reklama
E
Ewka34
Gość
U nas tez tyle.. zaraz pewnie pojde do sklepu z mezem.. sama sie nie wybiore..Annar2005 witaj, witaj
Co do upału, dzisiaj ma być 30 stopni i ja zaraz wybywam na plac zabaw z młodym, bo później to słońce mi mózg wypali i tyle będzie podwórka Miłego poranka Wam życzę
Biedroneczka10
Fanka BB :)
G
gosc12
Gość
Dobrze sobie wymyśliłaś w sumie, że wzięłaś jeden ochraniacz i do tego neutralny będzie Ci pasował do dwóch tych kompletów a za 300zl masz trzy komplety i ochraniacz , ja tylko jeden komplet i dwa ochraniacze więc jest różnica cieszę się , że jesteś zadowolona a ten w kwiaty wzięłaś do łóżeczka czy wózka ?Ja już tez złożyłam zamówienie, tez wyszło mi 300zl. Wzięłam tylko jeden zestaw promocyjny, bo najbardziej podobały mi sie te premium. Ale ze musiałam coś dobrać z normalnej bawełny to wybrałam ten
Zobacz załącznik 861587
Zestaw do wózka wzięłam szary w serduszka z różowym minky, ochraniacz rozowe minky i różowa bawełna i jeden zestaw premium ten w kwiatki. Mam nadzieje, ze będzie okej, my pokój małej będziemy malować na szaro Myśle, ze u Ciebie wyjdzie to całkiem dobrze
Lustysia
U mnie tez, z dnia na Dzien coraz większy się wydaje, a ja zaczynam czuć się jak słońJak co 2 tyg aktualizacja domku naszej córeczki Kornelii [emoji5]
Tak było w 28 tygodniu, tak jest teraz w 30/31 tygodniu
Zobacz załącznik 861474Zobacz załącznik 861475
A u was jak tam brzuszki? Tylko mój taki ogromny i rośnie z tygodnia na tydzień?
G
gosc12
Gość
Ślicznie wygladasz
miloscwczasachpopkultury
To już fajna dzidzia dopiero na początku lipca? To kiedy tak wg zaczynaja się częstsze wizyty? Ja mam 5 czerwca i już nie mogę się doczekać. Nie fajnie jak lekarz nie miał czasu i nawet wszystkiego nie posprawdzał...
Ja miałam ostatnio 14 maj, teraz będę miała 30 maj, także mi się już zaczęły co 2 tyg wizyty - na NFZ
miloscwczasachpopkultury
Hej dziewczyny! Ja też jestem sierpniową mamuśką. Termin na 8. sierpnia
Witamy to podobny termin do mojego, ja mam na 5 sierpnia.
W którym teraz jesteś dokładnie tygodniu? Skąd jesteś? Będzie córeczka czy syn?
reklama
miloscwczasachpopkultury
Co to za gierka? ja ostatnio wymyśliłam sobie simsy Haha ale poki co jeszcze nie miałam czasu grać
No nie gadaj, że Harrego Pottera nie znasz! O tej szkole czarodziejskiej, o magii, o przygodach itd. Jest 7 książek z tek serii. Ja właśnie koncze 4 część i żeby mieć jakie urozmaicenie to gram w grę, bo można zwariować jak tylko na telefonie siedzę lub tylko czytam.