reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mnie lekarz wręcz kazał używać aplikatora. Cały czas używałam [emoji4] szybko i sprawnie[emoji4] powiedział, że dzięki temu aplikacja jest bardziej higieniczna [emoji16]
Higieniczna ? Hm no to u mnie tak nie było.
Bo ja jak aplikowałam na początku aplikatorem podczas plamienia to później krew wchodziła w różne zakątki aplikatora i nie mogłam tego domyc więc właśnie uznałam że to nie jest higieniczne :D . Ale z tego co pamiętam to było bardzo wygodnie aplikatorem

reklama
Higieniczna ? Hm no to u mnie tak nie było.
Bo ja jak aplikowałam na początku aplikatorem podczas plamienia to później krew wchodziła w różne zakątki aplikatora i nie mogłam tego domyc więc właśnie uznałam że to nie jest higieniczne :D . Ale z tego co pamiętam to było bardzo wygodnie aplikatorem
Teraz właśnie sprawdziłam ulotkę, bo mam jeszcze dwa opakowania[emoji16] zaleca się używanie aplikatora. Po każdej aplikacji myłam w ciepłej wodzie i luzik[emoji16]

Teraz właśnie sprawdziłam ulotkę, bo mam jeszcze dwa opakowania[emoji16] zaleca się używanie aplikatora. Po każdej aplikacji myłam w ciepłej wodzie i luzik[emoji16]
Aż się zastanawiam czy mówimy o tym samym leku :D kurde no ja znalazłam coś takiego na internecie bo nie chce mi się wstawać do opakowania żeby sprawdzić
Screenshot_2018-05-11-15-36-34-424_com.android.chrome.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-05-11-15-36-34-424_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2018-05-11-15-36-34-424_com.android.chrome.jpg
    99,5 KB · Wyświetleń: 434
reklama
Do góry