reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny chciałabym zakupić nakładki na brodawki do karmienia z firmy Medela bo podobno są najcieńsze. Nie wiem tylko jaka wielkość wypada przy tych rozmiarach s,m i l. Wiecie coś na ten temat ?:)

U nas wszyscy mówią że fajnie by było 15 sierpnia bo dzień wolny i w sam raz grillowy na urodziny synka co roku:)) z om mam 14 a z pierwszego USG 9 sierpnia.

Rocznica ślubu 10 września to nie dotrzymam :) ale może już uda nam się gdzieś wyjść bez dzidzi swietowac. To już 7 rocznica ślubu a bycia razem to nawet nie liczę bo już grubo ponad 10:O

Nasza też 7 rocznica w tym roku☺ a jesteśmy razem 14 lat. Boże kiedy to zleciało..

No to ja mam termin na 5 sierpnia, a chciałabym urodzić tak z 2 tyg wcześniej czyli 20 lipca, bo 20 czerwca mam urodziny :) jeju właśnie uświadomiłam sobie, ze jak 24 czerwca wrócimy z polskiego morza to zostanie miesiąc i już może się wszystko zacząć. [emoji179][emoji87]
Ja mam syna z 20 lipca :D

Dziewczyny chciałabym zakupić nakładki na brodawki do karmienia z firmy Medela bo podobno są najcieńsze. Nie wiem tylko jaka wielkość wypada przy tych rozmiarach s,m i l. Wiecie coś na ten temat ?:)
A myślisz że będą Ci potrzebne ?
Ja chciałam , ale moja mama powiedziała że nie ma mowy i do tej pory jestem jej za to wdzięczna :)

Myślę że mogą byc potrzebne bo mam jedną brodawkę mocno wklęsłą. To pomogłoby mi ja uformować.
A to jak masz brodawkę wklęsła to co innego. Ja tego problemu nie miałam. Młody ładnie zassał. Tylko ból był straszny. Ale po 3 dniach już spoko było. Też nigdy nie popękały ani nie krwawiły

Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
A to jak masz brodawkę wklęsła to co innego. Ja tego problemu nie miałam. Młody ładnie zassał. Tylko ból był straszny. Ale po 3 dniach już spoko było. Też nigdy nie popękały ani nie krwawiły

Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app

Też w sumie nie wiem czy naturalnie sama się nie uwypukli a te nakładki sobie trochę kosztują z tego co widzę. Nie wiem juz sama. Mam zerowe doświadczenie :(

Do góry