G
gosc12
Gość
Kiedy masz kolejna wizytę ? Może to tylko błędy w pomiarach, a tak na prawdę wcale się nie skraca. Nie stresuj się bo gdyby jednak to wtedy stres ma tu duże znaczenie :*Byłam dzisiaj u ginekologa. Mały waży już prawie 1 kg. Ktos siw tu wczorwj pytwl o moja szyjke wiec ogólnie chodzę do dwóch lekarzy- na nfz i prywatnie. U tego lekarza co chodzę na nfz moja szyjka zawsze mierzy 3 cm. U tego prywatnie szyjka wychodzi 2.7 cm. Dzisiaj byłam na nfz i wyszło że szyjka ma u niego 2.6 cm, więc jak u tego wyszło tak mało to pewnie u tego prywatnie wyjdzie jeszcze mniej ehh kolejny stres do wizyty
Kruszynka będziePrzeglądalam stare USG synka w 23 tygodniu ważył 567 g , w 32.3 tyg 1800g a urodzil się w 39 tyg 3340g
A mała w 20 tyg 375g , w 27.3 tyg 1060g teraz bede mieć kolejne w 30.4 , myślę że wieksza jak synek nie powinna być
Hehe smacznego w takim razie X3Jejus dziewczyny jak za mna chodzi chlodnik. Te gotowe w formie jogurtu nie maja nic wspolnego z chlodnikiem mojej mamy. Wczoraj wzielam przepis od niej i po pracy zamierzac zrobic. Juz mi slinka cieknie nagotuje taki gar, ze bede jadla na sniadanie, obiad i kolacje