Uda się w końcu @ spoznia się?Hej dziewczyny miałam nadzieje do Was dołączyć Ale nie wie czy się uda termin spodziewane @ piatek zrobiłam wtedy test negatywny dziś powtórzyłam i to samo :/.
reklama
chomiczka007
Moderatorka
Może jeszcze się uda, powtórz test jesli okres się nie pojawi. W pierwszej ciązy test pozytywny otrzymałam dopiero tydzień po spodziewanej @ więc byłam już pewna ze nic z tego. Nawet jesli nie teraz to za miesiac czy dwa na pewno się uda PowodzeniaHej dziewczyny miałam nadzieje do Was dołączyć Ale nie wie czy się uda termin spodziewane @ piatek zrobiłam wtedy test negatywny dziś powtórzyłam i to samo :/.
Witam niedzielnej [emoji846]
Mam termin na 6-8.08 (zależy od kalkulatora) i zastanawia mnie brak objawów poza pobolewanie/rozciąganiem w dole brzucha czasami bólem w krzyżu nie mam objawów... czy któraś. was ma już mdłości? Jeśli tak to od kiedy? Zaczyna mnie to trochę martwić....
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Mam termin na 6-8.08 (zależy od kalkulatora) i zastanawia mnie brak objawów poza pobolewanie/rozciąganiem w dole brzucha czasami bólem w krzyżu nie mam objawów... czy któraś. was ma już mdłości? Jeśli tak to od kiedy? Zaczyna mnie to trochę martwić....
Witajcie
Do @ mam jeszcze dwa dni,ale wczoraj już zrobiłam test bo dostałam plamień,w sumie to była taka jasna krew,i wyszły dwie kreski co prawda druga jaśniejsza ale jest więc podejrzewam,że to było plamienie implantacyjne.
To moja druga ciąża,mam 4 letnią córeczkę udało się już w pierwszym cyklu starań
Mam 30 lat.
Moje objawy to : w sumie zaczęło się od zapalenia pęcherza,później po kilku dniach doszedł katar i kaszel (utrzymuje się do dzisiaj) ratuje się domowymi sposobami : syrop z cebuli,mleko z czosnkiem itp no i od kilku dni mega bolą piersi.
Wspomnę,że od jakiegoś miesiąca jestem na diecie bo mam nietolerancję glukozy.
W pierwszej ciąży miałam cukrzycę ciążową.
W piątek zamierzam iść na betę i umówić się do gina
Termin z OM przypada mi na 15.08
Do @ mam jeszcze dwa dni,ale wczoraj już zrobiłam test bo dostałam plamień,w sumie to była taka jasna krew,i wyszły dwie kreski co prawda druga jaśniejsza ale jest więc podejrzewam,że to było plamienie implantacyjne.
To moja druga ciąża,mam 4 letnią córeczkę udało się już w pierwszym cyklu starań
Mam 30 lat.
Moje objawy to : w sumie zaczęło się od zapalenia pęcherza,później po kilku dniach doszedł katar i kaszel (utrzymuje się do dzisiaj) ratuje się domowymi sposobami : syrop z cebuli,mleko z czosnkiem itp no i od kilku dni mega bolą piersi.
Wspomnę,że od jakiegoś miesiąca jestem na diecie bo mam nietolerancję glukozy.
W pierwszej ciąży miałam cukrzycę ciążową.
W piątek zamierzam iść na betę i umówić się do gina
Termin z OM przypada mi na 15.08
Witam niedzielnej [emoji846]
Nina,ja w pierwszej ciąży w ogóle nie miałam mdłości,w sumie to nawet objawów nie miałam
Myślałam,że @ przyjdzie.
Teraz też na razie nie mam,ale wszystko przede mną
Cześć dziewczyny!
Dołączam do Waszego szerokiego sierpniowego grona
30go listopada, dzien po okresie który nie przyszedł zobaczyłam 2 upragnione kreski.
Jest to moja 2 ciąża, pierwsza w maju - puste jajeczko. Przewrażliwiona poleciałam do lekarza od razu - oczywiście jeszcze nic nie zobaczyłam, ale jestem spokojniejsza niż w poprzedniej ciąży, kolejna wizyta 19 grudnia. Mam nadzieje że na święta będę miała najpiękniejszy prezent.
Jak na razie czuje się dobrze, bóle w granicach normy,piersi też, ale jem.. ciągle jem.. Masakra!
@Nina25 mnie też wg kalkulatorów wychodzi 6-9 sierpnia
Dołączam do Waszego szerokiego sierpniowego grona
30go listopada, dzien po okresie który nie przyszedł zobaczyłam 2 upragnione kreski.
Jest to moja 2 ciąża, pierwsza w maju - puste jajeczko. Przewrażliwiona poleciałam do lekarza od razu - oczywiście jeszcze nic nie zobaczyłam, ale jestem spokojniejsza niż w poprzedniej ciąży, kolejna wizyta 19 grudnia. Mam nadzieje że na święta będę miała najpiękniejszy prezent.
Jak na razie czuje się dobrze, bóle w granicach normy,piersi też, ale jem.. ciągle jem.. Masakra!
@Nina25 mnie też wg kalkulatorów wychodzi 6-9 sierpnia
JustynaGorzkiewicz
Zaciekawiona BB
hej,mnie mdli strasznie od rana do 12:00 i ciągle chce mi się siusiu, po za tym kłócie właśnie takie rozciąganie w podbrzuszu/macicy,bol piersi,brak apetytu,termin według kalkulatora na 7 sierpnia:-) jutro idę do lekarza:-)Witam niedzielnej [emoji846]
reklama
Ewelina8989
Aktywna w BB
Hej dziewczyny jutro mam wizyte u lekarza ciekawe czy już coś zobaczy.Jutro będzie 5 tygodni i 5 dni więc na usg powinno być już widoczne przynajmniej jajo płodowe,ale mam stresa Trzymajcie kciuki