G
gosc12
Gość
Ja za swoje zabieram się raz na kilka dni, jak dostaje jakaś część pudelekZobacz załącznik 855433 I jak się za to zabrać...
Hahaha ja teżHahahaha padłam z tym zdjęciem
Ja się cieszę , że nie jestem z tego pokolenia mam 21 i w sumie powinnam mieć zachowanie podobne. Ale ja w wieku twojej siostry już dawno temu byłam samodzielna , gotowałam , sprzątałam, myślałam o rodzinie , dorosłym życiu , mieszkaniu , pracy itp.Dziewczyny ręce i cycki opadają normalnie.... mam siostrę w wieku 19 lat która jeszcze się uczy i w ramach zawodu 2 dni w tygodniu odbywa praktyki ale chodzi do tej szkoły w kratkę "bo po co, bo jej się nie chce, bo głupie lekcje"...no i dziś nie poszła do szkoły. Ja wróciłam koło 11 z diagnostyki, przebrałam się i zaczęłam sprzątać w kuchni po jej śniadaniu, później obrałam ziemniaki na obiad, doprawiłam mięso, obrałam i ztarłam buraki na obiad w międzyczasie puściłam 2 pralki z ciuchami wszystkich domowników i jedną pralkę z ręcznikami oczywiście to rozwiesiłam sama. Ona w tym czasie zdążyła wykluć się ze swojego pokoju, pójść zapalić papieroska i zrobić mi awanturę że jej nie umówiłam na paznokcie. Uznałam że obiad zrobię później bo tata zadzwonił że po pracy jedzie babci zamontować rolety i tylko powiedziałam siostrze że trzeba będzie kotlety uformować i usmażyć. Właśnie weszła do mojego pokoju z tekstem "ale ja nie umiem utulać kotletów"
Czy tylko u mnie w domu rosną takie pasożyty?
Sorki musiałam się wyżalić bo mi ciężko to ogarnąć...a pomyśleć że ja jestem tylko 5 lat starsza i kurdę jakoś się naumiałam sama "tulać" kotlety.
Mam brata w wieku 16 lat i jest tragedia. Nie potrafi umyć po sobie szklanki, ciężko żeby w ogóle ja wstawił do zlewu. Do szkoły nie chce chodzic, wszędzie robi bałagan. Mam nadzieję , że szybko się wyprowadzimy z K na swoje bo czasem mam brata po dziurki w nosie. Więc wiem co czujesz