwo się zapina :p

Mi się podoba ten sposób łatwego wpinania i wypinania fotelika, bo chcemy wozic go później na stalazu wozka. A tak zapinać i rozpinać te pasy za każdym razem, foteliki chyba nie tak łatwo się zapina :p
Łatwo się zapina fotelik:) baza okropnie dużo kosztuje dlatego my też się na nią nie zdecydujemy. Córka ma teraz fotelik na ISOFIX ale to już ten dorosły - ostatni i tam po prostu jest mocowanie a nie baza.

Łatwo się zapina fotelik:) baza okropnie dużo kosztuje dlatego my też się na nią nie zdecydujemy. Córka ma teraz fotelik na ISOFIX ale to już ten dorosły - ostatni i tam po prostu jest mocowanie a nie baza.
To, ze dużo kosztuje to prawda :/ drugie tyle co fotelik... jednak mam wrażenie, ze w tym jakos tak bezpieczniej, czy się myle?

Chwilkę mnie tu dziś nie było i ile stron do nadrobienia, zaraz będę czytać i odpisywać na bieżąco ;)

Ja o 17 byłam z pieskiem i mam taki grzebień i go wyczesalam porządnie to tyle sierści i futra schodzi z niego, że będę go teraz tak codziennie czesać.

Później byliśmy w biedronce po pare chemicznych artykułów. Wróciłam to wzięłam się za pranie wszystkich pieluch tetrowych, flanelowych i piżam do szpitala, bo tak w połowie czerwca będę już pakowała torby do szpitala i na wyjazd nad morze je na pewno weźmiemy na wszelki :)

A tak się prezentują lampki wieczorowa pora, obok lustro i oczywiście pełno prania i rogal do karmienia i poszewka na niego ;)

IMG_1527622409.857590.jpg
IMG_1527622422.202815.jpg

Załączniki

• IMG_1527622409.857590.jpg
    IMG_1527622409.857590.jpg
    173,8 KB · Wyświetleń: 446
  • IMG_1527622422.202815.jpg
    IMG_1527622422.202815.jpg
    162,3 KB · Wyświetleń: 448
To, ze dużo kosztuje to prawda :/ drugie tyle co fotelik... jednak mam wrażenie, ze w tym jakos tak bezpieczniej, czy się myle?
Myślę że bezpieczniej,fotelik jest zamontowany do samochodu lepiej niż na samych pasach. Często rodzice na pasach źle montują foteliki a na bazie nie da się go źle zamontowac. Także jeśli tylko macie na to to kupujcie.
Ja widze na tym foteliku córki że on się trzyma samochodu nawet jak ona się rusza jak nie są zamontowane na ISOFIX to jak dzieciaki szaleją to fotelik razem z nimi.

Nie ;) z corcia mam zdjecia usg ,z druga tez, a wystarczy mi to ze bedzie ze mna na codzien ;) jak narazie wszystko jest dobrze.. inaczej by mi powiedzial ;) a ktg mam co dwa tyg przy wizytach,jesli teraz bede jezdzic co tydz. to ktg bedzie co tydz. ;)
Rozumiem :) już wiesz jak to wszystko wygląda na takim 3D , trochę w życiu już miałaś USG więc nie dziwię się, że wystarcza ci 2D :)

Chwilkę mnie tu dziś nie było i ile stron do nadrobienia, zaraz będę czytać i odpisywać na bieżąco ;)

Ja o 17 byłam z pieskiem i mam taki grzebień i go wyczesalam porządnie to tyle sierści i futra schodzi z niego, że będę go teraz tak codziennie czesać.

Później byliśmy w biedronce po pare chemicznych artykułów. Wróciłam to wzięłam się za pranie wszystkich pieluch tetrowych, flanelowych i piżam do szpitala, bo tak w połowie czerwca będę już pakowała torby do szpitala i na wyjazd nad morze je na pewno weźmiemy na wszelki :)

A tak się prezentują lampki wieczorowa pora, obok lustro i oczywiście pełno prania i rogal do karmienia i poszewka na niego ;)

Zobacz załącznik 861914Zobacz załącznik 861915
Extra wygladają te lampeczki :)

reklama
Myślę że bezpieczniej,fotelik jest zamontowany do samochodu lepiej niż na samych pasach. Często rodzice na pasach źle montują foteliki a na bazie nie da się go źle zamontowac. Także jeśli tylko macie na to to kupujcie.
Ja widze na tym foteliku córki że on się trzyma samochodu nawet jak ona się rusza jak nie są zamontowane na ISOFIX to jak dzieciaki szaleją to fotelik razem z nimi.
Dziękuje za poradę, jest to dla mnie naprawdę istotne :)

Do góry