madziula92
Fanka BB :)
No i wyżej dużo był brzuszek
No dokladnie na kiedy masz termin??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i wyżej dużo był brzuszek
21 sierpnia więc jeszcze duuuzooo czasu.No dokladnie na kiedy masz termin??
Ojej jaka roznica, teraz z małą masz dużo dużo mniejszy pewnie ona będzie mniejsza jak synek ?@klaudiaa975
Patrz brzuszek z Mają i brzuszek z Aleksem w tym samym tygodniu. Jaka różnica. Zobacz załącznik 858088
Zobaczymy. Przede wszystkim z synem brzuszek dużo wyżej był.Ojej jaka roznica, teraz z małą masz dużo dużo mniejszy pewnie ona będzie mniejsza jak synek ?
Jaka ty chudzinka jestes ❤A ja dzisiaj miałam wizyte , żelazo troszeczkę się podniosło, z testu na żelazo co robili mi w szpitalu z 4 pobrań wynika że anemia jest spowodowana niedoborem b12 , przepisala mi na recepte wiec mam nadzieję że będzie teraz już lepiej, ciśnienie 112/71 więc chyba w miare, tętno dzidzi 138 chyba , a waga to wyszło na to że schudłam ..ale to nie możliwe jak ja jem ostatnio bardzo duzo możliwe że waga im się popsuła,raczej napewno , ale i tak od początku ciazy juz mam prawie 4 kg na plusie ostatnio tak mi się ciezko oddycha że szok , ale gin powiedziała że muszę się jeszcze troche pomęczyć bo macica jest wysoko i wszystko uciska miałam EKG ale wszystko ok wyszlo .
A potem się wkurzyłam bo zadzwonili do mnie że szpitala bo miałam mieć tam robione USG to trzecie za tydzień a oni mówi że w maju i czerwcu nie robia bo cos tam przez remont, i muszę iść prywatnie teraz między 25 maja a 4 czerwca i placic ..
A kolejna wizyta u gin 18 czerwca .
Wczoraj zamowilam sobie koszule do karmienia, biustonosz , szlafrok cienki ,2 czapeczki bawełniane dla małej ,podkłady poporodowe i majtki siateczkowe , to już za dużo mi rzeczy nie zostało do kupienia
Dzisiaj 29.4 tydzień
Zobacz załącznik 858086
Bebenek jak moj [emoji23] ❤ ten na drugiim foto@klaudiaa975
Patrz brzuszek z Mają i brzuszek z Aleksem w tym samym tygodniu. Jaka różnica. Zobacz załącznik 858088
21 sierpnia więc jeszcze duuuzooo czasu.
Ja tez miałam glupi sen że mąż pisał z jakałs na portalu randkowym czy czymś i ja to zobaczylam, a to potem że gdzieś byliśmy i odjechał i mnie zostawil.. Jak się obudzilam to taka byłam zła na niego jakby to naprawdę zrobil często mam takie sny albo że mnie zostawia albo zdradyjak tak patrzę na te nasze brzuszki, to dużo dziewczyn ma takie malutkie, nawet niewidoczne hehe pogoda znowu dzisiaj kiepska..pochmurno, kiedy to słońce wróci dziewczyny ale macie sny..masakra, ja też miewam jakieś koszmary, ale zazwyczaj później ich nie pamiętam, ale budzę się i serce wali jak nie wiem @KatiNails rzeczywiście z synem miałaś większy brzuszek
Dobrze, ze juz znają przyczyne i jest lepiejA ja dzisiaj miałam wizyte , żelazo troszeczkę się podniosło, z testu na żelazo co robili mi w szpitalu z 4 pobrań wynika że anemia jest spowodowana niedoborem b12 , przepisala mi na recepte wiec mam nadzieję że będzie teraz już lepiej, ciśnienie 112/71 więc chyba w miare, tętno dzidzi 138 chyba , a waga to wyszło na to że schudłam ..ale to nie możliwe jak ja jem ostatnio bardzo duzo możliwe że waga im się popsuła,raczej napewno , ale i tak od początku ciazy juz mam prawie 4 kg na plusie ostatnio tak mi się ciezko oddycha że szok , ale gin powiedziała że muszę się jeszcze troche pomęczyć bo macica jest wysoko i wszystko uciska miałam EKG ale wszystko ok wyszlo .
A potem się wkurzyłam bo zadzwonili do mnie że szpitala bo miałam mieć tam robione USG to trzecie za tydzień a oni mówi że w maju i czerwcu nie robia bo cos tam przez remont, i muszę iść prywatnie teraz między 25 maja a 4 czerwca i placic ..
A kolejna wizyta u gin 18 czerwca .
Wczoraj zamowilam sobie koszule do karmienia, biustonosz , szlafrok cienki ,2 czapeczki bawełniane dla małej ,podkłady poporodowe i majtki siateczkowe , to już za dużo mi rzeczy nie zostało do kupienia
Dzisiaj 29.4 tydzień
Zobacz załącznik 858086
Hyhy.. to mi dzis sie snilo ze moj maz mial ze mna umrzec w kosmosie.. ale nie chcial z nami leciec tzn z kosmitami.. wiec i ja zostalam i planeta umarla.. kuzwa skad takie sny u mnie?Ja tez miałam glupi sen że mąż pisał z jakałs na portalu randkowym czy czymś i ja to zobaczylam, a to potem że gdzieś byliśmy i odjechał i mnie zostawil.. Jak się obudzilam to taka byłam zła na niego jakby to naprawdę zrobil często mam takie sny albo że mnie zostawia albo zdrady