reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Hej dziewczyny miałam nadzieje do Was dołączyć Ale nie wie czy się uda termin spodziewane @ piatek zrobiłam wtedy test negatywny dziś powtórzyłam i to samo :/.
Może jeszcze się uda, powtórz test jesli okres się nie pojawi. W pierwszej ciązy test pozytywny otrzymałam dopiero tydzień po spodziewanej @ więc byłam już pewna ze nic z tego. Nawet jesli nie teraz to za miesiac czy dwa na pewno się uda :) Powodzenia

Witam niedzielnej [emoji846]
Mam termin na 6-8.08 (zależy od kalkulatora) i zastanawia mnie brak objawów poza pobolewanie/rozciąganiem w dole brzucha czasami bólem w krzyżu nie mam objawów... czy któraś. was ma już mdłości? Jeśli tak to od kiedy? Zaczyna mnie to trochę martwić....

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Witajcie :)
Do @ mam jeszcze dwa dni,ale wczoraj już zrobiłam test bo dostałam plamień,w sumie to była taka jasna krew,i wyszły dwie kreski :) co prawda druga jaśniejsza ale jest :) więc podejrzewam,że to było plamienie implantacyjne.
To moja druga ciąża,mam 4 letnią córeczkę :) udało się już w pierwszym cyklu starań :)
Mam 30 lat.
Moje objawy to : w sumie zaczęło się od zapalenia pęcherza,później po kilku dniach doszedł katar i kaszel (utrzymuje się do dzisiaj) ratuje się domowymi sposobami : syrop z cebuli,mleko z czosnkiem itp ;) no i od kilku dni mega bolą piersi.
Wspomnę,że od jakiegoś miesiąca jestem na diecie bo mam nietolerancję glukozy.
W pierwszej ciąży miałam cukrzycę ciążową.
W piątek zamierzam iść na betę i umówić się do gina ;)
Termin z OM przypada mi na 15.08 :)

Mam termin na 6-8.08 (zależy od kalkulatora) i zastanawia mnie brak objawów poza pobolewanie/rozciąganiem w dole brzucha czasami bólem w krzyżu nie mam objawów... czy któraś. was ma już mdłości? Jeśli tak to od kiedy? Zaczyna mnie to trochę martwić....

Nina,ja w pierwszej ciąży w ogóle nie miałam mdłości,w sumie to nawet objawów nie miałam :p
Myślałam,że @ przyjdzie.
Teraz też na razie nie mam,ale wszystko przede mną

Cześć dziewczyny!

Dołączam do Waszego szerokiego sierpniowego grona :)

30go listopada, dzien po okresie który nie przyszedł zobaczyłam 2 upragnione kreski.
Jest to moja 2 ciąża, pierwsza w maju - puste jajeczko. Przewrażliwiona poleciałam do lekarza od razu - oczywiście jeszcze nic nie zobaczyłam, ale jestem spokojniejsza niż w poprzedniej ciąży, kolejna wizyta 19 grudnia. Mam nadzieje że na święta będę miała najpiękniejszy prezent.

Jak na razie czuje się dobrze, bóle w granicach normy,piersi też, ale jem.. ciągle jem.. Masakra! :D

@Nina25 mnie też wg kalkulatorów wychodzi 6-9 sierpnia :)

uwo9yx8drhoakq0x.png

hej,mnie mdli strasznie od rana do 12:00 i ciągle chce mi się siusiu, po za tym kłócie właśnie takie rozciąganie w podbrzuszu/macicy,bol piersi,brak apetytu,termin według kalkulatora na 7 sierpnia:-) jutro idę do lekarza:-)

reklama
Hej dziewczyny jutro mam wizyte u lekarza ciekawe czy już coś zobaczy.Jutro będzie 5 tygodni i 5 dni więc na usg powinno być już widoczne przynajmniej jajo płodowe,ale mam stresa Trzymajcie kciuki

Do góry