reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Tak mi już parę osób powiedziało , że widać po mnie że będzie syn. Skąd? Jak? Skaner w oczach?
Mi wszyscy mówią , że po kształcie widać , że będzie dziewczynka :D po buzi , że chłopak bo na początku byłam brzydka a , że teraz wyladnialam (wątpię :laugh2:, widzą mnie wymalowana :laugh2:, ale nie wyprowadzam ich z bledu:tak:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wow, ale super Brzusio ❤️ Jak duży już jest Twój dzidziuś? Ja byłam w ostatni piątek na wizycie to mała miała 33cm, 750g i cały czas jest ułożona poprzecznie :D

dzięki :* Twój też piękny :) ja byłam tydzień temu w środę i mały miał 31 cm i 680 g ;) i był ułożony głową w dół , a wcześniej cały czas pośladkowo :D :D

Zobacz załącznik 857942 Zobacz załącznik 857941 Np to Teraz ja - moj brzuszek sprzed tygodnia - jak stoje wydaje sie duzo większy , przytyłam pewnie juz 5-6 kilo

- wyjęłam ubranka dla małej i wyglada na to, ze nie ma nic różowego Laura miała sporo a teraz mi sie odwidziało i u Astrid jest wszystko tylko nie roz :)
Ale cudenka ❤️ boże ja jestem już uzależniona od tych ubranek , dobrze , że nie mam ciągle pieniędzy na wydanie bo i tak by ich nie było :D
A na ten pas kochana uważaj. Zostawiaj sobie górny bo jest nad brzuchem a dolny który wrazie tfu tfu czegoś , ścisnął by maluszka przekładaj za siebie. Przynajmniej ja tak robię. Balabym się , że zrobię krzywdę :oops:

Na tym zdjęciu faktycznie maleńki brzuszek jak na ten tydzień. Ale zdjęcia nigdy nie oddają tego jak wygląda na żywo. Jesteś wysoka to te 11 kg więcej miało się gdzie rozłożyć i jak dla mnie to jesteś szczuplutka bardzo [emoji5]

Dziękuje za miłe słowa [emoji7] od razu mi lżej [emoji3] ale niestety wszystko idzie w uda, ale jakoś to przeżyje :p sama sie dziwie ze w tym brzuchu mieści sie już ponad kilogramowa dama [emoji3]

Super brzuszek :*
A ubranka takie śliczne ❤️❤️❤️❤️❤️ jejjuu. A u mnie są tylko trzy sklepy z ubrankami dla dzieci w tym Pepco gdzie cały miesiąc jest jedno i to samo dziadostwo.. rzadko kiedy coś kupię ;((( nie mogę się doczekać moich paczek z nowymi ubrankami :D
A na jaki rozmiar kupowalas te ?
Dziękuje :*
Ja to tylko chodzę i szukam gdzie można coś ładnego kupić dla maluszków w przystępnej cenie :D ja czekam jeszcze na zamówienie od I love milk i jesrem trochę zawiedziona, bo zamowilam w poprzedni poniedziałek to już 1,5 tygodnia, a zamówienie nawet od nich nie wyszło o_O te ubranka kupiłam na 56 i 62.
A jeszcze mi powiedz , to ubranko po lewej. Śpioszek :) ma zszyte ze sobą nie wiem co tam jest, body, bluzeczka ? Te białe rękawki. Bo będę miała kilka takich ubranek i zastanawiam się czy to jest osobno czy razem :)
Tam są akurat body i to jest osobno, wiec fajnie ;)

Ostatnia edycja:
Tak pokazujecie brzuszki, to i ja pokażę Wam mieszkanko moich panien :D Tylko ostrzegam, ja duża a brzuch jeszcze większy. Mój to się śmieje, ze mnie, że najpierw brzuch potem ja i złośliwie nazywa mnie kruszynka :p
32202780_10204669343209893_1929197063371751424_n.jpg

Załączniki

• 32202780_10204669343209893_1929197063371751424_n.jpg
    32202780_10204669343209893_1929197063371751424_n.jpg
    63,4 KB · Wyświetleń: 148
Nie powinno się porównywać, ale moja koleżanka jest teraz w 31 tc i jej maleństwo waży 2050 g....I lekarz tylko powiedział, że kawał chłopa [emoji16] nie ma cukrzycy ani nic. Więc, wydaje mi się że twoje maleństwo jest całkowicie w normie[emoji16]
Ło. Takie duże ?:o to ja zaczynam 31 w sobotę i mam nadzieję , że nie waży tyle :D od lutego idzie równo z jedną aplikacja waga małej. I na dzisiaj wychodzi 1500g. To pewnie nie ma jeszcze 2 :D oby :D

dzięki :* Twój też piękny :) ja byłam tydzień temu w środę i mały miał 31 cm i 680 g ;) i był ułożony głową w dół , a wcześniej cały czas pośladkowo :D :D
Dziękuje :* To w zasadzie podobnie. Ja się cieszę w sumie, ze mała poki co poprzecznie, bo nie kopie mnie po żebrach czy pęcherzu i mam nadzieje, ze jeszcze zdąży się obrocic jak trzeba ;)

reklama
Ja dzisiaj mam 29.3 tydzień ale jak ktoś zapyta to mówię że 29 a nie 30, u lekarza też tak mam zawszę, jakoś nie lubię tak do przodu doliczać :) już mam dosc tego stanu czuje się jakbym już z rok była w ciazy :( a do termnu z USG pierwszego zostało mi 69 dni a z om 73 , tyle czasu jeszcze :(
A masz napisane "26lipiec :* "
To napisałaś tam sobie chyba termin z USG ? Ja znowu się czuje , że bardzo szybko zleciała mi ciąża i za kilka tygodni już rodzę. Jak szwagierka pyta o coś co było na początku ciąży u mnie to mało co pamiętam z takich szczegolow i chyba za szybko minął ten okres :( będę tęsknić za brzuszkiem :(
Zleci Ci szybko :* zobacz , że już 7miesiecy za nami :****

Do góry