reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Dziewczyny chciałabym zakupić nakładki na brodawki do karmienia z firmy Medela bo podobno są najcieńsze. Nie wiem tylko jaka wielkość wypada przy tych rozmiarach s,m i l. Wiecie coś na ten temat ?:)

U nas wszyscy mówią że fajnie by było 15 sierpnia bo dzień wolny i w sam raz grillowy na urodziny synka co roku:)) z om mam 14 a z pierwszego USG 9 sierpnia.

Rocznica ślubu 10 września to nie dotrzymam :) ale może już uda nam się gdzieś wyjść bez dzidzi swietowac. To już 7 rocznica ślubu a bycia razem to nawet nie liczę bo już grubo ponad 10:O

Nasza też 7 rocznica w tym roku☺ a jesteśmy razem 14 lat. Boże kiedy to zleciało..

No to ja mam termin na 5 sierpnia, a chciałabym urodzić tak z 2 tyg wcześniej czyli 20 lipca, bo 20 czerwca mam urodziny :) jeju właśnie uświadomiłam sobie, ze jak 24 czerwca wrócimy z polskiego morza to zostanie miesiąc i już może się wszystko zacząć. [emoji179][emoji87]
Ja mam syna z 20 lipca :D

Dziewczyny chciałabym zakupić nakładki na brodawki do karmienia z firmy Medela bo podobno są najcieńsze. Nie wiem tylko jaka wielkość wypada przy tych rozmiarach s,m i l. Wiecie coś na ten temat ?:)
A myślisz że będą Ci potrzebne ?
Ja chciałam , ale moja mama powiedziała że nie ma mowy i do tej pory jestem jej za to wdzięczna :)

Myślę że mogą byc potrzebne bo mam jedną brodawkę mocno wklęsłą. To pomogłoby mi ja uformować.
A to jak masz brodawkę wklęsła to co innego. Ja tego problemu nie miałam. Młody ładnie zassał. Tylko ból był straszny. Ale po 3 dniach już spoko było. Też nigdy nie popękały ani nie krwawiły

Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app

reklama
A to jak masz brodawkę wklęsła to co innego. Ja tego problemu nie miałam. Młody ładnie zassał. Tylko ból był straszny. Ale po 3 dniach już spoko było. Też nigdy nie popękały ani nie krwawiły

Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app

Też w sumie nie wiem czy naturalnie sama się nie uwypukli a te nakładki sobie trochę kosztują z tego co widzę. Nie wiem juz sama. Mam zerowe doświadczenie :(

Do góry