reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Oj to współczuje, dbaj o siebie i uważaj..

Ja przechodzę ciąże cudownie, nic mnie nie boli, nei czuje żadnego boli pleców, pachwin, no niczego. Jestem jak nowonarodzona i mogę robić wszystko :)
Też tak miałam. A przyznam, że od 2 dni czuję, że to trzeci trymestr. Chodzi mi się ciężej, duszno mi i zaczynają trochę pobolewać mnie plecy. Ale nie marudzę :) i tak przechodzę ciąże bardzo dobrze a trzeci trymestr jednak już może być trochę bardziej męczący :)

Super ! To mamy juz załatwiona sprawę :) tez mi napisz na priv dzis lub jutro.

Pozdrawiam i idę wieszać pranie bo wróciliśmy z 2 h temu z urlopu .
O nie, nie załapałam się, bo nie było mnie w domu :D ale cieszę się, że inne dziewczyny skorzystały, a ty super że tak chciałaś się podzielić :) :* super ciuszki, mi szczególnie przypadły do gustu zestawy 2 i 3 chyba :D gratulacje dziewczyny :D

Czy Wam też się z dnia na dzień coraz ciężej oddycha? Nic nie robię, przeważnie leżę w lozku z powodu mojej krótkiej szyjki a czasami nie mogę zlapac takiego pełnego oddechu. Mam wrażenie że wszystkie flaki bardzo mi nabierają na klatkę piersiową.

Ja też ostatnio łapię powietrze jak ryba. Spać na plecach już nie mogę bo mnie przytyka. Dziecko już spore i jest ucisk na przeponę.

Dzień dobry dziewczynki :) Jak wam mija weekend?
Czy wam też popuchły stopy? Normalnie nie jestem w stanie nałożyć butów, śmigam koło domu w japonkach takich piankowych, ale gdzieś dalej pojechać to trochę siara, na szczęście moje kochanie wygrzebało mi w piwnicy moje zeszłoroczne sandałki, to nie muszę się gimnastykować żeby przymierzać nowe w sklepie.

O nie, nie załapałam się, bo nie było mnie w domu :D ale cieszę się, że inne dziewczyny skorzystały, a ty super że tak chciałaś się podzielić :) :* super ciuszki, mi szczególnie przypadły do gustu zestawy 2 i 3 chyba :D gratulacje dziewczyny :D

Fajne te ubranka. Też chciałam się załapać. Wczoraj o tej godzinie co się dziewczyny zgłaszały to ja walczyłam z gorączką mojej 4 latki. Cały dzień miała gorszy apetyt i taka marudna była. Ale żadnego kataru czy kaszlu. Kupiliśmy jej też wczoraj rowerek już większy i cieszyła się nim bardzo. Pół dnia jeździła. Na szybko ją umyłam bo myślałam że jest padnięta od tego rowerku. Zaglądam do niej koło 23 a ona gorąca. Dałam jej przeciwgorączkowy i temp spadła. Ciekawe jak się dzisiaj będzie czuła.. Ja od razu też się zawsze źle czuje jak jej coś dolega. Boli mnie brzuch i głowa. Nerwy..

Fajne te ubranka. Też chciałam się załapać. Wczoraj o tej godzinie co się dziewczyny zgłaszały to ja walczyłam z gorączką mojej 4 latki. Cały dzień miała gorszy apetyt i taka marudna była. Ale żadnego kataru czy kaszlu. Kupiliśmy jej też wczoraj rowerek już większy i cieszyła się nim bardzo. Pół dnia jeździła. Na szybko ją umyłam bo myślałam że jest padnięta od tego rowerku. Zaglądam do niej koło 23 a ona gorąca. Dałam jej przeciwgorączkowy i temp spadła. Ciekawe jak się dzisiaj będzie czuła.. Ja od razu też się zawsze źle czuje jak jej coś dolega. Boli mnie brzuch i głowa. Nerwy..
Kochana a może od gorąca ją przegrzało? I stąd temperatura.
W Rzeszowie też podobno między dziećmi panuje jakiś wirus z samą wysoką gorączką ciężką do zbicia :/

Dzień dobry dziewczynki :) Jak wam mija weekend?
Czy wam też popuchły stopy? Normalnie nie jestem w stanie nałożyć butów, śmigam koło domu w japonkach takich piankowych, ale gdzieś dalej pojechać to trochę siara, na szczęście moje kochanie wygrzebało mi w piwnicy moje zeszłoroczne sandałki, to nie muszę się gimnastykować żeby przymierzać nowe w sklepie.
Kochana Ja mam strasznie spuchniete i łydki jeszcze. Nie mogę chodzić po nocy tak mnie stopy bolą

Też tak miałam. A przyznam, że od 2 dni czuję, że to trzeci trymestr. Chodzi mi się ciężej, duszno mi i zaczynają trochę pobolewać mnie plecy. Ale nie marudzę :) i tak przechodzę ciąże bardzo dobrze a trzeci trymestr jednak już może być trochę bardziej męczący :)

ja też już czuję, że jest coraz ciężej, ledwo wchodzę na 2 piętro po schodach a co będzie później :D a do tego te upały dają w kość.. miłego dnia dziewczyny ;) ja powoli muszę ogarnąć się, bo na 11.30 mamy mszę komunijną :)

reklama
To ja nie mam problemów z niczym, nic nie boli, nie wiem czy to zasługa tego, ze dopiero 23 koncze, czy to, że pierwsza ciąża, ale niech tak będzie już do końca :)

A moja teściowa tez się coś od piątku południa pochorowała tzn plecy bolą, gorączka, ból gardła, oczy łzawią to możliwe, ze jakiś wirus panuje. I ubolewam, bo dziś miałam iść tam na obiadek, a tak to dupa, muszę coś w domku sobie ugotować hah :D

Do góry