miloscwczasachpopkultury
Fanka BB :)
@Fiorna to na pewno zmęczenie też wpłynęło na to. Odpocznij kochana![emoji8]
@Augusta89 jak dobrze, że trafiłaś na kompetentnego i fajnego lekarza. Mam nadzieję, że ten do którego trafisz następnym razem też będzie ok!
O kurde..kleszcz..Tego boję się od dziecka, bo je dosłownie przyciągałam[emoji852]
Zresztą jestem na bieżąco z boreliozę, bo mój mąż niestety choruje i mimo walki antybiotykowej jest bez zmian. Więc z tym nie na żartów [emoji852]
Trzymam kciuki, żebyś się szybko dostała do lekarza i żeby wszystko było ok!!!!! [emoji8]
Ojej to współczuje. Ja planuje siebie i mojego Bartka zaszczepić. Robi się po 3 serie szczepień. Jedna np teraz, druga za 2 tyg i ostatnia po paru miesiącach i jest spokój na jakiś czas z kleszczami. Ja się tez boje jak ognia żeby nie złapać żadnego, tym bardziej teraz. A nam w ciąży to nawet wskazane jest takie szczepienia. Podobno u lekarza rodzinnego można się dowiedzieć więcej. Oczywiście nie są to refundowane szczepienia, ale koszt jednej serii dla osoby to jakoś 100 zl, ja uważam, ze warto się zaszczepić i będę właśnie się w tym tyg dowiadywała. Pójdę do przychodni i wypytam. Bo chce przed wyjazdem nad morze nas ochronić.