Dzień doberek przy weekendzie
Mnie dziś w nocy złapał mega ostry ból z prawej strony pod piersią, gdyby to było niżej to bym fisiowała że z tym łożyskiem coś się dzieje, że się odkleja czy coś. Ale to było na górze prawie pod samą piersią. W necie wypatrzyłam że mniej więcej w tym miejscu znajdują się u mnie jelita. Ból zaczął sie jak wstawałam do toalety, naprawdę ostry na maxa, nie mogłam wstać ani się położyć, trwało to ok 10 minut i na szczęście przeszło. Wydaje mi się że to było od jelit, jakaś kolka jelitowa albo przy wstawaniu tam mi sie coś zaplatało. Na szczęście przeszło, ale już myślami pakowałam się na IP. Tak bym chciała już ten sierpień
Ta ciąża przynosi tyle stresu że nie wiem. Z synem miałam sielankę.
Tego pytania jeszcze nie było a muszę je zadać po wczorajszym goleniu się na wizytę
W mocny łazienkowym świetle odkryłam coś strasznego!! Z synem w ciąży wyszedł mi nad kolanem z tyłu jeden żylak, no i tak go mam i jakoś mi nie przeszkadzał bo nie rzucał sie w oczy. Jednak teraz na tej samej nodze zaczynają mi wyłazić na łydce z przodu, dość duży, i na łydce z tyłu!!!! O ile ten nad kolanem miałam w nosie bo zawsze nosze kiecki do kolan o tyle te mnie załamały!!!!!!!! Narazie widać tylko kolor żyły, jeszcze całkiem mi nie wyszły więc może można to jakoś zatrzymać? Co można zrobić zeby to zminimalizować? Wiem że bratowa nosiła specjalne uciskowe rajstopy, ale one są mega grube a ja nie wyrabiam z upałów, nie wyobrażam sobie takich nosić całymi dniami. ratujcie dziewczyny, wychodzą wam też żylaki? No i naczynek sporo mi popękało na nogach i też zbyt ładnie to nie wygląda, na brzuchu też kilka naczynek pękło. Ech już za stara chyba jestem na ciążę, organizm nie wydala