reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Wam tez jest tak goraco mimo ze na dworze chlodno? Bo mi stale jest goraco.. teraz nawet tesciowa napalila w piecu bo im zimno na dole ,a ja mam wszedzie okna pootwierane bo bym sie udusila tak mi cieplo jest..

Mi jest cały czas duszno. Obojętnie czy na dworze było 25 st czy tak jak dzisiaj 12. Łapię powietrze jak ryba.

reklama
A jak z waga u Was dziewczyny?
Ja zaczynałam z waga 58kg przy wzroście 179cm, teraz 69[emoji33] brzuszek mały jak na 28 tydzień, każdy mówi ze mało po mnie widać a ja przy każdym wejściu na wagę czuje sie jak słoń [emoji208]
IMG_4086.JPG

Załączniki

• IMG_4086.JPG
    IMG_4086.JPG
    248,3 KB · Wyświetleń: 377
Oj tak, taki mały człowiek potrafi przewartościować cały świat, poprzestawiać priorytety, że nie wspomnę nic o postrzeganiu świata :) Ale jest to jedna z tych piękniejszych zmian w życiu.

Co do bliźniąt, mam nadzieję, że nie będzie tak ciężko jak to sobie wyobrażam :)
Nie będzie -masz już doświaczenie :) Najgorzej ,jak jest się zielonym w temacie i bliźniaki to Twoje pierwsze dzieci. Chociaż ja sobie znalazłam wiele sposobów ułatwiających obsługę i nie było tak źle na początku. Taśmowo karmienie, kąpanie, odbijanie , obcinanie paznokci itd..:)

A jak z waga u Was dziewczyny?
Ja zaczynałam z waga 58kg przy wzroście 179cm, teraz 69[emoji33] brzuszek mały jak na 28 tydzień, każdy mówi ze mało po mnie widać a ja przy każdym wejściu na wagę czuje sie jak słoń [emoji208]Zobacz załącznik 857931
Ja mam 29 tydz i taki bebek ;)
IMAG5457_1.jpg
IMAG5454_1.jpg

Załączniki

• IMAG5457_1.jpg
    IMAG5457_1.jpg
    189,3 KB · Wyświetleń: 398
  • IMAG5454_1.jpg
    IMAG5454_1.jpg
    225,2 KB · Wyświetleń: 406
reklama
Dziewczyny, ale sobie dziś wyprawę zrobiłam prawie cały dzień poza domem, dopiero wrocilam chwile temu i teraz muszę polezec ;) Widzialam, ze pokazujecie swoje brzuszki to i ja się pochwale :D
IMG_9857.JPG

Dziś mam 26 tydzień i 6 dni ;) wydaje mi się, ze z dnia na dzień jest coraz to większy, a jeszcze ponad 3 miesiące :o

Pokaże wam jeszcze co dziś udało mi się upolować w sklepach, najchętniej to bym zamieszkała w tych sklepach z rzeczami dla dzieciaczków. Ale już koniec z ubrankami :( nie kupuje nic dopoki nie będę pewna, ze jeszcze czegoś mi brakuje :D Tzn jeszcze jutro mam odebrac torbe z ciuszkami i to koniec Haha
IMG_9852.JPG

Załączniki

• IMG_9857.JPG
    IMG_9857.JPG
    1,3 MB · Wyświetleń: 411
  • IMG_9852.JPG
    IMG_9852.JPG
    2 MB · Wyświetleń: 419
Do góry