reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

To i ja się zaktualizuje:) 29/30 TC. Sama nie wiem czy mam duży brzuszek jedno pytają czy w czerwcu rodzę a inni mówią że mam mały także co człowiek to opinia:)

Brzuszek idealny. :) ja mam już tez sporą piłeczkę i wyglądam jakbym za 3 tyg miała rodzic, ale się tym jakoś nie przejmuje. Grunt żeby mała dobrze się rozwijała i rosła jak na drożdżach :)

reklama
Dobrze sobie wymyśliłaś w sumie, że wzięłaś jeden ochraniacz i do tego neutralny :) będzie Ci pasował do dwóch tych kompletów :) a za 300zl masz trzy komplety i ochraniacz , ja tylko jeden komplet i dwa ochraniacze więc jest różnica :) cieszę się , że jesteś zadowolona :) a ten w kwiaty wzięłaś do łóżeczka czy wózka ?
Pewnie jeszcze kupię jakis ochraniacz, ale poki co ten będzie pasował do obu. W kwiaty do łóżeczka wzięłam, cudny jest. Ja już miałam w planach zamawiać na tamymtej stronie, ale to rzeczywiście dużo drożej, a nie wiadomo czy lepsze. Tam maja tez dużo innych rzeczy z tej kolekcji w kwiaty i zastanawiam się czy jeszcze czegoś tam nie zamowie https://www.lamillou.com/shop/blossom np otulacz bambusowy, ale zobaczymy ;) bo może rzeczywiście jeszcze gdzieś taniej znajdę ;)

Upał niemiłosierny. Ledwo doszłam do przedszkola po córkę i już myślałam że nie wrócę. Niecały kilometr w jedną stronę. Kręciło mi się w głowie i szłam jak pijak jeszcze w tempie starej babci. Masakra. Dobrze , że w domu mam przyjemny chłodek w porównaniu z tym co na dworze.
Pochwalę się dzisiejszymi zakupami na spontanie. Ta krótka na wesele które mamy 16go czerwca.
Zobacz załącznik 861484
Zobacz załącznik 861485
Nie ma teraz stroju w którym nie czuję się jak obeliks..
Piękne sukienki ❤️ Ja muszę kupić sobie kostium kąpielowy jednoczęściowy. I myśle, ze to będzie nie lada wyzwanie. Widziałam na stronie h&m mama jakies, ale ciekawa jestem czy będą mieli tez stacjonarnie, bo jednak wole zobaczyć na żywo :)

Piękne sukienki ❤️ Ja muszę kupić sobie kostium kąpielowy jednoczęściowy. I myśle, ze to będzie nie lada wyzwanie. Widziałam na stronie h&m mama jakies, ale ciekawa jestem czy będą mieli tez stacjonarnie, bo jednak wole zobaczyć na żywo :)
Ja właśnie się zastanawiałam czy kupować taki jednoczęściowy ale jednak odpuszczam bo drogie są. Ubiorę dwuczęściowy i pareo jak będę chciała brzuszek zasłonić .

Byłam bliska wyprowadzenia się właśnie ze swojego pokoju ! :eek:
Sciagalam narzutę z łóżka , odgarnelam pościel żeby znaleźć piżamę i coś czarnego mi mignelo, więc przesunęłam kołdrę dalej a tam.. pająk !!! Taki mały, a tak szybko chodził :(:( i już mi się płakać zachciało , bo co ja zrobię ? Przycisnelam kołdrę z nadzieją , że tam jest i go zgniotę. Za chwilę zrzuciłam delikatnie kołdrę na podłogę i patrzę czy gdzieś jest, ale go nie było ani na pościeli, ani na łóżku :( więc już odpinalam telefon, zebrałam picie, talerz z kanapkami i idę do mamy do pokoju , niech sobie śpi u mnie :D
Wracam wyłączyc telewizor a tu czarna kulka się kręci po prześcieradle.. zgniotlam go pilotem i odetchnęłam z ulgą :laugh2: ale i tak wszystko mnie swędzi i pewnie nie usnę za szybko... Nie wiem jak ja wcześniej pozwalałam na trzymanie pająków przez K u niego w akwariach.. ble ble..
Takiego sama mu kupiłam na urodziny.. Zobacz załącznik 861570
Ja też nienawidzę pająków! Zawsze wołam męża żeby zabił jak gdzieś zobaczę :D
A takich dużych w życiu bym nie trzymała w domu :D

Hej dziewczyny! Ja też jestem sierpniową mamuśką. Termin na 8. sierpnia :)
Hej :) opowiedz coś o sobie :) skąd jesteś ?:)
Co to za gierka? :p ja ostatnio wymyśliłam sobie simsy Haha ale poki co jeszcze nie miałam czasu grać :p
Ooo. Zainstaluje sobie :D tylko czy wysiedzisz przed komputerem :D
To i ja się zaktualizuje:) 29/30 TC. Sama nie wiem czy mam duży brzuszek jedni pytają czy w czerwcu rodzę a inni mówią że mam mały także co człowiek to opinia:)
Zgrabny brzuś :)

reklama
Pewnie jeszcze kupię jakis ochraniacz, ale poki co ten będzie pasował do obu. W kwiaty do łóżeczka wzięłam, cudny jest. Ja już miałam w planach zamawiać na tamymtej stronie, ale to rzeczywiście dużo drożej, a nie wiadomo czy lepsze. Tam maja tez dużo innych rzeczy z tej kolekcji w kwiaty i zastanawiam się czy jeszcze czegoś tam nie zamowie https://www.lamillou.com/shop/blossom np otulacz bambusowy, ale zobaczymy ;) bo może rzeczywiście jeszcze gdzieś taniej znajdę ;)
Zaraz sobie przejze :)
Ja do wózka wzięłam. i dokupie biały kocyk gdyby było ciepło to do poduszki będzie ładnie pasował. Do łóżeczka mam jeszcze wypełnienie pościeli i poszewki to będę miała na zmianę. Ale pewnie jak cos ladnego im dojdzie na tej stronie na FB to kupię :) a widzialas ten kocyk wafel ? I jakie masz zdanie ?

Do góry