reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Hejo..
Od wczoraj boli mnie w krzyżu.. dzis troche mniej , wczoraj nie moglam nawet wstac wieczorem,ale baniak za to mi nie daje spokoju.. od rana mnie boli..
A bylismy wczoraj nad jeziorkiem..moze mnie przewialo.. moze za dlugo na sloncu bylam.. :confused: mala buszuje w brzuchy praktycznie co chwile..

W Biedronce mają być czy już są od dzisiaj Oilatum , chyba dobra cena ?
I Lovela :)
Screenshot_20180514-094156.png
Screenshot_20180514-094217.png

Załączniki

• Screenshot_20180514-094156.png
    Screenshot_20180514-094156.png
    1,4 MB · Wyświetleń: 405
  • Screenshot_20180514-094217.png
    Screenshot_20180514-094217.png
    513,7 KB · Wyświetleń: 407
Hejo..
Od wczoraj boli mnie w krzyżu.. dzis troche mniej , wczoraj nie moglam nawet wstac wieczorem,ale baniak za to mi nie daje spokoju.. od rana mnie boli..
A bylismy wczoraj nad jeziorkiem..moze mnie przewialo.. moze za dlugo na sloncu bylam.. :confused: mala buszuje w brzuchy praktycznie co chwile..

mnie znowu chwyciło prawe biodro i pulsuje do całej nogi;/ nie wiem czy to skutek wczorajszych szpilek na komunii, normalnie taki ból że nie mogłam spać, ciągle z boku na bok, a mały też się tak wierci cały czas w brzuszku..coraz silniejsze kopniaki dostaje :)

Mojemu zaś podoba się taka huśtawka hybrydowa:
Zobacz załącznik 856768
Mnie się wizualnie też takie huśtawki lepiej podobają. Szczerze, to mnie te tiny love i te drugie nie urzekają. Ale te huśtawki są bardziej tak na chwilę położyć dziecko, a w tych płaskich dziecko leży jak w łóżeczku. Więc zależy w jakim celu chce ktoś użytkować te bujaki.

Mam pytanie czy kupujecie te dwie rzeczy czy uważacie, że są to zbędne bajery. A mianowicie:
- podgrzewacz do butelek i słoiczków
- monitor oddechu

Ja myślałam żeby zakup monitora oddechu zostawić na razie na liście potencjalnych prezentów dla małego, ale z drugiej strony przydałby się już od pierwszego dnia w domu. Mój mąż mówi żeby kupić ten monitor normalnie samemu. Ale też dość drogie są i już sama nie wiem.
Podgrzewac mam razem ze sterylizatorem. Kupiłam kiedyś 2w1 w Lidlu więc moZe się przyda. A minitor oddechu wpisałam na listę prezentów dla małej ale zobaczymy jeszcze czy nie wykreslimy :)
Dzień dobry dziewczyny. Ja oczywiście spać nie mogę. Całą noc przewracalam się z lewej na prawą. Nigdy się nie wyśpię już chyba. Aż się płakać chce. Ile lat tak można nie spać :( Twardy materac jak dla mnie, poduszka szybko się płaska jakaś robi. Koszmar :(
A co się dzieje , że tak spać biedna nie mozesz tyle czasu ? :(
Ja tak miałam w pierwszej ciąży. Do porodu piersi nie zmieniły rozmiaru ani wyglądu. Jak zaczęłam karmić to wtedy z dnia na dzień były coraz pełniejsze i przestałam się mieścić w stare biustonosze. Teraz jest inaczej bo nie dość że są pełniejsze to jeszcze od początku coś z nich leci.
To może i u mnie jest cień szansy na wzrost :D
Bardzo ładnie tylko czemu taka smutna mina na tych zdjęciach?
Heheh, nie wiem . Jakoś tak :D wezmę sobie wasz radę do serca i jak się uda dotrzymać do kolejnych zdjęć to bedziemy się więcej uśmiechać :*
dzień dobry dziewczyny ;) ja będę miała od koleżanki odkupiony bujaczek hybrydowy :D wiem, że był temat materaców ;) ale nie pamiętam który jest najlepszy dla maluszka? :) robię listę rzeczy, które jeszcze muszę zakupić :D
Ja też mam jeden leżaczek bujaczek w domu, rozowo biały z myszki Minnie ale ten kindekraft mi się marzy od wczoraj szaro różowy ❤️
Materac kupiliśmy kokos - wysokoelastyczny. Jakoś tak pisało :)
Dziewczyny a ja mam takie pytanie do Was odnośnie krwi pepowinowej. Zamierzacie pobierać i przechowywać czy nie??? Co myślicie o tym wgł. ???:)
Chyba nie, trochę drogo wychodzi..
Ale zdanie mam takie , że jeśli kogoś stać to popieram i polecam :)

Hejo..
Ja zauważyłam , że jak mała zmienia pozycję lub po prostu się rusza to wtedy zaczynają mnie plecy mocniej boleć.
Może i Cię też przewiało ale to raczej dzidzia rośnie i jest duże obciążenie na kręgosłup.
Moja tak szaleje , że brzuch cały skacze , faluje czasem aż wibracje mam w brzuchu. No kochana jest. Nie raz już czułam pod ręką piętkę lub rączkę ❤️❤️
Od tygodnia mam ból w plecach na wysokości rzeber, boli przy oddychaniu , przy leżeniu , siedzeniu. Całymi dniami bez przerwy , jak by mi ktoś wbijał w środku coś ostrego.. nie wiem czy to normalne.

mnie znowu chwyciło prawe biodro i pulsuje do całej nogi;/ nie wiem czy to skutek wczorajszych szpilek na komunii, normalnie taki ból że nie mogłam spać, ciągle z boku na bok, a mały też się tak wierci cały czas w brzuszku..coraz silniejsze kopniaki dostaje :)
Rwa kulszowa się odzywa u Ciebie :(

reklama
dzień dobry dziewczyny ;) ja będę miała od koleżanki odkupiony bujaczek hybrydowy :D wiem, że był temat materaców ;) ale nie pamiętam który jest najlepszy dla maluszka? :) robię listę rzeczy, które jeszcze muszę zakupić :D

Moim zdaniem piankowo-lateksowy. Na Allegro nowe są już za 150 zł :)

Do góry