reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
A jak Wasze libido? U mnie od paru tygodni bliskie zeru, jak nigdy :D i moj facet tez w zaden sposob mnie nie zachęca, jeszcze jak brzuch byl niewidoczny to nie mielismy z tym problemu a teraz jest jakos inaczej
U mnie to jakaś masakra, seks mógłby dla mnie nie istnieć wg, gdzie na początku mogłabym to robic na okrągło i ciagle mi było mało... Mam tylko nadzieje, ze to się zmieni, bo inaczej to ja nie wiem :p

No więc na wizycie usłyszałam że mały jest duży... waży ok 1300g. Jestem w trakcie 29tc. To naprawdę aż tak wiele?? Niestety dalej nie leży głową na dole A ja już bym bardzo chciała by tak było. Od następnej wizyty mam planowe ktg.
A poza tymi dobrymi wiadomościami to nie mam dziś kompletnie humoru.
Ja dzisiaj mam 29.0 tc i mały waży 1220 g ale to jest 17 centyl więc Twój nie wydaje mi się wcale taki duży :D

No wlasnie myslalam tez o tym ostatnio , ze przy mocniejszym hamowaniu mogłoby byc kiepsko .
Dlatego ja wolę czasem nawet jeździć bez. Jeździmy ostrożnie , a tez nie za często , więc adapter by był użyty z 10razy w ciągu całej ciąży..
Ja sobie zawsze przytrzymuje pas, ale na to nie wpadłam, żeby dolna cześć dawac za siebie. Może to rzeczywiście nie głupi pomysł ;) Muszę spróbować :D
Popieram :)
Niby było napisane, ze termin realizacji 2 do 7 dni, ale nie przypuszczałabym, ze tak długo to będzie trwało. Zwykle sklepy się zabezpieczają, a wysyłają nawet szybciej. W tym przypadku coś nie bardzo :p chyba jutro zadzwonię, bo ile można czekac :(
Mój zamówił zegarek tydzień przed urodzinami a urodziny miał 28.04 i zegarek doszedł dopiero dwa dni temu :/ bo nie mieli akurat na stanie i czekali aż do nich dojdzie. Więc może i u Ciebie taka sama sytuacja była.
W pepco jest non stop to samo dla noworodkow.. wole kupowac w txm lub normalnym sklepie ;)
W txm też jest to samo ciągle.. byłam dwa miesiące temu i nic nowego nie doszło :/
Mi tez twierdza ze chlopak bo nabuzi wyladnialam hyhyhyhy
:D a spodziewasz się córeczki tak ?:)
Ciężko, ciężko :) Szczególnie jak chodzę i jak mam z wyrka się zwlec. W poprzednich ciążach tak przed porodem nie wyglądałam, a tu jeszcze dobre 2 mce :D
I niech rosną na zdrowie :) właśnie wrąbałam kolację.
Teraz "lecam" na serial. Miłego wieczorka dziewczyny :)
Mama dużo zniesie dla dzieci :)
Jeszcze troszkę i Ci ulży :) w jakims sensie :D
Ja nie zapinam pasa.. jezdzimy ostroznie ;) a jesli juz to ten dol trzymam zeby mnie nie uciskalo..
Ja też tak trzymałam ale doszłam do wniosku , że gdyby trzeba było ostro zachamowac to pasa i tak nie utrzymam :/
Hyhy az sie boje czy mi kregoslup wytrzyma :D
Oddaj mi z jeden rozmiar :D chętnie przyjmę :D

W txm też jest to samo ciągle.. byłam dwa miesiące temu i nic nowego nie doszło :/

:D a spodziewasz się córeczki tak ?:)

Oddaj mi z jeden rozmiar :D chętnie przyjmę :D
Jak jade do txm zawsze cos jest nowego ;) jade co 2 tyg ;)
Tak,bedzie Michalinka ;) anawet podkladu nie uzywam ;) tylko kredka do oczu i tusz.. a kiedys to bez pudru czy fluidu nie wyszlam z domu ;)
Bierz, nawet dwa rozmiary :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry