reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziękuje
Ja to tylko chodzę i szukam gdzie można coś ładnego kupić dla maluszków w przystępnej cenie :D ja czekam jeszcze na zamówienie od I love milk i jesrem trochę zawiedziona, bo zamowilam w poprzedni poniedziałek to już 1,5 tygodnia, a zamówienie nawet od nich nie wyszło o_O te ubranka kupiłam na 56 i 62.

Tam są akurat body i to jest osobno, wiec fajnie ;)
Może akurat nie mają na stanie i sami czekają. Albo się coś zacięło w systemie. Najlepiej zadzwoń i dopytaj :) też nie lubię takiego czekania :) a to jak osobno to też fajnie :p można kombinować kolorystycznie :)

reklama
Piękna piłeczka ❤️ Mi się podobają duże brzuszki, wiem ze im większy tym ciężej, ale to takie słodkie i miło się patrzy, ze dzidzius tak szybko rośnie :)
Noooo ❤️❤️
To też masz termin na 17.08? Bo mi suwaczek dzisiaj też pokazuje 26+6☺

Śliczne ubranka. Ja czekam na paczkę od koleżanki po jej synku i wezmę się za ogarnianie tych ubranek bo mnie aż ściska, że niektóre z Was już mają poukładane w szufladach czyste pachnące i czekają na dzidzię. A ja jestem daleko daleko w tyle..
Ja też jeszcze jestem daleko z ubrankami :(
Ciągle czekam na paczkę z nowymi , na pudełka do komody. Jutro muszę zamówić kolejne pudełka , znowu czekać aż przyjdą, czekać aż je znajoma obrobi i dopiero mogę prac i prasować :/ więc pewnie w czerwcu dopiero będę ogarnięta z ciuszkami w pełni.. trochę późno..
Ja też się pochwalę [emoji16] zdjęcie dziś robione [emoji23] Zobacz załącznik 857944
Śliczny ❤️

A masz napisane "26lipiec :* "
To napisałaś tam sobie chyba termin z USG ? Ja znowu się czuje , że bardzo szybko zleciała mi ciąża i za kilka tygodni już rodzę. Jak szwagierka pyta o coś co było na początku ciąży u mnie to mało co pamiętam z takich szczegolow i chyba za szybko minął ten okres :( będę tęsknić za brzuszkiem :(
Zleci Ci szybko :* zobacz , że już 7miesiecy za nami :****
Tak 26 lipiec jest to termin z pierwszego usg czyli jeszczcze 69 dni a do 30 lipca termin z om 73 dni :)

Wy to Macie wysoko tę brzuszki. A ja mam nisko, opadnięty. Tym bardziej mnie to przeraża... Że u nas zdecydowanie za wcześnie rozwiązanie przyjdzie..

Ale cudenka ❤️ boże ja jestem już uzależniona od tych ubranek , dobrze , że nie mam ciągle pieniędzy na wydanie bo i tak by ich nie było :D
A na ten pas kochana uważaj. Zostawiaj sobie górny bo jest nad brzuchem a dolny który wrazie tfu tfu czegoś , ścisnął by maluszka przekładaj za siebie. Przynajmniej ja tak robię. Balabym się , że zrobię krzywdę :oops:
No wlasnie myslalam tez o tym ostatnio , ze przy mocniejszym hamowaniu mogłoby byc kiepsko .

A na ten pas kochana uważaj. Zostawiaj sobie górny bo jest nad brzuchem a dolny który wrazie tfu tfu czegoś , ścisnął by maluszka przekładaj za siebie. Przynajmniej ja tak robię. Balabym się , że zrobię krzywdę :oops:
Ja sobie zawsze przytrzymuje pas, ale na to nie wpadłam, żeby dolna cześć dawac za siebie. Może to rzeczywiście nie głupi pomysł ;) Muszę spróbować :D

Może akurat nie mają na stanie i sami czekają. Albo się coś zacięło w systemie. Najlepiej zadzwoń i dopytaj :) też nie lubię takiego czekania :) a to jak osobno to też fajnie :p można kombinować kolorystycznie :)
Niby było napisane, ze termin realizacji 2 do 7 dni, ale nie przypuszczałabym, ze tak długo to będzie trwało. Zwykle sklepy się zabezpieczają, a wysyłają nawet szybciej. W tym przypadku coś nie bardzo :p chyba jutro zadzwonię, bo ile można czekac :(

Ja też myślę że maluch w normie się mieści.niemniej wymieniłam z lekarzem parę zdań o wadze urodzeniowej moich córek i stwierdził że ten typek teraz zanosi się być największym...A moja starsza cora miała po porodzie 3660 więc drobniutka też nie była:) na pocieszenie usłyszałam że jestem wielorodka w rewelacyjnej formie więc nie będzie bardzo nieprzyjemnie :D
A humor... mąż wrócił po tygodniu nieobecności i już od rana nam wspólnie pod górę. Ostatnio nasze wspólne życie to pasmo nieporozumień i mam wrażenie coraz częściej że rozjeżdżamy się kompletnie. I to nie są hormony tym razem :(
Moze szczera,bardzo szczera rozmowa?

reklama
Ja dzisiaj mam 29.3 tydzień ale jak ktoś zapyta to mówię że 29 a nie 30, u lekarza też tak mam zawszę, jakoś nie lubię tak do przodu doliczać :) już mam dosc tego stanu czuje się jakbym już z rok była w ciazy :( a do termnu z USG pierwszego zostało mi 69 dni a z om 73 , tyle czasu jeszcze :(
Ja tez zawsze mowie 29 a nie 30 ;) jeszcze troche kochana licz na tygodnie jeszcze 10 czy 9 tygodni ;)

Do góry