Maljan
Fanka BB :)
Mi duszno też jest właśnie, ale to od wczoraj dopieroMam tak samo. I jeszcze ciagle mi duszno, niezależnie od pogody
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi duszno też jest właśnie, ale to od wczoraj dopieroMam tak samo. I jeszcze ciagle mi duszno, niezależnie od pogody
Też tak miałam. A przyznam, że od 2 dni czuję, że to trzeci trymestr. Chodzi mi się ciężej, duszno mi i zaczynają trochę pobolewać mnie plecy. Ale nie marudzę i tak przechodzę ciąże bardzo dobrze a trzeci trymestr jednak już może być trochę bardziej męczącyOj to współczuje, dbaj o siebie i uważaj..
Ja przechodzę ciąże cudownie, nic mnie nie boli, nei czuje żadnego boli pleców, pachwin, no niczego. Jestem jak nowonarodzona i mogę robić wszystko
O nie, nie załapałam się, bo nie było mnie w domu ale cieszę się, że inne dziewczyny skorzystały, a ty super że tak chciałaś się podzielić :* super ciuszki, mi szczególnie przypadły do gustu zestawy 2 i 3 chyba gratulacje dziewczynySuper ! To mamy juz załatwiona sprawę tez mi napisz na priv dzis lub jutro.
Pozdrawiam i idę wieszać pranie bo wróciliśmy z 2 h temu z urlopu .
Czy Wam też się z dnia na dzień coraz ciężej oddycha? Nic nie robię, przeważnie leżę w lozku z powodu mojej krótkiej szyjki a czasami nie mogę zlapac takiego pełnego oddechu. Mam wrażenie że wszystkie flaki bardzo mi nabierają na klatkę piersiową.
O nie, nie załapałam się, bo nie było mnie w domu ale cieszę się, że inne dziewczyny skorzystały, a ty super że tak chciałaś się podzielić :* super ciuszki, mi szczególnie przypadły do gustu zestawy 2 i 3 chyba gratulacje dziewczyny
Kochana a może od gorąca ją przegrzało? I stąd temperatura.Fajne te ubranka. Też chciałam się załapać. Wczoraj o tej godzinie co się dziewczyny zgłaszały to ja walczyłam z gorączką mojej 4 latki. Cały dzień miała gorszy apetyt i taka marudna była. Ale żadnego kataru czy kaszlu. Kupiliśmy jej też wczoraj rowerek już większy i cieszyła się nim bardzo. Pół dnia jeździła. Na szybko ją umyłam bo myślałam że jest padnięta od tego rowerku. Zaglądam do niej koło 23 a ona gorąca. Dałam jej przeciwgorączkowy i temp spadła. Ciekawe jak się dzisiaj będzie czuła.. Ja od razu też się zawsze źle czuje jak jej coś dolega. Boli mnie brzuch i głowa. Nerwy..
Kochana Ja mam strasznie spuchniete i łydki jeszcze. Nie mogę chodzić po nocy tak mnie stopy boląDzień dobry dziewczynki Jak wam mija weekend?
Czy wam też popuchły stopy? Normalnie nie jestem w stanie nałożyć butów, śmigam koło domu w japonkach takich piankowych, ale gdzieś dalej pojechać to trochę siara, na szczęście moje kochanie wygrzebało mi w piwnicy moje zeszłoroczne sandałki, to nie muszę się gimnastykować żeby przymierzać nowe w sklepie.
Też tak miałam. A przyznam, że od 2 dni czuję, że to trzeci trymestr. Chodzi mi się ciężej, duszno mi i zaczynają trochę pobolewać mnie plecy. Ale nie marudzę i tak przechodzę ciąże bardzo dobrze a trzeci trymestr jednak już może być trochę bardziej męczący