reklama
E
Ewka34
Gość
U nas tez tyle.. zaraz pewnie pojde do sklepu z mezem.. sama sie nie wybiore..Annar2005 witaj, witaj
Co do upału, dzisiaj ma być 30 stopni i ja zaraz wybywam na plac zabaw z młodym, bo później to słońce mi mózg wypali i tyle będzie podwórkaMiłego poranka Wam życzę
![]()
Biedroneczka10
Fanka BB :)
G
gosc12
Gość
Dobrze sobie wymyśliłaś w sumie, że wzięłaś jeden ochraniacz i do tego neutralnyJa już tez złożyłam zamówienie, tez wyszło mi 300zl. Wzięłam tylko jeden zestaw promocyjny, bo najbardziej podobały mi sie te premium. Ale ze musiałam coś dobrać z normalnej bawełny to wybrałam ten
Zobacz załącznik 861587
Zestaw do wózka wzięłam szary w serduszka z różowym minky, ochraniacz rozowe minky i różowa bawełna i jeden zestaw premium ten w kwiatki. Mam nadzieje, ze będzie okej, my pokój małej będziemy malować na szaroMyśle, ze u Ciebie wyjdzie to całkiem dobrze
![]()
Lustysia
U mnie tez, z dnia na Dzien coraz większy się wydaje, a ja zaczynam czuć się jak słońJak co 2 tyg aktualizacja domku naszej córeczki Kornelii [emoji5]
Tak było w 28 tygodniu, tak jest teraz w 30/31 tygodniu
Zobacz załącznik 861474Zobacz załącznik 861475
A u was jak tam brzuszki? Tylko mój taki ogromny i rośnie z tygodnia na tydzień?
G
gosc12
Gość
Ślicznie wygladasz
miloscwczasachpopkultury
To już fajna dzidziadopiero na początku lipca? To kiedy tak wg zaczynaja się częstsze wizyty? Ja mam 5 czerwca i już nie mogę się doczekać. Nie fajnie jak lekarz nie miał czasu i nawet wszystkiego nie posprawdzał...
Ja miałam ostatnio 14 maj, teraz będę miała 30 maj, także mi się już zaczęły co 2 tyg wizyty - na NFZ
miloscwczasachpopkultury
Hej dziewczyny! Ja też jestem sierpniową mamuśką. Termin na 8. sierpnia![]()
Witamy
W którym teraz jesteś dokładnie tygodniu? Skąd jesteś? Będzie córeczka czy syn?
reklama
miloscwczasachpopkultury
Co to za gierka?ja ostatnio wymyśliłam sobie simsy Haha ale poki co jeszcze nie miałam czasu grać
![]()
No nie gadaj, że Harrego Pottera nie znasz! O tej szkole czarodziejskiej, o magii, o przygodach itd. Jest 7 książek z tek serii. Ja właśnie koncze 4 część i żeby mieć jakie urozmaicenie to gram w grę, bo można zwariować jak tylko na telefonie siedzę lub tylko czytam.