reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

To i ja się zaktualizuje:) 29/30 TC. Sama nie wiem czy mam duży brzuszek jedno pytają czy w czerwcu rodzę a inni mówią że mam mały także co człowiek to opinia:)

Brzuszek idealny. :) ja mam już tez sporą piłeczkę i wyglądam jakbym za 3 tyg miała rodzic, ale się tym jakoś nie przejmuje. Grunt żeby mała dobrze się rozwijała i rosła jak na drożdżach :)

reklama
Dobrze sobie wymyśliłaś w sumie, że wzięłaś jeden ochraniacz i do tego neutralny :) będzie Ci pasował do dwóch tych kompletów :) a za 300zl masz trzy komplety i ochraniacz , ja tylko jeden komplet i dwa ochraniacze więc jest różnica :) cieszę się , że jesteś zadowolona :) a ten w kwiaty wzięłaś do łóżeczka czy wózka ?
Pewnie jeszcze kupię jakis ochraniacz, ale poki co ten będzie pasował do obu. W kwiaty do łóżeczka wzięłam, cudny jest. Ja już miałam w planach zamawiać na tamymtej stronie, ale to rzeczywiście dużo drożej, a nie wiadomo czy lepsze. Tam maja tez dużo innych rzeczy z tej kolekcji w kwiaty i zastanawiam się czy jeszcze czegoś tam nie zamowie https://www.lamillou.com/shop/blossom np otulacz bambusowy, ale zobaczymy ;) bo może rzeczywiście jeszcze gdzieś taniej znajdę ;)

Upał niemiłosierny. Ledwo doszłam do przedszkola po córkę i już myślałam że nie wrócę. Niecały kilometr w jedną stronę. Kręciło mi się w głowie i szłam jak pijak jeszcze w tempie starej babci. Masakra. Dobrze , że w domu mam przyjemny chłodek w porównaniu z tym co na dworze.
Pochwalę się dzisiejszymi zakupami na spontanie. Ta krótka na wesele które mamy 16go czerwca.
Zobacz załącznik 861484
Zobacz załącznik 861485
Nie ma teraz stroju w którym nie czuję się jak obeliks..
Piękne sukienki ❤️ Ja muszę kupić sobie kostium kąpielowy jednoczęściowy. I myśle, ze to będzie nie lada wyzwanie. Widziałam na stronie h&m mama jakies, ale ciekawa jestem czy będą mieli tez stacjonarnie, bo jednak wole zobaczyć na żywo :)

Piękne sukienki ❤️ Ja muszę kupić sobie kostium kąpielowy jednoczęściowy. I myśle, ze to będzie nie lada wyzwanie. Widziałam na stronie h&m mama jakies, ale ciekawa jestem czy będą mieli tez stacjonarnie, bo jednak wole zobaczyć na żywo :)
Ja właśnie się zastanawiałam czy kupować taki jednoczęściowy ale jednak odpuszczam bo drogie są. Ubiorę dwuczęściowy i pareo jak będę chciała brzuszek zasłonić .

Byłam bliska wyprowadzenia się właśnie ze swojego pokoju ! :eek:
Sciagalam narzutę z łóżka , odgarnelam pościel żeby znaleźć piżamę i coś czarnego mi mignelo, więc przesunęłam kołdrę dalej a tam.. pająk !!! Taki mały, a tak szybko chodził :(:( i już mi się płakać zachciało , bo co ja zrobię ? Przycisnelam kołdrę z nadzieją , że tam jest i go zgniotę. Za chwilę zrzuciłam delikatnie kołdrę na podłogę i patrzę czy gdzieś jest, ale go nie było ani na pościeli, ani na łóżku :( więc już odpinalam telefon, zebrałam picie, talerz z kanapkami i idę do mamy do pokoju , niech sobie śpi u mnie :D
Wracam wyłączyc telewizor a tu czarna kulka się kręci po prześcieradle.. zgniotlam go pilotem i odetchnęłam z ulgą :laugh2: ale i tak wszystko mnie swędzi i pewnie nie usnę za szybko... Nie wiem jak ja wcześniej pozwalałam na trzymanie pająków przez K u niego w akwariach.. ble ble..
Takiego sama mu kupiłam na urodziny.. Zobacz załącznik 861570
Ja też nienawidzę pająków! Zawsze wołam męża żeby zabił jak gdzieś zobaczę :D
A takich dużych w życiu bym nie trzymała w domu :D

Hej dziewczyny! Ja też jestem sierpniową mamuśką. Termin na 8. sierpnia :)
Hej :) opowiedz coś o sobie :) skąd jesteś ?:)
Co to za gierka? :p ja ostatnio wymyśliłam sobie simsy Haha ale poki co jeszcze nie miałam czasu grać :p
Ooo. Zainstaluje sobie :D tylko czy wysiedzisz przed komputerem :D
To i ja się zaktualizuje:) 29/30 TC. Sama nie wiem czy mam duży brzuszek jedni pytają czy w czerwcu rodzę a inni mówią że mam mały także co człowiek to opinia:)
Zgrabny brzuś :)

reklama
Pewnie jeszcze kupię jakis ochraniacz, ale poki co ten będzie pasował do obu. W kwiaty do łóżeczka wzięłam, cudny jest. Ja już miałam w planach zamawiać na tamymtej stronie, ale to rzeczywiście dużo drożej, a nie wiadomo czy lepsze. Tam maja tez dużo innych rzeczy z tej kolekcji w kwiaty i zastanawiam się czy jeszcze czegoś tam nie zamowie https://www.lamillou.com/shop/blossom np otulacz bambusowy, ale zobaczymy ;) bo może rzeczywiście jeszcze gdzieś taniej znajdę ;)
Zaraz sobie przejze :)
Ja do wózka wzięłam. i dokupie biały kocyk gdyby było ciepło to do poduszki będzie ładnie pasował. Do łóżeczka mam jeszcze wypełnienie pościeli i poszewki to będę miała na zmianę. Ale pewnie jak cos ladnego im dojdzie na tej stronie na FB to kupię :) a widzialas ten kocyk wafel ? I jakie masz zdanie ?

Do góry